Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

vistiek puikus megztukelis, kad ir su paskerstom meskom. apykakle labai grazi!
ant tos juostos kur adatos sunumeruotos, yra pazymeta kur rastai kartojasi. abejojant galima ant greituju meginuka pasimegzt pilno planuojamo mezginio plocio ir bus matyt, kaip issidesto rastelis. kartais del rasto tenka mezginio centra pastumti nuo "0" adatos i viena ar i kita puse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 15 gruodžio 2013 - 15:06
Mociute, labai saunus pirmieji darbeliai masina 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir rubelis tinkamas ne tik nestukems

user posted image

Atsakyti
Mociute, koks paskutinis megztinukas grazus wub.gif
Atsakyti
Kaip graziai darbuojates. Smagu ziuret. 4u.gif

As pasivaidensiu bent trumpai, niekur nedingau irgi plusu su mezgamaja vakarais po darbu. smile.gif

Gerai paaiskinkit man tundrai, kaip su nebaigtom eilem i holda pastacius megzti rasta dvispalvi. Gi sonuose rastas issibalansuos. blush2.gif . Na tarkim kaip mociutes sijone?. Ten gi atnara sijono siaurute ir lenkta ir iskart rastas prasideda. Tai kurioj vietoij tas nebaigtas eiles daryt? 4u.gif Mezgant sijono lenkta krasta? Vizualiai vistiek turetu matysis, kad sonuose siauresne juosta nei per viduri.
Atsakyti
O kiek merginos primezgusios visko, net smagu thumbup.gif
Kvartetas, nebaigtom eilėm reikia megzti po sulenkimo prieš raštą. Aš ne po 10 adatų stumdau, o po 20 ir labai gerai gaunasi. Megztinių apačią irgi tokiu principu darau.
Parodysiu ir aš savo mocherinukus

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 16 gruodžio 2013 - 14:20
QUOTE(akirera @ 2013 12 16, 15:11)
Parodysiu ir aš savo mocherinukus

Eilinį kartą žudai su savo moheriukais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
akirerta, suknutė kažkas tai iš fantastikos srities, nejau mašina galima tą lengvą kliošiuką išgaut, ar mano akys man meluoja , ar padalkytės virbaliukais pasidarbuota .

Merginos ačiū už patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif pradedančiai jie neįkainuojami.
Papildyta:
Atsiprašau, jau perkrikštyjau akirera. blush2.gif
Atsakyti
Darbėja, Močiutte, ačiū jums 4u.gif . Padalkytės megztos mašina, visa sijoninė dalis iš 6 klynų ir tarpusavy susiūti trikotažine siūle, labai paprasta smile.gif
Atsakyti
Tokia paprasta palaidinuke. Apykakle bus is kailiuko smile.gif
user posted image
Atsakyti
Zuzana gražu, norėčiau pamatyt ir su kailiuku smile.gif
o kaip ta trikotažinė siūlė siunas, jaučiuos visiška neišmanėle, tiek metų su virbaliukais mezgus. Jaučiu kažkaip akis akin reik siut g.gif Tokią suknytę išmokt megzt bus mano siekiamybė metų bėgy biggrin.gif
Atsakyti
Akireros kiaurarščių takais pasekti man nepavyksta jau antri metai biggrin.gif ir įtariu, jau treti tuoj prasidės unsure.gif

Kaip sakant, prastam šokėjui ........... biggrin.gif
Atsakyti
Ristina, ačiū 4u.gif Šokėjas iš tavęs labai geras, tik mašina pagal tavo dūdelę kiauraraščio žingsniu nelabai nori šokti. Nu bet tavo atmintis bigsmile.gif doh.gif , taip, po Kalėdų prasidės treti metai kaip mezgu ax.gif (nors tai jau trečia mašina mano gyvenime)
Močiutte, trikotažine siūle siuvama akis į akį. Apie ją mes kalbėjom šioj temoj, jei netingit, pasivartykit puslapius atgal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 18 gruodžio 2013 - 08:45