Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Sveikutes, ir dar atnesu viena megzta-velta darbeli smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 12 18, 10:00)
Sveikutes, ir dar atnesu viena megzta-velta darbeli smile.gif

O kaip tai darei?

iš tikro numezgei ir suvėlei? bigsmile.gif g.gif

Gražu bigsmile.gif
Atsakyti
as kiek zinau apie velima. Tai reikia megzti geriausiai is 100proc, vilnos. Numezgus imeti i skalbianke didesnes temperaturos ir pats suvelia. Gamini reikia megzti zenkliai didesni, kad po suvelimo tiktu pagal ismieras.

reiktu zaisti su bandymuku. koks buvo pries ir iki kiek susitrauke 4u.gif
Atsakyti
o tai Zuzanos megztinis ne weaving technika megztas? g.gif
Atsakyti
Zuzana, labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kiek suprantu, vėl nuweavintas 4u.gif . Man labai patinka, tik kokius siūliukus reikia pritaikyt?????

O su skalbimu man taip buvo biggrin.gif . Įmečiau savo MB naujai numegztą ir jalu pamatuotą ir padovanotą megztuką į mašiną, stačiau vilnos režimą, bet veknias žino koks ten iš tikrųjų buvo, tai kai ištraukiau buvo laaaabai juokinga hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif , nes liko veilokinis kokių dvejų metų vaikui mirksiukas.gif . gavau velnių, kad tokį gerą daiktą sugadinau, teko kitą megzt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Esu vėlusi vaikui kepurę smile.gif tai gavosi puikiai. Bet mezgiau tapkiukus ir įmečiau skalbt, tai gavosi schmoll.gif
Atsakyti
Mergaites, aciu. Tikrai cia weaving ir naudoju siulus mochera su poliamidu smile.gif
Atsakyti
As noriu prisideti su pastebejimu, man susivele Vernito gryna vilna babinose kazkur apie 4 dydzius, nes mezgiau kojines vyrui tai po keliu skalbimu liko kojines man thumbup.gif
Atsakyti
Jau ir aš galiu truputuką pasirodyti , jūsų gražių darbų įkvėpta biggrin.gif ...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2013 12 19, 13:22)
Jau ir aš galiu truputuką pasirodyti , jūsų gražių darbų įkvėpta  biggrin.gif ...

Ohooo, geras truputukas doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif doh.gif
Visi labai gražūs, apdaila drinks_cheers.gif , bet labiausiai patiko su užtrauktuku. Nepriaugu iki tokio darbelio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 12 19, 14:00)
Ohooo, geras truputukas  doh.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif doh.gif
Visi labai gražūs, apdaila  drinks_cheers.gif , bet labiausiai patiko su užtrauktuku. Nepriaugu iki tokio darbelio  lotuliukas.gif

Ačiū už gerus žodžius 4u.gif . Su užtrauktuku vargau pirmą sykį, mnemosinoj yra pamoka, tai dariau pagal ją, visą savaitę siuvau doh.gif ... Bet manau persilaužiau, kitą kartą bus lengviau biggrin.gif
Atsakyti
Vysriskas megztinis labai dailus thumbup.gif
Atsakyti