Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

QUOTE(_Smilga_ @ 2013 12 10, 16:12)
O nuotraukos tai nepaskupijau

drinks_cheers.gif , ne visi akli mato doh.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjos, turiu klausimėlį. Gal kuri vilnietė galėtų nemegzti kepurę? Ten paprasto rašto ir nedidelė, turiu ir savo siūliukus. Reikėtų skubiai. 4u.gif
Atsakyti
Pirštinės, snoodas, megztukas mergaitei wub.gif

QUOTE(_Smilga_ @ 2013 12 10, 12:26)
Turiu klausimą toms, kurios mezga iš plonų siūlų po kelis sudėję: kaip geriau daryt ar pirma po kelis siūlus paėmus susivyt į kamuoliuką ir tada megzt, ar leist tiesiai į mašiną iš atskirų kamuoliukų? Žinau, kad durnai klausiu, bet niekada nemezgiau iš babininių siūlų...

Mezgiau iš plonų siūlų, trijų gijų. Kairėj pusėj tiesiai iš babinų, o dešinėj pusėj - teko išardyti mezginį, susukti į kamuoliuką ir per naujo megzti. Tai man gavosi kitaip nei tiesiai iš babinų.
user posted image
Atsakyti
O stai toks mano saliku paradas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 12 11, 10:56)
O stai toks mano saliku paradas...

Va thumbup.gif puikiai gavosi thumbup.gif ir kiek įmatau iš gana plonų siūliukų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 11 gruodžio 2013 - 12:18
QUOTE(zuzana* @ 2013 12 11, 11:56)

Tikrai gražu thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Ir kokia gi čia technika?????? Kaip atrodo antra pusė būtų labai įdomu pamatyt mirksiukas.gif , visgi šalikas vartosi vėjeliui papūtus g.gif
Atsakyti
Darbeja, aciu uz pagyrima. Megzta is dvieju giju, per viduri susiuta, taip, kad isvirkscioji puse viduj, pusk kiek nori biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Zuzana, vaaau kokie patriotiniai šalikai!!! Gražu ir dailiai padaryta, nors aš tokio ant savęs nesidėčiau. Bet kaip sakoma "на вкус и цвет все фломастеры разные"
biggrin.gif
QUOTE(balla @ 2013 12 11, 10:08)
Pirštinės, snoodas, megztukas mergaitei  wub.gif
Mezgiau iš plonų siūlų, trijų gijų. Kairėj pusėj tiesiai iš babinų, o dešinėj pusėj - teko išardyti mezginį, susukti į kamuoliuką ir per naujo megzti. Tai man gavosi kitaip nei tiesiai iš babinų.

Ačiū kad atsakei. Nebūčiau pagalvojus kad va taip gaunasi kai skirtingos spalvos siūlai... Bet kai visi vienodi tai tada kaip ir nėr skirtumo? Sakei kad ardei, tai vat iš tikrųjų dėl ardymo ir klausiau - kai mezgi iš atskirų kamuoliukų, tai ar po to kai ardai nesigauna kad vienas siūliukas labiau įtemptas, kitas mažiau? Aš kai virbalais taip mezgiau vieną kart, tai man taip negerai gavos: ardant kai kurie siūliukai tokias nemažas kilpas padarė...
Atsakyti
tiesiai is babinu siulai eina vienas salia kito, o vyniojant i kamuoliukus jos persisuka, todel kitaip spalva issidelioja.
as mezgu visaip, kilpos darosi abiejais budais, cia jau reiketu tokio apaciuko, kuris skirtos suvyt kelias gijas i viena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 11 gruodžio 2013 - 21:10
Ačiū, Jautiena.
Net nežinojau kad tokie aparačiukai būna...
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 12 11, 11:56)

Kokie lietuviškis smile.gif Gražu !
Atsakyti
Jūs čia taip gražiai darbuojatės, tiek nuostabių darbų tyliai prisižiūrėjau. sugundėt ir mane broliuką nusipirkt.
Taigi startuoju ir jungiuosi prie jūsų.
Mano pirmieji darbeliai
user posted image
user posted imageuser posted image

O dabar kankinu pusvilnę vernito iš 4 siuliukų. Vargstu antra diena, negaliu pradėt mezginio, užmeta pora siuliukų, o kitus tarpais išmėto . Tada bandau pradžioj 3 eilutes iš 2 siuliukų, pradžia gerai gaunas, o kai tik noriu iš 4 pradėt, vėl neviską išmezga. Po to kai jau įsimezga viskas gerai.
Gal galit ką patart, nu tokia neviltis suėmė, negi nepriveiksiu wub.gif
Ar stulpelį megzt plonesnį, bet nugara įveikta taip sunkiai, nesinori ardyt. Kame bėda g.gif
Atsakyti