Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

sita vienaj adatinej: https://files_secure.../4szMyVbbbwuBZk
user posted image

man visgi maloniau yra tikra popierine knyga, o sitas kompiurines tai taip "sunku" perversti... o tikra knyga prie lovos pasidejus, kiekviena vakara pries miega vis pavartyciau... reiktu ebayjuj pasiziurinet..
Atsakyti
Ir tokia suknele panelei i tarpa tar diskusiju apie knygas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Zuzana thumbup.gif puiki suknutė bigsmile.gif

čia yra brolio ir kitokių mašinų knygų parsisiuntimui smile.gif http://machineknitti....html?limit=all

man tai labiausiai "knisa" ne tai, kad knyga ne popierinė, bet anglų kalba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 11 04, 19:22)
man tai labiausiai "knisa" ne tai, kad knyga ne popierinė, bet anglų kalba  blush2.gif

popierinė knyga pasidaro, kai ją atsispausdini mirksiukas.gif O su kalba, tai jau taip doh.gif bet aš lietuviškai megzt nemoku cool.gif

Zuzana - labai graži suknytė ir mergytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2013 11 04, 22:58)
popierinė knyga pasidaro, kai ją atsispausdini mirksiukas.gif O su kalba, tai jau taip doh.gif bet aš lietuviškai megzt nemoku cool.gif

Zuzana - labai graži suknytė ir mergytė wub.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif tikrai taip atsiprintini ir popierine, arba gali ir nusipirkti. smile.gif o siaip gi ka ten skaityti g.gif sutrumpinimus ismoksti ir viskas. ilgiau pastudijavus imanoma perprasti kas ten rasoma. ax.gif
Atsakyti
aaagnex, aciu uz pagyrima 4u.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos, kuri laika stebiu jusu tema, nes nusprendziau prisijaukinti mezgimo masina, kuria pries kazkiek laiko bandziau parduoti, bet pirkeju nebuvo (dabar kai pati zaist pradejau, tai ir norinciu pirkti atsirado mirksiukas.gif )

pati nezinau ko ieskojau internete, bet radau si zakardini lobi

tikiuosi moterys atras jame naudos, nes zakardu pavyzdziu, nuo paprastu, iki itin sudetingu, daugiau nei reikia

http://www.shutterst...nit-vector.html
Atsakyti
sveika prisijungus, o kokia masina mezgineji?
Atsakyti
yra mamos 3 Neva ir pries kelis metus is mociutes sesers gautas 6 klases pusautomatis kur fabricnas, net pavadinimo nezinau, ji dabar ir kalbinu, nes truko svorio juostu ir atitempejo, gavau is vieno vietines pramonines mezgyklos meistro. vakar pagaliau surinko, nes pati tu gargaru nepavilkciau, biski su karieta yra bedu, bandau atkrapstyti, nes mechanizmas paprastas kaip ir bet kas kita biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Mezgėjėlės, ar yra mezgančių su mezgimo malūnu. Kaip galvojat ar tas aparačiukas vertas dėmesio. Kiek beskaičiau, jokių atsiliepimų apie jį neradau.
Štai toks :
http://pigu.lt/lt/bu.....aign=5 dienos
Atsakyti
julioske: oho koks aparatas! kiek jame adatu? kuri cia klase?

mociutte: uz tokia kaina galima ir mezgimo masina paimti...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 05, 20:31)
julioske: oho koks aparatas! kiek jame adatu? kuri cia klase?

mociutte: uz tokia kaina galima ir mezgimo masina paimti...

adatu velnias zino kiek, valymo visai dienai biggrin.gif adatine 1 metro, cia 6 klase. turiu promlemu prisimenant kazka biggrin.gif studiju laikais mezgiau su tokio tipo masinom, tik 5, 8 ir 12 klasiu, be to ten buvo tik vienas siulvedis kiek pamenu (virs adatines ant srtypo toks lapelio formos daikciukas, cia ju 3, su galimybe padziauti ir ketvirta. viska kaip ir atsimenu, tik su spalvotu mezgimu liudnos misios lotuliukas.gif su nevute aisku viskas, mama mano savo laiku megzdavo pardavimui namie, uzmigdavau stebedama kaip ji zakardus narplioja wub.gif cia principas kitas, adatu i prieki neisstumsi kad nemegztu, o koks nebepamenu, info nete ieskojau, tai ner nieko, apie japonisku dvipusiu veikimo principa nenumanau, negaliu palygint, ko gero pasinaudosiu meistro patarimu ir pasikviesiu i pagalba jo pazystama mezgeja kur su tokiom masinom jau daugeli metu dirba biggrin.gif

kol kas, kaip minejau bandau ja priversti dirbti, nes 20 metu stovejo be darbbo kazkur, o ir pries tai gal pora megztiniu tik numegzta buvo (pirko nes buvo, o ne kad reikejo), turiu du pilnus komplektus atsarginiu adatu smile.gif vienam gale buvo kazko prilaseje kadaise, matosi dar deme kur rudis sveiciau.

mama masinoj svoriukus pasiliko, tai akmeni pasirisus prie svorio juostos bandziau megzt, bet matyt svoris netolygiai pasiskirsto meto akis vienoj pusej, ryt svorius atgausiu, tada matysiu ar tame saknys smile.gif

vienu sakiniu - masina pazystama, kazkokiu ziniu dar uzsiliko makupelej, bandysiu iki kaledu ja uzkutenti biggrin.gif
Atsakyti