Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Besiknaisiodama ką radau , gal kam pravers

http://www.liveinter.../post298170758/

Kaži ar už 300 lt kokią mašną įpirksi, net nežinau kur ieškot g.gif Turėjau prieš 15 metų labai primityvią, ranka siulą kiekvieną eilę reikėjo pertiesinėt, kai atsibodo megzt ja, begulėdama surudijo ir išmečiau .
Atsakyti
bet tai kai aparac blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
bet kaip idomiai, parodziau savo masinyte mergaitems, su kuria dalinuosi kitu hobiu ir pasirodo viena ju turi tokia pat tik 5 klase, sake senais laikais su ja nemazai uzsidirbo, dabar stovi paslepta skladuke, net nustebo priminus kad tokia turi, sake parduos arba i metalo lauza ismes (manau nuodeme toki daikta ismesti) blush2.gif
Atsakyti
julioske, nu čia aparatas rimtas, metalinis monstras bigsmile.gif . Tokių išmesti negalima, tik detalių sunkoka gal gauti. Įdomu bus pamatyti jo kūrinius.
Močiutte, su šituo malūnėliu labai ribotos galimybės, jis mezga tik šniūrelius ir dar gal kojines. Geriau kažkiek pridėt ir nusipirkt mašiną g.gif
Atsakyti
tai as jau radau tam aparatui pirkeja kuri su manim mokinosi, tik kursu zemiau, ir daliu jam rasti paprasciau nei Nevai, mano nevutei jau nemazai adatu i gala iskraustyta, labai plataus gaminio nepadarysi, o ir svorio juostom tom dantukai aplauzyti, sakau reiks kada nors ateity paieskot nusipirkti blush2.gif o sitai tereikia man paskambinti tam meistrui ar i bet kuria pramonine mezgykla. jie turi tu daiktu pakankamai biggrin.gif be to su adatom problemu kol kas nebus, turiu ne tik pilna adatine, bet ir dvi pilnas dezutes, viena net nepraimta smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Mano pirmoji mašina buvo NEVA 3 ir joje buvo apie 200 adatų (reikės pažiūrėti tiksliau), bet visiškai nepanaši julioskes aparatą. Va čia tai Ooooooo g.gif Gavus tokį nežnočiau iš kurios pusės prieiti g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
man irgi baisokokai atrodo toks agregatas. turbut irgi pasimesciau ir nezinociau nuo kurio galo pradet smile.gif .

Ka gero mezginejat? Vaizdu pastaruoju metu negausiai, o jug sezonas. Kazkaip snd norisi peno akim ir pasidziaugti kruopsciu darbeliu.
Atsakyti
Ateinu pas jus, o čia tooookia mašina... blink.gif Aš virkauju, kad savo paprasto bruolio negaliu prisijaukti, o ką su tokiu monstru reiktų daryti. doh.gif

Nors kol kas tyliai tyliai pasidžiaugsiu, kad šiaip ne taip išmūčinau kiauraraštinį užmestuką dukrai. smile.gif Liko rankogaliai, bet greičiausiai rankytėm megsiu, bus greičiau nei išsiaiškinti, kas ten mano riberiui nebepatinka ir kodėl jis megzt nenori. doh.gif

Ir dar vakar tos netikėtas įkvėpimas pavakariais užplaukė, tai vienu prisėdimu numezgiau ratukinio megztuko antrą dublį. thumbup.gif Gal net šiandien ir pabaigsiu. unsure.gif
Atsakyti
Merginos, kuo tepat savo mašinėles ir iš kur gaunat? Pabaigiau savo tepaliuką, kuris buvo prie mezgamosios ir nežinau ką dabar daryti g.gif
Atsakyti
kadangi niekas netapetuoja temos vaizdais. imesiu foto. nes paskutines mintys tik apie dvieju fonturu zakarda.
vo ka pamaciau biggrin.gif
user posted image
idomus tas vidurinis variantas kelnes kombinzonas. vienintelis tokio tipo drabuziu minusas. jei uzsimanysi i tuoleta, reik beveik visiskai issirengti lotuliukas.gif. o ir prieki aplamai nematau jokiu uzsegimu ar uztrauktuko buvimo pedsaku. tada viskas padaryta nugaroij. reiktu eit dviese i wc lotuliukas.gif , kad padetu issinerti is skuros antrosios.

man vyras dave masinini tepaliuka toki purskiama, kaip kad VD gali uzsidet ta siaudeli. bet flakono dydis didelis. reiktu nufotkinti gryzus namo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 06 lapkričio 2013 - 11:49
Kad jau norit vaizdų, tai aš turiu vieną parodymui megztinį blush2.gif

Foto kabančio ant pakabos ir nespindinčios kokybe, bet patirtis sako, ka jeigu lauksiu tinkamo momento, jis gali taip ir niekada neateit doh.gif Tai prisiduodu tiesiog statistikai 4u.gif

user posted image
user posted image
Kelios foto ir čia yra blush2.gif http://www.ravelry.c...agnex/megztinis

Antras mano mezgiminis projektas megztas brolio pagalba. Siūlai Vernito mezgamoji medvilnė matkiukuose. Tankumas 10. Apaila virbalų pagalba padaryta. Korta iš Frekės skolinta - ačiū jai wub.gif

Laukiu komentarų rolleyes.gif Priimu ir kritiką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 06 lapkričio 2013 - 11:47
aaagnex grazus megztukelis. man patiko kad kiaurarastis nesibaigia ties kaklo iskipte prieki, o nueina iki petuku 4u.gif

o ir aplamai pats priekis kad ne visas gabalas kiaurarasciu. as dar nebandziau tu plasmasiuku veikimo. vasarai turbut pasiliksiu sita dalikeli, kai noresis vel skiluciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 06 lapkričio 2013 - 12:05