Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

QUOTE(aaagnex @ 2014 01 12, 08:35)
o riberis ne per žemai kabo? g.gif Siūlai ne per ploni? g.gif Man panašiai gaunasi, kai riberis per žemai kabo... O maniškį reikia kiekvieną kartą nukabint ir reguliuot, kad aukščiau kabotų doh.gif

sulus su pagrindine adatine mezgu 4 tankumu, manau nera labai jau ploni. Hmm del riberio kabejimo per zemai g.gif o jei per zemai kabetu, ar mezgtu toliau tvarkingai? nes nuo kokios toliau tai tvarkingai mezgasi ir tikrai ne skystai.
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2014 01 12, 08:38)
sulus su pagrindine adatine mezgu 4 tankumu, manau nera labai jau ploni. Hmm del riberio kabejimo per zemai  g.gif o jei per zemai kabetu, ar mezgtu toliau tvarkingai? nes nuo kokios toliau tai tvarkingai mezgasi ir tikrai ne skystai.

tokiems ploniems siūlams ir man nepavyksta gražiai uždėt akių 4u.gif Pabandyk storesniais siūlais - bent jau žinosi ar siūluose bėda...
Gal labiau patyrę mergaitės parašys kaip pataisyt padėtį g.gif

O šiaip tai variantas yra užsidėt akis kitais siūlais, pamegzt gabaliuką o tada pereit prie šitų siūlų. Baigus nuardyt ir užbaigimą padaryt adata... Jautiena man rodos kažkada yra pasakojus apie šitą būdą 4u.gif

Tiesa - o tu tikrai teisingai šukas pakabini? g.gif Atsiminiau, kad man taip gavosi kažkada, kai šukos neteingai buvo pakabintas - įsižiūrėk knygoj kaip turi šukų dantukai mirksiukas.gif Ir dar svoriu apsitikrink ar ne per daug - jeigu viskas gerai - tada jau nežinau kas gali būt 4u.gif
Atsakyti
Jauciu kazzkas negerai masinai sad.gif dabar step by step norejau padaryti ir parodyti jums ir matau jog antra eile turetu megzti tik virsutine adatine, bet pas mane abi mezga: idedu foto, gal kazkuri zinote ka cia reiktu patikrinti?
user posted image
Beje as nuo antros eiles mezgant isstumiu visas adatas, tiek virsutines, tiek apatines, nes kitaip man krenta akys (cia kokias pirmas 10 eiliu darau taip).
Atsakyti
Speju radau beda - kai isstumiu virsutines ir apatines adatas visas, tai abi adatines ir mezga. Pabandziau tik isstumti tik tas, kurios turetu megzti, tai mezge normaliai. Stulpelis toks gavosi:
user posted image
Vaizdas mano akimis geresnis, bent 2*2 stulpelis tai zymiai geriau. Aciu kad isklauset ir paciai leidot pamatyt savo klaidas lotuliukas.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
bet juk is klaidu ir mokomes wink.gif saunu kad pati radai klaidas thumbup.gif
Atsakyti
Nuoroda, kaip patikrinti ar teisingai pakabintas riberis ir t.t.
http://brother2live..../brother-kr-850

2x2 mezgasi kitaip nei 1x1 g.gif instrukcijoj papaišyta smile.gif

1x1 mezgasi be jokių pakeitimu P ir H. O 2x2 su pakeitimais.
Turi gautis ne zigagas taisyklingas biggrin.gif

2x2 pradžioj P padėty atsirenkam adatas su ta liniuote 2x2, paskui reikia nustatyti H. Gerai yra pravažiuot tuščia karieta. Tada su siūlu. Ir toliau jau kaip įprastai. Pirma eilė zigzagas, tada 2-3 eilės ratu. Reikia išstumti vieną kraštinę adatą apatinėj fonturoj. Paskui ji perkeliama ant pagrindinės adatinės.

Bet daug kas priklauso nuo siūlo, jo faktūros, storio/plonumo.
Atsakyti
kiek aš vargau pradėdama 2x2 megzt nemoku pasakyt, dėjau - ardžiau, dėjau - ardžiau. o kai dar ėmiau iš 3 siuliukų megzt, tai mėtė, visų neišmegzdavo. Kol pabandė mano msašiniuką senai mezganti mezgėja ir atrado bėdą- nesureguliuotas riberis. Tai jos vyras per pora minučių kažką patvarkė ir dabar negaliu atsidžiaugt. O buvau begalvojanti kad niekad neišmoksiu stulpelių megzt.
Kai jau pasiruošiat megzt stulpelius pastumdykit adatas pagrindinės ir priekinės adatinės viena prieš kitą, ar jos visai niekur nekliuna, pas mane čiut kliuvo regis per plauką o buvo bėda.
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagalba 4u.gif atrodo iveikiau savo pirmaja bliuskute, liko dar apdaila uzbaigti 4u.gif
Atsakyti
as irgi damusineju megztini. kazkaip jis man sunkiai mezgasi. atrodo nieko blatno, bet ..........
Atsakyti
patapetuokit kas nors ....... kazkaip norisi vaizdu. esu jau pradejusi ir dar viena mezginuka. pritrukau vizijos ir fantazijos, kaip virsu daryt.
Atsakyti
Oj panos gal kas turit kokia instrukcija tai senutei ukrainka masinai
Parsiveziau pabandymui..... bet youtubei nieko nera viskas apie brother sad.gif net tokio paprasto dayko kaip akiu uzdejimas nesigauna,nors atrodo viskas kaip ir aisku
Atsakyti
Nezinau ar kam idomu, bet aptikau fainuoliska Pinterest puslapi, kuriame pagal paieska susivedus knitting maschine galima daug ko susirasti. Gal kam bus idomu 4u.gif cia zmones saugosi visokius geras nuorodas ir pan.
Atsakyti