Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

QUOTE(Freke @ 2014 01 08, 16:48)
viskas ten gerai tongue.gif nieks uzsidirbti nenori neskleisk ereziju cool.gif

va cia ir radau nuorodą, bet as kaip ir sakiau ją mačiau. o pardavėja (ne ta kur skelbime, o ta iš kurios perku) tikrai ne plėšikė, kaina super.
ačiū FREKE už pagalbą
Atsakyti
Une, labai grazi spalva, labai bantikas dailiai krenta,gerai tu ten ji atlyginus,ir siaip toks laisvesnis megztukas,tau puikiai tinka thumbup.gif
o cia maniskiai,mylimiausi bruzinti smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(1Rimam @ 2014 01 08, 16:15)
Su NEVA 2 mezgančioms reikia "GYVOMS" paminklą statyti.  biggrin.gif  Man jų gaila, siaubas kažkoks.  lotuliukas.gif

Sakai g.gif O man kol kas su Neva megzti lengviau, nei su Knitmasteriu blush2.gif Nei siūlų persivyniot, nei siūlvedį stebėt, kad neužkliūtų kur ir nenutrūktų siūlas viduryje mezginio, ir akis užsidėt jokių problemų-apvyniojai kiekvieną adatą ir mezgi, tik liežuvėlius stebėti tereikia ir siūlą patiesti.Na, kai lygiu raštu mezgi ax.gif O naujoji limpa man sunkiai doh.gif -nepriprantu ir prie siūlvedžio ir su akių uždėjimu problemos, ir tie svoriai doh.gif Aišku, gerai riberis, gerai tos perfokortos, bet pradėjus megzti nesi garantuotas kad ir numegzi tą gabalą biggrin.gif Kažkaip su Neva to nebuvo g.gif Dabar mocherinei suknelei rankoves ir viršų mezgu su Neva, o sijoną megsiu virbalais ax.gif Labai vilioja tie dviejų adatinių žakardai, bet, matyt, kai išeisiu į pensiją tik teišmoksiu blush2.gif
Svajonėse turėjau tą kišeniuotą suknelę, bet dabar jau ir kaspiniuota palaidinė sugundė.Prisižiūrėjus jūsų grožių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bangelee: 08 sausio 2014 - 19:55
oi bangele cia tu gundytoju kai ne viena tai...... as irgi tos su kisenem norejau... pamaciau ta su kaspinu gyvai..... prisireike..... pamaciau ta krentanciu kaklu gyvai. patylesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik man vienas pliusas yra biggrin.gif biggrin.gif suknele netelpa ant adatines, tai reik kudintis lotuliukas.gif megztukams irgi jei ormaliam dydziui susinaudoja ne daug tai man..... ai
Atsakyti
Jooo, Olaiva žudo ir aplenkia ant posūkio doh.gif Abu megztukai wub.gif wub.gif wub.gif ,
o tą su apkritusiu kaklu aš jau seilę varvint pradėjau pamačius virbalais megztą variantą. Net ir pvz pasimezgiau, ir pasiskaičiavau, bet.......... dar net nepradėtas g.gif
Bangele, nenusimink, ir man dar vis perfokortinė mielesnė už elektroninę. Tik jau rodytą suknytę su ja tenumezgiau (gavau nuotraukėlę ant modeliuko) ir visokius pvz pasižaidžiu, bet vis dar sugebu ką nors prikliurkint. Galimybės didesnės, bet aš jų dar nemoku realizuot.
user posted image
Bangele, jei megztum su Knitmasteriu Intarsia režimu, tai bent aš taip įsivaizduoju, kad būtų tas pats kaip su Neva, siūlą reiktų rankele ant adatų paklot blink.gif
Atsakyti
Une, koks tavo kaspinėtas fainas. wub.gif Olaivos grožių jau kitur tyliai ir garsiai papavydejau. blush2.gif Darbėjos mažoji modeliukė kokia miela, labai jos viena kitą puošia - suknytė mergytę, o mergytė suknytę wub.gif

Ech, reiks ir man prie bruoliuko prisėst, porą megztukų virbalais baigiau...
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 01 08, 21:20)

Bangele, jei megztum su Knitmasteriu Intarsia režimu, tai bent aš taip įsivaizduoju, kad būtų tas pats kaip su Neva, siūlą reiktų rankele ant adatų paklot  blink.gif

g.gif Aš dar nežinau kas tai yra blush2.gif Kad knitmasteryje adatos yra sulindusios ir akis ant kabliuko, o ne po liežuvėliu, tai kaip paklosi tą siūlą g.gif Mąsčiau ir su naująja megzti tą viršų, bet nuėjau prie lengvesnio varijanto, kad nereiktų persivyniot to puraus siūlo.O ir tie svoriai ištampytų tą ploną mezginį g.gif .O nevoj nėra jokių svorių, pasikiša po platinom ir geriausiai laikosi ax.gif .Numezgiau dukrai virbalais suknelę, bet nepatiko, kad nemoku virbalais vienodai laisvai gerų akių megzti, tai dabar bandau su mašina ax.gif
Atsakyti
Aciu dar karta;) biski geriau pasijauciau bent kazka pati parodydama sioj temoj, ne tik skaitydama:)

Olaiva, zinok nereikejo man to kaspino " atlyginti", su garu lygintuvu perbraukus visai neblogai laikosi, bet...po kazkiek laiko vel sukasi smile.gif
Sakyk, o tas didziakaklis graziau atrodo is plonu siulu ar storesniu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2014 01 09, 00:15)
Aciu dar karta;) biski geriau pasijauciau bent kazka pati parodydama sioj temoj, ne tik skaitydama:)

Olaiva, zinok nereikejo man to kaspino " atlyginti", su garu lygintuvu perbraukus visai neblogai laikosi, bet...po kazkiek laiko vel sukasi smile.gif
Sakyk, o tas didziakaklis graziau atrodo is plonu siulu ar storesniu?  4u.gif

tas krentanciu kaklu mano megztas tik is kasmyro,tai net nzn kaip is merino kristu... sitas tai labai lengvas,210 gr...o is sunkesnio siulo nemezgiau,bijau,kad nebus tokio pat vaizdelio biggrin.gif
Atsakyti
Olaiva, Jusu darbeliai neprikaistingi. O dar taip skaniai pateikti, jog jau ir as i savo sarasiuka bliuske dedu su kaspiniuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Olaiva, labai grazu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzana*: 09 sausio 2014 - 11:36
Olaivos dar norejau paklausti, kaip padarytas kaklas su bantuku 4u.gif
Atsakyti