Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Merginos, ačiū už gražius žodžius 4u.gif .
L@imuže, toks tikras žieminis megztinis.
Zuzana, labai gražus suknelės išplatėjimas.
Atsakyti
Laimuže, kaip visada thumbup.gif
Zuzana, užmušinėji su tokiais kapitaliniais darbais wub.gif

O čia vėl mano mažytis, nors laiko daug suėdė, darbelis - suknytė 3 metukų damai
user posted image

Ir ta pačia proga, su ŠV. KALĖDOM VISAS Kad adatos nelūžtų, kad siūlų aruoduose užtektų, kad meilė mezgimui nedingtų ir vėl galėtumėm pasidžiaugti gausybe "tapetų". Laimės, meilės, sveikatos ir kūrybinių džiaugsmų newyear.gif 000054.gif 000054.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 23 gruodžio 2013 - 18:27
Akirera, gražios suknytės, ypač ta pavelta 4u.gif , tokios lengvos lengvos atrodo... dar likau sužavėta jūsų ankstesniais kiauraraštiniais darbais wub.gif ... O jūsų karieta taip gerai mezga kiauraraščius, nemėto akių visiškai, o gal kokių paslapčių žinot g.gif ? Nu jau taip įdealu viskas doh.gif wub.gif

Zuzanos suknutė labai daili, o išplatėjimas thumbup.gif

Na o L@imužės megztinis thumbup.gif , kaip visada, pamatai blink.gif , prarandi amą ir nebėr žodžių pagiroms biggrin.gif

Darbeja, kokia miela, simpatiška suknytė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vince0405: 23 gruodžio 2013 - 18:18
Merginos, aciu visoms labai, labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, sveikinu su praėjusiom ir ateinančiomis šventėmis, linkiu kūrybiškumo, gero azarto ir kuo mažiau ardymų biggrin.gif .

vince0405, ačiū labai 4u.gif . Tos suknelės tokios ir yra lengvos lengvos, besvorės, labai plono siūliuko. Dėl kiauraraščių tai taip, karieta gerai mezga, nemėto akių, bet jūs neįsivaizduojat kiek visko buvo, kiek adatų sulaužyta, kiek nervų sugadinta doh.gif . Buvo net karieta ant žemės nukritus ir susilanksčius, visiškai nemezgė, bet vyras atitaisė. Jokių paslapčių neturiu, tiesiog gerai atitaikiusi svorius ir labai jaučiu karietą. Karietoje yra tokie metaliukai, kurie kilnoja adatas, jeigu jie susilankstę arba ne taip pasikreipę, tai mėto akis išvien. Aš juos matyt gerai atitaikiusi.

Darbėja, labai miela sukniukė. O jau darbo prie tokių mažų mezginių doh.gif . Aš dėl to nenoriu apsiimti megzti vaikams. Jau greičiau rankom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 27 gruodžio 2013 - 10:29
Sveikinu visas su praejusiom sventem. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir dar is megztu-veltu. palaidinuke
user posted image
Atsakyti
Pasirodau su savo išvargtu megztuku tėčiui, mezgiau Kalėdoms, tai ir pamatuot negalėjau, skaičiukus pagal kažkokį seną megztinį ėmiau. doh.gif Kaklo apdaila esu labai nepatenktinta, bet iš gerosios pusės nesimato, o vėliau būtinai išmoksiu gražiau unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Lace, simpatiskas megztukas.
Ir mano pabaigtas sarafanas
user posted image
Atsakyti
Sveikos, esu tylusis jusu ziurovas, dulkeja mano masiniukas sad.gif snoodus tik draugams numezgiaus sventem ir vel dulkyja. Kada atrast laiko? doh.gif tiksliau ir mazoji nebeleidzia megsti.
Zaviuosi jusu darbais ir visas mokomasias medziagas konpekstuoju, juk vistiek kazkada pabandysiu bigsmile.gif
Zuzana, o kaip mezgasi tokie rastai?
Atsakyti
Tik nepabūk čia pas jus ir jau kad primezgusios. thumbup.gif

Darbėjos mažoji suknutė nuostabi,
akirera kas ten per vėlimo elementai, fantastiniai kažkokie, jokio supratimo kaip tai daryt neturiu,
lace tėtis papuoštas puikiai,
o zuzana turbūt nei ilsis nei švenčia, tik mezga ir mezga viens už kitą gražesnius mezginius.

Ir aš jau šiandien svečius išlydėjus drožiu savo mažajai bliuskutę.
Atsakyti
Zuzana, gražu žiauriai thumbup.gif thumbup.gif
Lace, gera dovanėlė tėčiui thumbup.gif
Man atsitiko taip kaip tau, žiauriai nepatenkinta kaklo apdaila, kai praeis pyktis ant savęs, permegsiu. Buvau padarius visai neblogai, bet nusprendžiau patobulint, tai kaip nutobulinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Liemenė trimečiui
user posted image
Atsakyti
Visoms labai aciu. Sarafanas megztas tuck korta smile.gif
Atsakyti