Siuntinuką gavau o sąskaitėlės tai ne
Lina, nesulaukiu iš jūsų žinių apie mano 2 užsakymus. Žiūriu, kad kai kurių pozicijų nebėra ir nežinau ar spėjot užsakyti, ar ne. Jei ne, tai skubėčiau užsakinėti alternatyvias prekes kitame išpardavime, kol visko dar neišpirko ir ten.
QUOTE(kaiser @ 2013 11 05, 16:25)
Lina, nesulaukiu iš jūsų žinių apie mano 2 užsakymus. Žiūriu, kad kai kurių pozicijų nebėra ir nežinau ar spėjot užsakyti, ar ne. Jei ne, tai skubėčiau užsakinėti alternatyvias prekes kitame išpardavime, kol visko dar neišpirko ir ten.
Jau atsakiau visus emailus, atsiprasau, kad uztrukau
Gal bus siunta jau sia savaite isveziota?
+2013 11 05, 17:54-->
Kol kas datos nekeitem, telpam i remus: 4-13 dienos
QUOTE(Bridz @ 2013 11 05, 17:54)
Gal bus siunta jau sia savaite isveziota?
Kol kas datos nekeitem, telpam i remus: 4-13 dienos
Sveiki,
Gal kur uzmatete su nuolaida Bratz leles galva sukuosenoms (nauja)?
Gal kur uzmatete su nuolaida Bratz leles galva sukuosenoms (nauja)?
Kas atsiskaitinejote per mokejimai.lt, kazkur skaiciau, kad Linai reikia prie sumos dar prideti +6 litus? Ar klaidingai supratau? Ir apie atsiskaitymo buda reikia informuoti pries gaunant saskaita?
Lina, gal next uzsakyma renkat?
QUOTE(gaaabriele @ 2013 11 06, 15:34)
Kas atsiskaitinejote per mokejimai.lt, kazkur skaiciau, kad Linai reikia prie sumos dar prideti +6 litus? Ar klaidingai supratau? Ir apie atsiskaitymo buda reikia informuoti pries gaunant saskaita?
Aš atsiskaitinėju, nieko pridėti nereikia. Informuoju visada 1-2 d. prieš išvykstant siuntai.
Kuo daugiau kg - tuo pigiau gaunasi.
Norejau pasidomet,jei negavau dar saskaiteles,tai reiskia ,kad lapkricio 4d.siuntoj mano nebus?
QUOTE(ingaul @ 2013 11 07, 10:29)
Norejau pasidomet,jei negavau dar saskaiteles,tai reiskia ,kad lapkricio 4d.siuntoj mano nebus?
gal dar ne visiem issiuntinejo,o gal ir nebus As saskaitos dar negavau, bet, kad mano bus tikrai, tai zinau
Lina, auuuu, noriu saskaitos
Ir aš tikiuosi sąskaitėlės