Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Su NEVA 2 mezgančioms reikia "GYVOMS" paminklą statyti. biggrin.gif Man jų gaila, siaubas kažkoks. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1Rimam @ 2014 01 08, 16:15)
Su NEVA 2 mezgančioms reikia "GYVOMS" paminklą statyti.  biggrin.gif  Man jų gaila, siaubas kažkoks.  lotuliukas.gif

tai va todėl ir žiūrinėju broliuką
Papildyta:
QUOTE(kvartetas @ 2014 01 08, 16:12)
mano tai lengvai mezga

tai reiškia, kad galiu pirkti broliuką 891 ir riberiu 850
Atsakyti
lt pirkti ketinat. jei taip esant galimybei paprasyciau vietoje leist pabandyt pabruzinti, arba kad savininke pabruzintu ivairiais rastais. juk jos visos naudotos. o panaudojimo lygis gali but skirtingas. reikia ziuret i kokrecia mezgamaja, kuria perkat. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 01 08, 16:22)
lt pirkti ketinat. jei taip esant galimybei paprasyciau vietoje leist pabandyt pabruzinti, arba kad savininke pabruzintu ivairiais rastais. juk jos visos naudotos. o panaudojimo lygis gali but skirtingas. reikia ziuret i kokrecia mezgamaja, kuria perkat. blush2.gif  4u.gif

parvežta iš UK. O pardavėja jo neprisijaukino
Atsakyti
Reikia žiūrėti kainą ir jos stovį, nes kaip visada iš "savų" geriausiai uždirbama. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(1Rimam @ 2014 01 08, 16:33)
Reikia žiūrėti  kainą ir jos stovį, nes kaip visada iš "savų" geriausiai uždirbama.  doh.gif

ačiū už patrimą ir bėgu iš iš čia kol negvau barti už įsibrovimą ne į tą temą.
Atsakyti
QUOTE(1Rimam @ 2014 01 08, 16:33)
Reikia žiūrėti  kainą ir jos stovį, nes kaip visada iš "savų" geriausiai uždirbama.  doh.gif

viskas ten gerai tongue.gif nieks uzsidirbti nenori neskleisk ereziju cool.gif

palyginimui yra identiska masina http://www.skelbiu.l...e-17368794.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 08 sausio 2014 - 16:49
Nežinau aš kainos už kiek kas perka ir parduoda ir man neįdomu, bet pas brolius LIETUVIUS visada taip būna, kad geriausiai uždirbama iš savų.
Aš išsakiau savo nuomonę, o jei supykdžiau labai labai atsiprašau. blush2.gif
Atsakyti
Kazkada nuziurejau Olaivos megztuka ravelryje. smile.gif bandziau pati. Realiai norejosi tokio viso laisvo, apdribusio, bet pabijojau, kad nesigaus, tai sitas dydis labai gerai tinka, labai patogus ir smagus. Rasau sau 7. Nes apdaila neblizganti ( garinant issiblerbe akys), jau susiuvus pamaciau kad buta akiu neismegztu unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(une @ 2014 01 08, 18:19)
Rasau sau 7. Nes apdaila neblizganti ( garinant issiblerbe akys), jau susiuvus pamaciau kad buta akiu neismegztu  unsure.gif

Gaila, kad parašei apie defektus, nes jų nesimato ir dabar 10-tukui nebegaliu įverint, bet atrodo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1Rimam @ 2014 01 08, 17:07)
Nežinau aš kainos  už kiek kas perka ir parduoda ir man neįdomu, bet pas brolius LIETUVIUS visada taip būna, kad geriausiai uždirbama iš savų.
Aš išsakiau savo nuomonę, o jei supykdžiau labai labai atsiprašau. blush2.gif

tai zinoma mirksiukas.gif kai palygini kainas kartais pagalvoji kokie kosmonautai. taciau cia tikrai ne tas variantas kad uzsidirbti. tiesiog nori atgauti tai ka pati susimokejo ax.gif

une fantastika thumbup.gif jei jau taip kabinejies tai rasysiu 9 is 10 smile.gif tikrai daugiau nei 7 vertas sitas darbas. mano akim gal bantikas storokas ale cia jau kiekviena koreguojas pagal save tai kabinetis negaliu
Atsakyti
aciu , merginos:) pacios zinot, tikriausiai, kad nuotrauka daug ko neparodo-tiek pliusu , tiek minusu, tai as minusus iskeliau i viesuma smile.gif
Atsakyti