Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

QUOTE(linaslinelis @ 2013 12 07, 14:15)
Olaiva, turite dovaną - nerealų skonį, į visus jūsų darbus labai malonu žiūrėti.
Prie kašmyrinio norėtųsi galvą priglausti, taip nuostabiai atrodo ir labai modeliukas "otkutiūrinis".
Vsio susinervijau, einu mėginukų pabrūžinsiu.

dėkui blush-anim-cl.gif

as labai bijau margu siulu,nes ant saves mezginio is ju neisivaizduoju,bet sitas megztukas buvo kazkokia isimtis biggrin.gif liko siulo nuo skaros,gavosi megztukas ir dar liko doh.gif
o kasmyrinis tai tiesa....super svelnus wub.gif ir nemaniau,kad toks lengvas siulas gali toki kritima duoti bigsmile.gif
Atsakyti
Olaiva: verciantys is koto darbeliai, nuostabu! saunuole!
Atsakyti
ziuriu Olaiva visos giriat... ji kazka rode? nieko nemaciau...kazkokia pavydo migla akis uztrauke g.gif unsure.gif unsure.gif ir sugebejimui siula pasirinkti, ir modeli ir atlikti ir t.t. e... jau kai duota tai duota....
Atsakyti
mmmmmmmmm kokie groziai. Super puper!!!!
to kasmyrinio labai labai noretau.
Atsakyti
Olaiva, fantastiskai grazu!
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal galit padėti doh.gif : gal turėtumėte kas elniukų-snaigių kortą, būtų gerai kad visko būtų kuo daugiau vienoje kortoje ir įmestumėt kokį pavyzduką,bandyčiau pasigaminti,nes kitaip jau baigiu akis pražiūrėt į visokius paveiksliukus žiūrėdama. Dėkoju biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, nemezga riberis.. verysad.gif Nežinau, kas su juo pasidarė, anksčiau mezgė, dabar kažkas nutiko. Spongė tvarkoje, neseniai keičiau, viskas sutepta... Kur bėdos ieškot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 12 09, 12:56)
Mergaitės, nemezga riberis.. verysad.gif Nežinau, kas su juo pasidarė, anksčiau mezgė, dabar kažkas nutiko. Spongė tvarkoje, neseniai keičiau, viskas sutepta... Kur bėdos ieškot?  g.gif

Reik patikrint ar nepersistūmė mygtukas RB karietos apačioj (I-IiIi-II). Man kartą į II poziciją buvo perstumtas, tai stumdžiau karietą išsišiepus biggrin.gif
Atsakyti
Aciu aciu aciu ,linaslineli, uz dvispalvio tuck'o paaiskinima, viskas gavosi.

QUOTE(Olaiva @ 2013 12 07, 11:48)
labas rytas
pasirodau ir as kelis mezginius smile.gif kazkoks darbingas menuo smile.gif

nu ar galima sitaip, tokiais mezginiais girtis ir erzintis. Net nezinau, kuris graziausias, jei reiketu rinktis viena, neissirinkciau, visi tokie isbaigti ir taip kruopsciai atlikti.

vytautiske, gi pilnas isnternetas pavyzdziu, pati neturiu masinos su perfokortom, bet maciau kaip daro, issirenkat patinkanti, jusu atveju elnia ar snaige, paveiksliuka issimusat skyles kortoje ir mezgate.
PVZ su elniais https://www.google.l...

PVZ su sniagemis https://www.google.l...s...B8&tbm=isch

ir dar user posted image user posted image user posted image user posted image

Lace, nieko apie riberi nesuprantu, padeti negaliu, esu maciusi, ciupinejusi, bet tik tiek.
Atsakyti
Tiesa, dar labai noriu pagirti Olaivą, čia išsakyta krūva komplimentų, tai aš ir prisidedu prie jų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2013 12 09, 14:34)
Reik patikrint ar nepersistūmė mygtukas RB karietos apačioj (I-IiIi-II). Man kartą į II poziciją buvo perstumtas, tai stumdžiau karietą išsišiepus biggrin.gif

Pasirodo ne riberis čia kaltas buvo, o plaukų spalva koją pakišo.. blush2.gif Blondinė aš blondinė. doh.gif Bandžiau riberiu megzt neįstačius normaliai riberio karietos į bėgelį, dar stebėjausi, kad jis taip lengvai užsideda/nusiima. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 09 gruodžio 2013 - 16:43
Sveiki dalyviai,

noreciau gauti patarimo. Ar imanoma numegzti stora su kasom megstini su mezgimo masina. Jeigu taip, kurios klases masina jus patartumete ?

user posted image
Atsakyti