Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Darbėja, traukinukas fainas thumbup.gif
O kaip padaryt kad riešas taip sutraukia g.gif , ar perkėlinėt akis. atrodo kad akių daug pridėta verysad.gif
Atsakyti
Ir dar toks paprastas megztukas panelei smile.gif
user posted image
Atsakyti
Zuzana, tiesiog ne šventę švenčia, o aria prie mezgamosios biggrin.gif . Gražūs veltinukai thumbup.gif

Darbeja, o jau traukinuko grožis wub.gif labai labai. Tik prie kakliuko tai norisi prisikabinti, bet pati žinot ir pataisysit smile.gif

Lace, miela ir šilta dovana wub.gif

Močiutte, tiesiog ant megzto rūbo vilną įveliu su vėlimo mašina, piešiu smile.gif

Pasirodysiu ir aš, ir vėl su vėlimo elementais

user posted image

user posted image
Atsakyti
Akirera, eilinį kartą užmušinėji su vėlimo (aišku ir mezgimo) technika wub.gif wub.gif wub.gif

Zuzana, labai gera megztuko įdėja thumbup.gif , tikrai įdomiai atrodo.

Močiutte, akių nepridėta, tik stengiuos tankiau atnaras megzt.
Mano traukinuko kalo apdaila jau išardyta, tik dabar jau teks su rankelėm prisiuvinėt, nes visos siūlės jak susiūtos doh.gif

Ir ačiukas visom 4u.gif
Atsakyti
Nu labai grazus darbukai. Patiko darbejos traukinukas ir labai pritriankianti suknele su veltom gelem mmmmmmm, negaliu atsziuret.

Kagi keleta darbu jau kaip ir galiu parodyt. tik foto kokybe nekokia su tel fotkinta. Reiks prasyt kad perfotografuotu.

Sijonukas dekeriuotas. Ilgas praktiskai iki zemes. Rasciukas dekeriu eina iki keliu, pasijonio nereikes. Kokybe feeeee, o ir sijono per naujo nebegarinau, mat sulankstytas pralauke kaledu. Uosviene pasimatavo pataikiau su ismierom, tik gumele reikes paciai isivert ir ja pasireguliuot. Zodziu naturoij ant zmogaus sakyciau atorodo super, o taip patiesus schmoll.gif .
user posted image

na ir katik nuo mezgamosios nuimtas, paveluotai iskeptas, keliaus po naujuju pas uosvi biggrin.gif . tikiuosi su ismierom neprasoviau doh.gif. siandien uzejo vienas svecias su panasia figura, prasiau apsivilkt, nes turejau abejoniu. na tai dabar belieka laikyt spigutes lotuliukas.gif .
user posted image
Atsakyti
Kvartetas, aš jau norėjau klaust, kur tavo užslėptas sijonas????? Va, ir atsirado. Gaila, kad foto vaizdas nekoks doh.gif , nes tikrai įsivaizduoju, kad gerai atrodo 4u.gif
O liemenė labai simpatiška thumbup.gif , pasisekė uošviam su marčia 4u.gif biggrin.gif 4u.gif

Jautiena, auuuuuuu, pasiilgau rolleyes.gif , jau seniai laukiami tavo Kalėdiniai tapetai mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, aciu visoms, tarusioms man gera zodeli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dar vienas mano darbelis, tik labai didelis manekenui smile.gif
user posted image
Atsakyti
Akirera nerealiai atrodo suknelė su veltomis gėlėmis.
Atsakyti
Sveikutes, prisiziurejusi Jusu visu graziu darbeliu, uzsikreciau mezgimu masina smile.gif
Mano pirmieji mezginukai gan kuklus palyginus su kitu pirmaisiais darbeliais.

kelnytes dukrytei, kuri nenori pozuoti smile.gif

user posted image

ir snood'as smile.gif

user posted image

Aciu Darbejai ir Jautienai uz konsultacijas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikyte03: 03 sausio 2014 - 23:03
zuikyte03 šaunu, puikios kelnytės 4u.gif . o snodo tai nematau, ar tik aš g.gif
Atsakyti
aciu Mociutte, man jos patinka. Kelnytes mezgiau is 6 siuliuku, tai man buvo vietu kur neuzkabindavo 2-ju siuliuku g.gif

snood'as smile.gif buvau netycia istrynusi:

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikyte03: 04 sausio 2014 - 10:51
Man mezgant iš 3 siuliukų atnaras 2x1 dažnai neužkabina visų siuliukų, jau baimė net megzt pradėt, nežinia kiek sėdėt reiks, kol įveikiu. Gal dėl to kad rankytėm suku, nelygiai susisuka.
Snodas gražus, ar čia su perfokorta megzta, tokia iš manęs mezgėja, dar nesuprantu blush2.gif
Atsakyti