Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Merginos, kaip su tais saldainiais is Asdos-pavyko nusipirkti kuriai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pickutis @ 2013 11 10, 18:57)

Lyg ir pavyko, penktad. turejo pristatyti tukio adresu, pinigus nuskaite, tik dar Linos nepaklausiau ar pristate.
Atsakyti
QUOTE(pickutis @ 2013 11 10, 17:57)

Nu aš irgi tikiuosi, kad pavyko, manuosius turėjo antradienį pristatyti, bet pinigai rezervuoti jau 8 dienas (nuo praeito šeštadienio), o vis dar nenuskaito doh.gif , jau rytoj jei nuskaitys pagerintu kursu doh.gif , nu bet bent būsiu tikra, kad pristatė smile.gif
Atsakyti
O dar sakykit,perkant is asdos reikia pas Lina klaust kada galima pristatyma rinktis ar cia tik tesco galioja sitas?
Atsakyti
man nepavyko, uzblokavo accounta:(
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2013 11 10, 19:22)
Lyg ir pavyko, penktad. turejo pristatyti tukio adresu, pinigus nuskaite, tik dar Linos nepaklausiau ar pristate.

Pristate 4u.gif

QUOTE(priklausomybe @ 2013 11 10, 19:33)
Nu aš irgi tikiuosi, kad pavyko, manuosius turėjo antradienį pristatyti, bet pinigai rezervuoti jau 8 dienas (nuo praeito šeštadienio), o vis dar nenuskaito  doh.gif , jau rytoj jei nuskaitys pagerintu kursu  doh.gif , nu bet bent būsiu tikra, kad pristatė smile.gif

Jums? Praeita antradieni turejo pristatyti? Ar patvirtinau?
Atsakyti
kaip pervest per mokėjimai.lt? užsiregistravau, pinigų pasidėjau, o toliau? blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
Sveikos, gal zinot kada galima maista pirkti kita savaite?
Atsakyti
Ir mane maistas labai domina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me2za: 11 lapkričio 2013 - 01:32
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 11 10, 21:28)
kaip pervest per mokėjimai.lt? užsiregistravau, pinigų pasidėjau, o toliau? blush-anim-cl.gif:

mokejimai.lt svetaineje darykite vidini pervedima smile.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(ree @ 2013 11 10, 23:53)
Sveikos, gal zinot kada galima maista pirkti kita savaite?

Pirmadieni-penktadieni 17-21 val. Uzsisakius butinai pranesti, yra 2 svaru pakuotes mokestis.

Kam reikia po kelis vnt tu saldainiu deziu, dideliu ar mazesniu, - galiu parnesti is vietines parduotuves su 15% tarpininkavimu 4u.gif 4u.gif Parasykit i emaila tukisuk@gmail.com kas kokiu norit, kiek vnt ir nupirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2013 11 09, 08:45)
Lina,
o iki kada vėliausia turi ateiti siuntinukas pas jus, kad spėtų į kitą siuntimą lapkričio 18 d. Kaip suprantu jus jau 16 d. šeštadienį pakuosite daiktus ir turi ateiti iki šeštadienio viskas?  smile.gif

ax.gif
Atsakyti