Sveikutes, ir dar atnesu viena megzta-velta darbeli
QUOTE(zuzana* @ 2013 12 18, 10:00)
O kaip tai darei?
iš tikro numezgei ir suvėlei?
Gražu
as kiek zinau apie velima. Tai reikia megzti geriausiai is 100proc, vilnos. Numezgus imeti i skalbianke didesnes temperaturos ir pats suvelia. Gamini reikia megzti zenkliai didesni, kad po suvelimo tiktu pagal ismieras.
reiktu zaisti su bandymuku. koks buvo pries ir iki kiek susitrauke
reiktu zaisti su bandymuku. koks buvo pries ir iki kiek susitrauke
o tai Zuzanos megztinis ne weaving technika megztas?
Zuzana, labai
Kiek suprantu, vėl nuweavintas . Man labai patinka, tik kokius siūliukus reikia pritaikyt?????
O su skalbimu man taip buvo . Įmečiau savo MB naujai numegztą ir jalu pamatuotą ir padovanotą megztuką į mašiną, stačiau vilnos režimą, bet veknias žino koks ten iš tikrųjų buvo, tai kai ištraukiau buvo laaaabai juokinga , nes liko veilokinis kokių dvejų metų vaikui . gavau velnių, kad tokį gerą daiktą sugadinau, teko kitą megzt
Kiek suprantu, vėl nuweavintas . Man labai patinka, tik kokius siūliukus reikia pritaikyt?????
O su skalbimu man taip buvo . Įmečiau savo MB naujai numegztą ir jalu pamatuotą ir padovanotą megztuką į mašiną, stačiau vilnos režimą, bet veknias žino koks ten iš tikrųjų buvo, tai kai ištraukiau buvo laaaabai juokinga , nes liko veilokinis kokių dvejų metų vaikui . gavau velnių, kad tokį gerą daiktą sugadinau, teko kitą megzt
Esu vėlusi vaikui kepurę tai gavosi puikiai. Bet mezgiau tapkiukus ir įmečiau skalbt, tai gavosi
Mergaites, aciu. Tikrai cia weaving ir naudoju siulus mochera su poliamidu
As noriu prisideti su pastebejimu, man susivele Vernito gryna vilna babinose kazkur apie 4 dydzius, nes mezgiau kojines vyrui tai po keliu skalbimu liko kojines man
QUOTE(vince0405 @ 2013 12 19, 13:22)
Jau ir aš galiu truputuką pasirodyti , jūsų gražių darbų įkvėpta ...
Ohooo, geras truputukas
Visi labai gražūs, apdaila , bet labiausiai patiko su užtrauktuku. Nepriaugu iki tokio darbelio
QUOTE(darbeja @ 2013 12 19, 14:00)
Ohooo, geras truputukas
Visi labai gražūs, apdaila , bet labiausiai patiko su užtrauktuku. Nepriaugu iki tokio darbelio
Ačiū už gerus žodžius . Su užtrauktuku vargau pirmą sykį, mnemosinoj yra pamoka, tai dariau pagal ją, visą savaitę siuvau ... Bet manau persilaužiau, kitą kartą bus lengviau