Tai vat, nežinau ar man jo reikės daugiau nei tam vienam projektui mano mergina dar su dviem mergaitėm gros trio vienam festivalyje tai noriu numegzti vienodas suknias ir akyse man dabar stovi klostuoti sijonukai
O ir negaliu labai ilgai laukt, kitai savaitei bent vieną numegztą turiu turėt.
Ir šiaip bandau išaugt iš amžiau, kad viską būtinai turiu turėti savo
QUOTE(ilja @ 2013 11 04, 16:12)
tai noriu numegzti vienodas suknias ir akyse man dabar stovi klostuoti sijonukai
Nebandžius, bet kiek žinau iš instrukcijų, klostuotiem sijonukam Garter bar nereikia Viskas darosi su dviem adatinėm
QUOTE(Lace @ 2013 11 04, 15:18)
Aš su tokiu durnu klausimu ateinu - o riberiu įmanoma gumytę per visą adatinę megzt, visas 200 akių? Man nepavyko, pagrindinė karieta tai ant tų papildomų bėgių išvažiuoja, o riberinė tai krenta Ar gal yra ir kokie riberiniai papildomi bėgiai?
Na kaip su priedais, tai nežinau... Bet aš pati dabar mezgu megztinuką, ant 200 adatų, ir gumą mezgiau ir gavosi , nors irgi buvau supanikavusi, kad karieta nuskris. Tai labai saugojau, taip nenustumdavau, kad kristų, ir pagalvių buvau prisidėjusi, kad jei vizgi nukris, nesusidaužytų karieta.
QUOTE(darbeja @ 2013 11 04, 15:23)
Nebandžius, bet kiek žinau iš instrukcijų, klostuotiem sijonukam Garter bar nereikia Viskas darosi su dviem adatinėm
butent vis klostavima ir duoda riberis nereik tu garterbaru visokiu. isbandziau viena klostavima eilini pliusa uzsidejau ir nebereik
Lace ner jokiu spec prailginimu bet ju ir nereik. nuvaziuok kiek leidzia karietos abi ir viskas atgal vaziuoji. o megzti imanoma. as mezgiau apvaliai per visas 400 adatu
QUOTE(darbeja @ 2013 11 04, 15:23)
QUOTE(Freke @ 2013 11 04, 15:29)
butent vis klostavima ir duoda riberis nereik tu garterbaru visokiu. isbandziau viena klostavima eilini pliusa uzsidejau ir nebereik
Gal kokią nuorodėlę? Ot sutaupyčiau
Kiek ant kiek akių reiktų dėti?
Nes aš tik su garteriu radau
o tokios knygos neturi?
joje tikrai butu, as jos neturiu... o butu idomu kur pdf susizvejoti. gal kas turit?
Papildyta:
pakarksejau ir radau: https://files_secure.../4sHhbnMP0NDFY1
joje tikrai butu, as jos neturiu... o butu idomu kur pdf susizvejoti. gal kas turit?
Papildyta:
ziurint kokias klostes turit omeni. su riberiu ziurejau klostes galima padaryt vertikalias, gaunasi plisuotas toks sijonukas. ir to pliso variantu buvau radusi nemazai. gali buti banguotas, gali tokiais trikampiukais gulti. na kaip rusu laikais uniformos plisuotos buvo
o su garteriu as supratau kad norit forijontaliu. Tarkim 5eiles geruju akiu, paskui 5 bloguju ir t.t.
na dar ziurejau, kad su garterio pagalba galima viduri mezginio dadet akis.
o su garteriu as supratau kad norit forijontaliu. Tarkim 5eiles geruju akiu, paskui 5 bloguju ir t.t.
na dar ziurejau, kad su garterio pagalba galima viduri mezginio dadet akis.
tikrai taip toje knygoje ir yra
QUOTE(jautiena @ 2013 11 04, 15:47)
o tokios knygos neturi?
Papildyta:
Papildyta:
ačiū, ačiū, važiuoju susirinkt vaikus ir grįžus studijuosiu
ačiū, padrąsinot. Reiks bandyti prilaikant megzt. Nors riberis kažko ožiuojasi, nenori megzt.
sakes kokia gera knyga. radau klaidu kurias dariau, nes nezinojau kaip reikia istikruju. ir kiek visko kas man dar aktualu, bet ateiciai atidejau., nes knistis ieskot reikia.
nu vienintelis minusas ta anglu kalba, sakes pasaka butu jei rusu kalboij tokia egzistuotu.
ir kisenes kaip daryt vertikalias, horizontalias, ir rastu tokiu idomesniu. ir apykakliu. Baigia jau pabos ta standartine apvali.
nu vienintelis minusas ta anglu kalba, sakes pasaka butu jei rusu kalboij tokia egzistuotu.
ir kisenes kaip daryt vertikalias, horizontalias, ir rastu tokiu idomesniu. ir apykakliu. Baigia jau pabos ta standartine apvali.