Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

QUOTE(kvartetas @ 2013 11 06, 12:03)
aaagnex grazus megztukelis. man patiko kad kiaurarastis nesibaigia ties kaklo iskipte prieki, o nueina iki petuku 4u.gif

o ir aplamai pats priekis kad ne visas gabalas kiaurarasciu. as dar nebandziau tu plasmasiuku veikimo. vasarai turbut pasiliksiu sita dalikeli, kai noresis vel skiluciu.

tų plasmasiukų man išbandyt nepavyko 4u.gif Adatas atstumžiau pati, kad megztų tik ten kur man reikia 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
neerzino kad kaskart reikia atstumdinet adatas atgal? jei as teisingai supratau tu plasmasiuku veikimo principa, tai ten tik bruzini ir tiek. o kilnojasi adateles tik toij vietoij kur reikia.

cia kaip sakoma, kuo tolyn tuo tingyn. anksciau mezgtini numegzti prireikdavo menesio. vis prisedant po truputi kas vakara. pradzioj nusibruzinti per pora dienu buvo kazkas tokio wow. kuo tolyn tuo dar norisi maziau kisti nagu, ir greitai turet rezultata biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 06, 12:10)
neerzino kad kaskart reikia atstumdinet adatas atgal? jei as teisingai supratau tu plasmasiuku veikimo principa, tai ten tik bruzini ir tiek. o kilnojasi adateles tik toij vietoij kur reikia.

neatsibodo mirksiukas.gif

šiaip aš pabandžiau įsidėt, bet braukiant Lace karieta taip užstrigo, kad vos nulupau doh.gif pabijojau adatas sulaužyt antrą mezginį megzdama 4u.gif man paprasčiau buvo atstumt rolleyes.gif
Atsakyti
Agne, tradiciskai biggrin.gif gyvai zymiau graziau smile.gif ir pas tave man rodos nera tu plastmasiuku lace mezgimui. tas zalias ten pagrindinei karietai zakardams tuckams ir t.t. mirksiukas.gif

akirera, tepu is norfos nusipirktu tepalu spec mezgimos, siuvimo masinoms. nes turejau Wurth bet su viena mezgejele pakalbejom, kad jos ner tokios jau ten sustros kad metyt pinigus brangiems tepalams. 100ml bonkute (kaip achemos lipalo) kaina 3.99 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 11 06, 12:55)
Agne, tradiciskai biggrin.gif gyvai zymiau graziau smile.gif ir pas tave man rodos nera tu plastmasiuku lace mezgimui. tas zalias ten pagrindinei karietai zakardams tuckams ir t.t. mirksiukas.gif

Ačiū bigsmile.gif

Gali būt, kad nėra blush2.gif paveiksliukyj panašūs jie, kai knygoj žiūrėjau, o megzt neišėjo su jais - ko gero netinka 4u.gif

bet šiaip manęs nevargina adatų stumdymas, kad tik gautųsi rezultatas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 06 lapkričio 2013 - 12:59
QUOTE(aaagnex @ 2013 11 06, 12:45)
Kad jau norit vaizdų, tai aš turiu vieną parodymui megztinį blush2.gif

Labai gražus megztinis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2013 11 06, 13:01)
Labai gražus megztinis  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif Aš dar tik mokausi blush2.gif Visgi čia tik antras mezginys mašina 4u.gif beje, čia tas, kur pasakojau neseniai mezgimo istoriją biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite pagelbėti dėl klosčių mezgimo? Darausi mėginuką pagal riberio knygoj 37 psl. 3 pavyzduką, tai karieta važiuoja kai gerai įsirėži, traukt reikia vos ne ant mašinos užlipus doh.gif
Atsakyti
Aagnex, koks tvarkingas mezginys thumbup.gif ir kaklas man labai graziai isimtas wub.gif pati skaiciavaisi ar su programele?

Jautienos mezginiai irgi labai patiko thumbup.gif

Jau laukiu Lace vaizdu rolleyes.gif

Pati po truputuka mezgu, bet nekazka gaunasi doh.gif dydzio vis nenutaikau ir nuotaika greit nezgimine dingsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2013 11 06, 15:52)
karieta važiuoja kai gerai įsirėži, traukt reikia vos ne ant mašinos užlipus doh.gif

Kiek suprantu, tai tikriausiai per stori siūlai, nes mezgant su riberiu visom adatom su perstumta į H padėtį adatine, reikia plonesnių.

Akirera, aš perku alyvą kuri tinka ir siuvimo mašinom, ne pigiausią, bet užtenka ilgam.

aaagnex, nors ir su nuotykiais mezgei, bet rezultatas geras 4u.gif 4u.gif 4u.gif , gaila, nėr ką kritikuot, viskas gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2013 11 06, 15:02)
Aagnex, koks tvarkingas mezginys  thumbup.gif  ir kaklas man labai graziai isimtas  wub.gif  pati skaiciavaisi ar su programele?

ačiū 4u.gif Nieko aš neskaičiavau blush2.gif Vis žadu programėlėm skaičiuot ir vis neprisiruošiu blush2.gif

Pirmiausia sumezgiau 10 akių, poto 2, o poto po 1 akį kas antroj eilėj. Tol kol liko vienas motyvas (apie 22akys). Toliau nieko nesiaurinau o mezgiau tiek kiek trūko iki viršaus. Jeigu ne tas motyvas, būčiau dar 2 akim siaurinus, nes mano pečiai siauri - man ir 20 akių būtų užtekę 4u.gif

Darbėja ačiū 4u.gif

iš tikro mašina moku tik visai visai elementarius dalykus daryt o visur kitur taikau tas pačias taisykles kaip megzdama virbalais 4u.gif
Atsakyti
Tas tai taip ( kad tos pacios taisykles), tik mezgant rankom vis pridedi, pamatuoji ir pns biggrin.gif
Man numegzt masina ,kad ganetai tvarkinga mezgini nera problema. Problema, kad tas mezginys tiktu ir graziai guletu ant konkretaus kuno biggrin.gif va cia ir prasideda skaiciavimu reikalingumas smile.gif
Atsakyti