Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

QUOTE(Daivuliau @ 2014 01 09, 23:57)
Olaivos dar norejau paklausti, kaip padarytas kaklas su bantuku  4u.gif

paprastai,mezgiau reglanu megztuka,o paskui 30 akiu juosta ilga ilga
ir prisiuvau ja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2014 01 10, 13:06)
ir prisiuvau ja wink.gif

tai cia taip nesudetingai biggrin.gif as maniau, kad reikia primegzti blush2.gif
dekoju uz paaiskinima, ir as gal kada pabandysiu... mirksiukas.gif nes labai jau grazus Jusu kaspinuotasis ir Une's grazus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikyte03: 10 sausio 2014 - 12:10
QUOTE(Olaiva @ 2014 01 10, 12:06)
ir prisiuvau ja wink.gif

dekui, atrodo isties nuostasbiai 4u.gif o prisiunate su masina ar rankomis?
Atsakyti
Pieš mėnesį nusipirkau Neva 5. Mokausi po truputuką. Kelis šalikus nubrūžinau, raštelius visokius pasimokiau.
Labai rūpi Olaivos didžiakaklis blush2.gif . Gražus jis man be proto. Skaičiau Osinkoj ir čia, megztinių temoj, bet ten daugiausia aiškinama, kaip virbalais megzti.
O nuo ko pradėti šitą megztuką megzti mezgimo mašina: nuo apašios ar nuo kaklo? Kaip rankoves daryti? Reglaną?
Būč labai dėkinga, jeigu paprotintumėt naujokę ax.gif . O gal čia visai man kol kas neįkandama?
Atsakyti
QUOTE(Darida1 @ 2014 01 10, 17:21)
Pieš mėnesį nusipirkau Neva 5. Mokausi po truputuką. Kelis šalikus nubrūžinau, raštelius visokius pasimokiau.
Labai rūpi Olaivos didžiakaklis  blush2.gif . Gražus jis man be proto. Skaičiau Osinkoj ir čia, megztinių temoj, bet ten daugiausia aiškinama, kaip virbalais megzti.
O nuo ko pradėti šitą megztuką megzti mezgimo mašina: nuo apašios ar nuo kaklo? Kaip rankoves daryti? Reglaną?
Būč labai dėkinga, jeigu paprotintumėt naujokę ax.gif . O gal čia visai man kol kas neįkandama?

ir man labai rupi sitie dalykai smile.gif lauksiu kokio komentaro
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2014 01 10, 12:29)
dekui, atrodo isties nuostasbiai 4u.gif o prisiunate su masina ar rankomis?

As viska suneriu vaseliu,visas siules ir ta banto juosta ;-)
Atsakyti
Ateinu su klausimu - ka darau ne taip, jog mano stulpelio pirmos eiles tokios atvepusios gaunasi? 1*1 kilputes gaunasi, o 2*2 isvis pirmos eiles istysusios. Kai zuriu jusu mezginius, tai taip tampriai ir graziai glunda, nu niekaip nepavyksta kazko panasau sisgauti doh.gif
user posted image
Atsakyti
ne pagal instrukcija uzdetos akys.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 01 12, 00:59)
ne pagal instrukcija uzdetos akys.

Nu lyg ir viska pagal instrukcija dedu: 1*1 - susistumdau akis, nusistatau "parametrus" pagal knyga - ismezgu pirma eile, pakabinu svorius. Pakeiciu parametrus pagal knyga, ismezgu tris eiles. Vel pakeiciu parametrus ir toliau mezgu. Tai idomu kur darau klaidas doh.gif
Atsakyti
tankumas?
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 01 12, 02:08)

Pagal instrukcija: 1*1 - pirma eile tankumas 0, 2-4 eiles - tankumas 1, toliau 2 tankumas.
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2014 01 12, 08:28)
Pagal instrukcija: 1*1 - pirma eile  tankumas 0, 2-4 eiles - tankumas 1, toliau 2 tankumas.

o riberis ne per žemai kabo? g.gif Siūlai ne per ploni? g.gif Man panašiai gaunasi, kai riberis per žemai kabo... O maniškį reikia kiekvieną kartą nukabint ir reguliuot, kad aukščiau kabotų doh.gif
Atsakyti