vistiek puikus megztukelis, kad ir su paskerstom meskom. apykakle labai grazi!
ant tos juostos kur adatos sunumeruotos, yra pazymeta kur rastai kartojasi. abejojant galima ant greituju meginuka pasimegzt pilno planuojamo mezginio plocio ir bus matyt, kaip issidesto rastelis. kartais del rasto tenka mezginio centra pastumti nuo "0" adatos i viena ar i kita puse.
Kaip graziai darbuojates. Smagu ziuret.
As pasivaidensiu bent trumpai, niekur nedingau irgi plusu su mezgamaja vakarais po darbu.
Gerai paaiskinkit man tundrai, kaip su nebaigtom eilem i holda pastacius megzti rasta dvispalvi. Gi sonuose rastas issibalansuos. . Na tarkim kaip mociutes sijone?. Ten gi atnara sijono siaurute ir lenkta ir iskart rastas prasideda. Tai kurioj vietoij tas nebaigtas eiles daryt? Mezgant sijono lenkta krasta? Vizualiai vistiek turetu matysis, kad sonuose siauresne juosta nei per viduri.
As pasivaidensiu bent trumpai, niekur nedingau irgi plusu su mezgamaja vakarais po darbu.
Gerai paaiskinkit man tundrai, kaip su nebaigtom eilem i holda pastacius megzti rasta dvispalvi. Gi sonuose rastas issibalansuos. . Na tarkim kaip mociutes sijone?. Ten gi atnara sijono siaurute ir lenkta ir iskart rastas prasideda. Tai kurioj vietoij tas nebaigtas eiles daryt? Mezgant sijono lenkta krasta? Vizualiai vistiek turetu matysis, kad sonuose siauresne juosta nei per viduri.
O kiek merginos primezgusios visko, net smagu
Kvartetas, nebaigtom eilėm reikia megzti po sulenkimo prieš raštą. Aš ne po 10 adatų stumdau, o po 20 ir labai gerai gaunasi. Megztinių apačią irgi tokiu principu darau.
Parodysiu ir aš savo mocherinukus
Kvartetas, nebaigtom eilėm reikia megzti po sulenkimo prieš raštą. Aš ne po 10 adatų stumdau, o po 20 ir labai gerai gaunasi. Megztinių apačią irgi tokiu principu darau.
QUOTE(akirera @ 2013 12 16, 15:11)
Eilinį kartą žudai su savo moheriukais
Darbėja, Močiutte, ačiū jums . Padalkytės megztos mašina, visa sijoninė dalis iš 6 klynų ir tarpusavy susiūti trikotažine siūle, labai paprasta
Akireros kiaurarščių takais pasekti man nepavyksta jau antri metai ir įtariu, jau treti tuoj prasidės
Kaip sakant, prastam šokėjui ...........
Kaip sakant, prastam šokėjui ...........
Ristina, ačiū Šokėjas iš tavęs labai geras, tik mašina pagal tavo dūdelę kiauraraščio žingsniu nelabai nori šokti. Nu bet tavo atmintis , taip, po Kalėdų prasidės treti metai kaip mezgu (nors tai jau trečia mašina mano gyvenime)
Močiutte, trikotažine siūle siuvama akis į akį. Apie ją mes kalbėjom šioj temoj, jei netingit, pasivartykit puslapius atgal
Močiutte, trikotažine siūle siuvama akis į akį. Apie ją mes kalbėjom šioj temoj, jei netingit, pasivartykit puslapius atgal