Su NEVA 2 mezgančioms reikia "GYVOMS" paminklą statyti. Man jų gaila, siaubas kažkoks.
QUOTE(1Rimam @ 2014 01 08, 16:15)
Su NEVA 2 mezgančioms reikia "GYVOMS" paminklą statyti. Man jų gaila, siaubas kažkoks.
tai va todėl ir žiūrinėju broliuką
Papildyta:
QUOTE(kvartetas @ 2014 01 08, 16:12)
mano tai lengvai mezga
tai reiškia, kad galiu pirkti broliuką 891 ir riberiu 850
lt pirkti ketinat. jei taip esant galimybei paprasyciau vietoje leist pabandyt pabruzinti, arba kad savininke pabruzintu ivairiais rastais. juk jos visos naudotos. o panaudojimo lygis gali but skirtingas. reikia ziuret i kokrecia mezgamaja, kuria perkat.
QUOTE(kvartetas @ 2014 01 08, 16:22)
lt pirkti ketinat. jei taip esant galimybei paprasyciau vietoje leist pabandyt pabruzinti, arba kad savininke pabruzintu ivairiais rastais. juk jos visos naudotos. o panaudojimo lygis gali but skirtingas. reikia ziuret i kokrecia mezgamaja, kuria perkat.
parvežta iš UK. O pardavėja jo neprisijaukino
Reikia žiūrėti kainą ir jos stovį, nes kaip visada iš "savų" geriausiai uždirbama.
QUOTE(1Rimam @ 2014 01 08, 16:33)
Reikia žiūrėti kainą ir jos stovį, nes kaip visada iš "savų" geriausiai uždirbama.
ačiū už patrimą ir bėgu iš iš čia kol negvau barti už įsibrovimą ne į tą temą.
QUOTE(1Rimam @ 2014 01 08, 16:33)
viskas ten gerai nieks uzsidirbti nenori neskleisk ereziju
palyginimui yra identiska masina http://www.skelbiu.l...e-17368794.html
Nežinau aš kainos už kiek kas perka ir parduoda ir man neįdomu, bet pas brolius LIETUVIUS visada taip būna, kad geriausiai uždirbama iš savų.
Aš išsakiau savo nuomonę, o jei supykdžiau labai labai atsiprašau.
Kazkada nuziurejau Olaivos megztuka ravelryje. bandziau pati. Realiai norejosi tokio viso laisvo, apdribusio, bet pabijojau, kad nesigaus, tai sitas dydis labai gerai tinka, labai patogus ir smagus. Rasau sau 7. Nes apdaila neblizganti ( garinant issiblerbe akys), jau susiuvus pamaciau kad buta akiu neismegztu
QUOTE(une @ 2014 01 08, 18:19)
Rasau sau 7. Nes apdaila neblizganti ( garinant issiblerbe akys), jau susiuvus pamaciau kad buta akiu neismegztu
Gaila, kad parašei apie defektus, nes jų nesimato ir dabar 10-tukui nebegaliu įverint, bet atrodo
QUOTE(1Rimam @ 2014 01 08, 17:07)
Nežinau aš kainos už kiek kas perka ir parduoda ir man neįdomu, bet pas brolius LIETUVIUS visada taip būna, kad geriausiai uždirbama iš savų.
tai zinoma kai palygini kainas kartais pagalvoji kokie kosmonautai. taciau cia tikrai ne tas variantas kad uzsidirbti. tiesiog nori atgauti tai ka pati susimokejo
une fantastika jei jau taip kabinejies tai rasysiu 9 is 10 tikrai daugiau nei 7 vertas sitas darbas. mano akim gal bantikas storokas ale cia jau kiekviena koreguojas pagal save tai kabinetis negaliu