Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

QUOTE(Lace @ 2014 01 08, 12:03)
sveikos mezgėjėlė 4u.gif

Sakykit, ar kažkaip įmanoma riberiu 1x1 gumytę dviem spalvom megzt? Ar čia jau kokių pribumbasų reikia? g.gif

Žiūrint, ką nori išgaut. Jei tą "inspirinį raštą, tai kažin g.gif nes abi pusės bus gerų akių.

va, filmukas http://www.youtube.c...h?v=62k5O7AhhBw

Bet gal ir pavyksta kaip nors, nežinau. Trumpos mano žinios biggrin.gif

O jei tą vadinamą platingą(kai du skirtingos spalvos siūlai, leidžiami kartu), tai galima, su prisukta geležėle prie karietos smile.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau ir nieko nesupratau doh.gif Aš noriu raštuotam megztiniui ir gumytę dvispalvę padaryti. unsure.gif
Atsakyti
Galima dvispalvę, bet mano supratimu ji bus abiejose pusėse gerom akim smile.gif
čia šioj knygoj aš žiūrėjau riberio galimybes https://picasaweb.go...RTECHNIQUESBOOK

Ar ne Kvartetas mezgė žakardą abiem adatinėm g.gif
Atsakyti
Hmm, gal visai ir variantas, bet jaučiu, kad man eilinį kartą rankytėm bus gražiau ir greičiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2014 01 08, 12:51)
Hmm, gal visai ir variantas, bet jaučiu, kad man eilinį kartą rankytėm bus gražiau ir greičiau. blush2.gif

Įtariu, kad taip biggrin.gif
Atsakyti
taip as megzgiau bandymuka ta vadinamaji dvuxfanturnij zakard. visu pirma reikia issikalti korta, norimo rasto. bet geroji puse betkokiu atveju gausi vien tik gerom akim, kaip ale paprastas zakardas, tik kad blogoji puse ne su pertemptais siuliukais o sumegzta. mezginys toks gaunasi storesnis.
user posted image
user posted image
principas mezgimo gaunasi kaip kad mezgant apvalu megini, visos akys tiek pagrindines karietos, tiek riberio darbinej padeti.

jei nori gumeles 2x2. 2geros viena spalva ir 2blogos kita spalva. ir taip eitu stulpeliais ta spalva i virsu, nzn kaip ja padaryt. itariu kad nesigaus. bent jau tokiu budu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 08 sausio 2014 - 14:46
o kažin negalima mezgant 1/1 arba 2/2 kažkokiu būdų megzt, kad vienu karietos nuvažiavimu megztų tik pagrindinė adatinė, o kitu tik riberis? tada teoriškai būtų galima, kad ir pačiai kaitaliot siūlų spalvas? g.gif

nu nesgi virbalais, tai galima ir taip megzt - tiesiog kiekvieną spalvą atskirai mezgant ax.gif
Papildyta:
Dar variantas išsikalt kortą ir megzt viską pagrindine adatine. O tiesiog vienos spalvos akis paleist ir permegzt į geras iš blogų g.gif

bet siūlų daug - susipainiot jaučiu galima. Ir klausimas ar ne greičiau virbalais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 08 sausio 2014 - 14:56
QUOTE(aaagnex @ 2014 01 08, 14:49)
o kažin negalima mezgant 1/1 arba 2/2 kažkokiu būdų megzt, kad vienu karietos nuvažiavimu megztų tik pagrindinė adatinė, o kitu tik riberis? tada teoriškai būtų galima, kad ir pačiai kaitaliot siūlų spalvas? g.gif

nu nesgi virbalais, tai galima ir taip megzt - tiesiog kiekvieną spalvą atskirai mezgant ax.gif

Kai mezga viena adatinė, paskui kita, tai yra karietų nustatymas megzti ratu.

O kaip atrodytų mezgant vis kitos spalvos siūlu? g.gif reiktų bandyt.
Atsakyti
dvigubo zakardo principas ir yra, kad kas pora eiliu keiti siulo spalva. t.y. pirmyn atgal su viena splava, pirmyn atgal su kita spalva.
kaip ir minejau kad kazkas panasaus kaip kad mezgi apvaliai.
jei si metoda naudosi norint isgaut gumege gerojoij pusej. vadinas vaziuojant su 1spalva bus 2akis mezgancios, dvi akis aplamai neitrauktos i darba kabancios ant riberio. bet vaziuojat su ta viena spalva pirmyn atgal megs tik virsutine dali. pasikeisi siulo spalva pirmyn atgal megz akis esancias tik ant riberio adatines. realiai turetu gautis kad siulas tiesiog prasiteps per ta tuscia vietele. sudarydamas vaizda, kaip, kad mezgama loznaja rezinka.

turetu nesigaut grazus svarus dvispalviai stulpeliai. matytis turetu tos vietos kur prasistums siulas per ta tuscia vieta. o pro tuos siuliukus svies kitoji spalva. doh.gif

is esmes labai daug zaidimo kol issiaiskinsi. gal vis tik ir imanoma g.gif , kazkokiu principu tai padaryt 4u.gif
Papildyta:
pasisakysiu nuomone del zakardo. vistik visa ta laika labai atsainiai ziurejau i toky buda, del tu pratraukiamu siuliuku blogojoij pusej. ir ka buvau praktiskai teisi. ta liemene kur mezgiau zakardine. mane asmeniskai nervino tie siulai blogojoij pusej. labai jau reikia atsargiai ta mezgini ciupinti, ciut netycia uzkliuvai ir siulas issitempia tai dar kas. ten kur per daug akiu siulas prasitemdavo kabinau sekancioj eilej, kad jis netintaluotu. vistiek man nepatinka. va tas dvigubas zakardas tikrai geras daiktas, blogoji mezginio puse superine. bet ji reikia ryztis megzti tik turint ta nelempta spalvu keitikli ax.gif , antraip tai uzsiknisimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 08 sausio 2014 - 15:08
Sveikos

Ar yra dirbanciu su masina Ukrainka? Noriu pradeti megzti ir mama turi, ar ji jau atgyvenusi sioms dienoms?
Gal kas turite instrukcija?Buciau begalo dekinga
Atsakyti
žiūrinėju Broliuką 891 ir riberis 850. ir kilo klausimas ar su ja lengva megzti? turiu senutę NEVA-2, tai sunkokai karieta vaikšto, todėl prieš perkant broliuką kilo toks klausimas.
Atsakyti
mano tai lengvai mezga
Atsakyti