Aš turiu Ukrainkos instrukciją, bet nežinau, kaip ją įdėti.
QUOTE(1Rimam @ 2014 01 13, 19:24)
Aš turiu Ukrainkos instrukciją, bet nežinau, kaip ją įdėti.
as kai uzmetu akis ir kai gryztu man ta akis nuima jaujuokas pro asaras....pasiemiau senuciuke,kad pasimokinti,bet matau kad s... gaunasi
Neturiu aš Ukrainkos ir nemačius jos. Kažkada radau internete ir prisitraukiau visokių instrukcijų.
Taip, kad padėti negaliu. Turiu instrukciją, o paduoti negaliu.
Taip, kad padėti negaliu. Turiu instrukciją, o paduoti negaliu.
Šaunuolė Močiutė taip greit įvaldėte mašiniuką, kas bus po metų?
nu saunuoles kokie grazus darbai
o as prasinervinau prie savo masinkos ant karieteles uzrasyta kaskad, tai susiradau instrukcija.....bet ir ji nepagelbejo
kazkodel akys uzsimezga,bet kai darau antra eile kliuva toks jausmas kad pertrampriai, bet nieko laisviau ten nepadarysi....tai visas nesekmes nurasiau, kad sena masinka....
ar ir su naujom taip buna???
o as prasinervinau prie savo masinkos ant karieteles uzrasyta kaskad, tai susiradau instrukcija.....bet ir ji nepagelbejo
kazkodel akys uzsimezga,bet kai darau antra eile kliuva toks jausmas kad pertrampriai, bet nieko laisviau ten nepadarysi....tai visas nesekmes nurasiau, kad sena masinka....
ar ir su naujom taip buna???
turiu klausimuka. man labai skaniai atrodo stai tokio tipo mezginukai
http://club.osinka.r...0179?p=13797654
kazin kokios firmos siuliukus geriau butu rinktis, kad spalvos graziai pereidinetu viena i kita. gal kas jau bndete kazka panasaus
http://club.osinka.r...0179?p=13797654
kazin kokios firmos siuliukus geriau butu rinktis, kad spalvos graziai pereidinetu viena i kita. gal kas jau bndete kazka panasaus
Vakar panardziau per fotkes atradau kita sijona kur dar graziau spalvos pereina. Bandysiu juos pirkti
Gal kas norite marginti kartu ?
QUOTE(kvartetas @ 2014 01 14, 10:09)
Gal kas norite marginti kartu ?
o ką marginsi?
mano svajonėse šitas
net kortą turiu susiradus, tik dar nepasidarius Ir siūlus turiu
Nu va toki pat ananasini ir noriu. Arba suknute, arba kostimeli sijonas+alia svarkelis.