Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Vince, och ir ach... thumbup.gif Kaip gražiai kaklo apdaila padaryta. wub.gif Kaip daromas tas toks dvigubas kantukas? Noriu ir aš taip išmokti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 12 19, 16:06)

Lace, 19 Gru 2013 - 16:06, parašė:

Lace, 19 Gru 2013 - 16:06, parašė:

Vince, och ir ach... thumbup.gif Kaip gražiai kaklo apdaila padaryta.  wub.gif Kaip daromas tas toks dvigubas kantukas? Noriu ir aš taip išmokti. blush2.gif

Vince, och ir ach... thumbup.gif Kaip gražiai kaklo apdaila padaryta.  wub.gif Kaip daromas tas toks dvigubas kantukas? Noriu ir aš taip išmokti. blush2.gif

Tokią kaklo apdailą išmokau iš čia http://www.mnemosina.ru/vaz-uroki/816 , aiškiai parodyta, su nuotraukytėm. Krapštymosi daug, bet gaunasi gražiai. biggrin.gif
Atsakyti
Po Vincės rimtų darbų įmetu savo niekelių nuotraukytę. Kepurytė ir pirštinės iš Merino Gold siūlų (spalva kaip ant modelio), o didysis snoodas irgi mano mezginys, bet siūlai tokie stori, kad teko su virbalais darbuotis. Jau net storamezgė jų nebeįveikė lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Vince, ačiū už nuorodą, po visų švenčių reiks išbandyti. 4u.gif

Darbėja, o pirštinės ir kepurė su siūle?
Atsakyti
[quote=darbeja,2013 12 19, 22:21]
Po Vincės rimtų darbų įmetu savo niekelių nuotraukytę. Kepurytė ir pirštinės iš Merino Gold siūlų (spalva kaip ant modelio), o didysis snoodas irgi mano mezginys, bet siūlai tokie stori, kad teko su virbalais darbuotis. Jau net storamezgė jų nebeįveikė

Dailu 4u.gif , o gal galima būtų pirštinyčių didesnę nuotrauką pamatyt...
Atsakyti
Lace, kepurės nugaroj yra siūlė ir viršugalvyje ketvirčiai irgi susiūti. Pirštinėse siūlė turėtų būt kitoj pusėj (pas mane nykščio pusėj), nes dariau tą vadinamą takelį ir iki nykščio platinau. Galvojau, kad fotike yra nuotrauka atskirai platinimo fragmento, deja nėr, o jau iškeliavo mezginiai. O pirštines mezgiau tik dėl to, kad siūlų liko nuo kepurytės, nors nebuvo klientė prašius, o rezultate liko patenkinta komplektėliu

Vince, ačiū 4u.gif , va didesnė nuotrauka, tik spalva ne tokia, bet jei patamsinu, tai nieko nebesimato doh.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=darbeja,2013 12 19, 23:18]
Lace, kepurės nugaroj yra siūlė ir viršugalvyje ketvirčiai irgi susiūti. Pirštinėse siūlė turėtų būt kitoj pusėj (pas mane nykščio pusėj), nes dariau tą vadinamą takelį ir iki nykščio platinau. Galvojau, kad fotike yra nuotrauka atskirai platinimo fragmento, deja nėr, o jau iškeliavo mezginiai. O pirštines mezgiau tik dėl to, kad siūlų liko nuo kepurytės, nors nebuvo klientė prašius, o rezultate liko patenkinta komplektėliu
Vince, ačiū 4u.gif , va didesnė nuotrauka, tik spalva ne tokia, bet jei patamsinu, tai nieko nebesimato doh.gif

Labai dailus komplektėlis thumbup.gif ,kruopščiai atliktas, ir kylputė ant kepurytės wub.gif , o pirštinių mezgimas, tai man mistika. Nors turiu planuose ir jas išmokt megzt. O jei pirštinė su siūle tai ir nykštys su siūle ? Ir gaila, kad to takelio nesimato...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vince0405: 19 gruodžio 2013 - 23:22
Sveikutes, kaip mezgasi koriukai, gal kokie nustatymai ( be Tuck) reikalingi, nes mezgant papra
stai tai man nesigauna blush2.gif
Atsakyti
Darbėja, šaunus komplektukas thumbup.gif
Aš per savaitgalį užbaigiau dvi suknutes. Viena su vėlimo elementais ant krūtinės.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 23 gruodžio 2013 - 08:54
QUOTE(akirera @ 2013 12 23, 09:54)

akirera, 23 Gru 2013 - 09:54, parašė:

akirera, 23 Gru 2013 - 09:54, parašė:

Aš per savaitgalį užbaigiau dvi suknutes. Viena su vėlimo elementais ant krūtinės.

Abi suknutės thumbup.gif , bet jau su pavėlimais wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
akirera tikrai pribaigs su tom moherinukėm doh.gif blush2.gif Naujos suknelės, ypač apveltoji, irgi superinės mirksiukas.gif

vince0405 irgi "pavarė" vaizdų - geras truputukas drinks_cheers.gif thumbup.gif

Zuzana, Darbeja, smagu matyt vis naujus jūsų darbelius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Parodysiu ir aš paskutinį darbelį - pilkos kalėdos ax.gif

user posted image
Atsakyti
Akirera, L@imuze, super darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir mano suknute, megzta is pusvilnes
user posted image
Atsakyti