su naujais metais naujom idejom
mergaites gal kas ieskot masiniuko? nusipirko klasioke ale neprisijaukina.... brother 891 ir riberis 850
QUOTE(močiuttė @ 2014 01 04, 15:32)
Man mezgant iš 3 siuliukų atnaras 2x1 dažnai neužkabina visų siuliukų, jau baimė net megzt pradėt, nežinia kiek sėdėt reiks, kol įveikiu. Gal dėl to kad rankytėm suku, nelygiai susisuka.
Snodas gražus, ar čia su perfokorta megzta, tokia iš manęs mezgėja, dar nesuprantu
Snodas gražus, ar čia su perfokorta megzta, tokia iš manęs mezgėja, dar nesuprantu
ko jau Jus nesuprantu, grazus Jusu darbeliai margi
taip snodas ir kelnytes megztos su perfokortomis.
as turiu siulu vyniotuva, bet buvo jau suvynioti po 2 siuliukus, as tik persivyniojau, kad butu po 6. Gal lygu rasta gerai megztu is keliu siuliuku, bet as nebandziau.
Labas! Jungiuos ir aš į jūsų gretas
Gal turit Neva-5 instrukciją lietuviškai? Ar bent jau galit apšviest, ką reiškia tie 4 "kištukai" ant ir tos raidės karietos? Kokia turi būt jų padėtis mezgant lygiu raštu?
Gal turit Neva-5 instrukciją lietuviškai? Ar bent jau galit apšviest, ką reiškia tie 4 "kištukai" ant ir tos raidės karietos? Kokia turi būt jų padėtis mezgant lygiu raštu?
Jau radau atidžiau peržiūrėjusi temą
Mergytės, ačiū už gražius žodžius mano suknelei
zuikyte03, labai gražus snoodas.
Ristina, liuksiškai pradėjai naujus metus
zuikyte03, labai gražus snoodas.
Ristina, liuksiškai pradėjai naujus metus
Zuzana, kuo fotkini, kad tokia prasta foto kokybė? Nieko neina įžiūrėti
greiciausiai telefonu. Nes pas mane irgi jei su juo fotkini nei spalvos nei ka...
man tai truputi liudna, jog daznai tik nuotrauka ikeliama, jokio apraso. Ar bent minimalaus komentaro - technika ir pan.
Zinoma as pati mazai megzu, bet visada labai domuosi jusu darbeliaisi ir groziuosi
Zinoma as pati mazai megzu, bet visada labai domuosi jusu darbeliaisi ir groziuosi
Daivuliau, nesinervuok... buvom kazkada sutare, kad surasysim bent minimaliai kas kur ir kaip. na bent naujove kokia mezgant. nes jei kojines ar kepure gi viskas aisku buna ir kas kart nekilnosi. o kai kas kaip nerase taip nerase.
Mane tai domintu tokiu kreivu kiseniu padarymo technika. Kaip jos ten taip graziai pasidaro, tarkim pas ristina.
Zinau kad kitos tiesiog daro atskirai jas nusimezgus ir prisiuvus. Su tokiom kaip ir viskas aisku kaip 2x2.
O va tokios pakreiptos ir kur nesimato sujungimu domintu. Jei gera linkme mastau tai, principas turetu but, kazkurioj vietoij paliekamos atviros akys. O toliau jau ir nebezinau........
Zinau kad kitos tiesiog daro atskirai jas nusimezgus ir prisiuvus. Su tokiom kaip ir viskas aisku kaip 2x2.
O va tokios pakreiptos ir kur nesimato sujungimu domintu. Jei gera linkme mastau tai, principas turetu but, kazkurioj vietoij paliekamos atviros akys. O toliau jau ir nebezinau........