Darbėja, traukinukas fainas
O kaip padaryt kad riešas taip sutraukia , ar perkėlinėt akis. atrodo kad akių daug pridėta
Zuzana, tiesiog ne šventę švenčia, o aria prie mezgamosios . Gražūs veltinukai
Darbeja, o jau traukinuko grožis labai labai. Tik prie kakliuko tai norisi prisikabinti, bet pati žinot ir pataisysit
Lace, miela ir šilta dovana
Močiutte, tiesiog ant megzto rūbo vilną įveliu su vėlimo mašina, piešiu
Pasirodysiu ir aš, ir vėl su vėlimo elementais
Darbeja, o jau traukinuko grožis labai labai. Tik prie kakliuko tai norisi prisikabinti, bet pati žinot ir pataisysit
Lace, miela ir šilta dovana
Močiutte, tiesiog ant megzto rūbo vilną įveliu su vėlimo mašina, piešiu
Pasirodysiu ir aš, ir vėl su vėlimo elementais
Akirera, eilinį kartą užmušinėji su vėlimo (aišku ir mezgimo) technika
Zuzana, labai gera megztuko įdėja , tikrai įdomiai atrodo.
Močiutte, akių nepridėta, tik stengiuos tankiau atnaras megzt.
Mano traukinuko kalo apdaila jau išardyta, tik dabar jau teks su rankelėm prisiuvinėt, nes visos siūlės jak susiūtos
Ir ačiukas visom
Zuzana, labai gera megztuko įdėja , tikrai įdomiai atrodo.
Močiutte, akių nepridėta, tik stengiuos tankiau atnaras megzt.
Mano traukinuko kalo apdaila jau išardyta, tik dabar jau teks su rankelėm prisiuvinėt, nes visos siūlės jak susiūtos
Ir ačiukas visom
Nu labai grazus darbukai. Patiko darbejos traukinukas ir labai pritriankianti suknele su veltom gelem mmmmmmm, negaliu atsziuret.
Kagi keleta darbu jau kaip ir galiu parodyt. tik foto kokybe nekokia su tel fotkinta. Reiks prasyt kad perfotografuotu.
Sijonukas dekeriuotas. Ilgas praktiskai iki zemes. Rasciukas dekeriu eina iki keliu, pasijonio nereikes. Kokybe feeeee, o ir sijono per naujo nebegarinau, mat sulankstytas pralauke kaledu. Uosviene pasimatavo pataikiau su ismierom, tik gumele reikes paciai isivert ir ja pasireguliuot. Zodziu naturoij ant zmogaus sakyciau atorodo super, o taip patiesus .
na ir katik nuo mezgamosios nuimtas, paveluotai iskeptas, keliaus po naujuju pas uosvi . tikiuosi su ismierom neprasoviau . siandien uzejo vienas svecias su panasia figura, prasiau apsivilkt, nes turejau abejoniu. na tai dabar belieka laikyt spigutes .
Kagi keleta darbu jau kaip ir galiu parodyt. tik foto kokybe nekokia su tel fotkinta. Reiks prasyt kad perfotografuotu.
Sijonukas dekeriuotas. Ilgas praktiskai iki zemes. Rasciukas dekeriu eina iki keliu, pasijonio nereikes. Kokybe feeeee, o ir sijono per naujo nebegarinau, mat sulankstytas pralauke kaledu. Uosviene pasimatavo pataikiau su ismierom, tik gumele reikes paciai isivert ir ja pasireguliuot. Zodziu naturoij ant zmogaus sakyciau atorodo super, o taip patiesus .
na ir katik nuo mezgamosios nuimtas, paveluotai iskeptas, keliaus po naujuju pas uosvi . tikiuosi su ismierom neprasoviau . siandien uzejo vienas svecias su panasia figura, prasiau apsivilkt, nes turejau abejoniu. na tai dabar belieka laikyt spigutes .
Kvartetas, aš jau norėjau klaust, kur tavo užslėptas sijonas????? Va, ir atsirado. Gaila, kad foto vaizdas nekoks , nes tikrai įsivaizduoju, kad gerai atrodo
O liemenė labai simpatiška , pasisekė uošviam su marčia
Jautiena, auuuuuuu, pasiilgau , jau seniai laukiami tavo Kalėdiniai tapetai
O liemenė labai simpatiška , pasisekė uošviam su marčia
Jautiena, auuuuuuu, pasiilgau , jau seniai laukiami tavo Kalėdiniai tapetai
Akirera nerealiai atrodo suknelė su veltomis gėlėmis.