Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Sveiki, sorry jegu ne i tema, uz poster_offtopic.gif (neradau tinkama tema) Parduodu tik isbandyta NEVA 2 ( supratau kad ne man ax.gif )
,yra instrukcija rusu k., eiliu skaiciuoklis, atsargin detales. Kaina sutartine. Klaipeda, per az.
Jegu moderatore istrins, prasau nurodyti kur reikia ideti skelbima mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos
oho kiek pridiskutavusios, o as SM prisijungiu pora kartu per men sad.gif

QUOTE(Lace @ 2013 11 15, 10:28)
Nežinau net, pagal aprašymą sako, kad S dydžiui reikia 823m, mano paskutinis kažkaip daug siūlo "suvalgė", turbūt apie 500g sumezgiau unsure.gif

aciu uz ats. bandziau megzti, bet nesigavo man, isardziau, bandysiu išnaujo, bet yra ir geroji puse tame, zinau ka blogai dariau smile.gif

QUOTE(jautiena @ 2013 11 19, 14:44)
Bandziau pafotkint savo suknia. Kambary sviesu, tiesiogine saule krenta, sienos baltos, o nuotraukos vistiek isplauke  doh.gif plius tokiam dalykui reikia manekeno su rankom ir kojom, bet kad jie brangus be proto  schmoll.gif

nuostabi wub.gif wub.gif , tik man su savo gabaritais belieka svajoti apie tokias suknutes.

QUOTE(Olaiva @ 2013 11 20, 10:30)
atnešu parodyti visą mašininį megztukėlį.anksčiau dailindavau rankom,dabar su riberiu susidraugavau truputį bigsmile.gif

mielai priglausciau toki savo spintoje.

QUOTE(L@imužė @ 2013 11 25, 18:38)

Nesėdžiu ir aš rankų sudėjus, bet eilinių mezginių nerodysiu, tik paskutinę suknutę  ax.gif

tikrai ne eiline wub.gif

QUOTE(akirera @ 2013 11 27, 09:38)

Kai paruošiau megztinį fotosesijai, tik tada pamačiau, kad kaklo apdailą ne ta puse padariau  lotuliukas.gif , teko perdaryti. Įkeliu abiejų kaklų foto

uz toki tik juoda nesupykciau.

o as kojines mezgu visokiais zadardais, mano masiniukas paprastas, tai adateles rankom tenka stumdyti. prisiziuriu jusu groziu, tai tada kazkaip daugiau laiko mezgimui atrandu.
Papildyta:

o sita atnesiau is kitos temos ir noriu paklausti, kas cia per rastas, na kaip jisai mezgamas, nes pagal atnaru mezgima matau, kad megzta masina be riberio, tai gal ir manoji toki rasta megztu.

QUOTE(asta1976 @ 2013 11 29, 14:43)
Mano vilnonis kepuriukas  smile.gif

user posted image

Atsakyti
Succes, tai yra dvispalvis tuck'as. jei stumdai adatas, visai realiai stumdydama adatytes gali jį nusimegzti.
Mano fotki.com neveikia, galiu vakare schemą tau atsiųsti į el paštą.
Atsakyti
"Gime" paltas-dvynys, tik patobulintas variantas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 12 03, 11:28)

thumbup.gif , paltukai tau kepasi kaip blynai biggrin.gif

Dar vienas vilnonis snoodas, spalva melanžas šviesiai smėlynė su balta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 12 03, 10:28)

bigsmile.gif paltukas thumbup.gif

QUOTE(darbeja @ 2013 12 03, 11:12)
Dar vienas vilnonis snoodas, spalva melanžas šviesiai smėlynė su balta

Man šis raštas labai patinka wub.gif tik gaila kortos neturiu, o pasidaryt tyyyngiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 03 gruodžio 2013 - 12:09
Na va, neturėjo boba vargo, nusipirko paršiuką. Kankinuos iš naujo bandydama įvaldyt elektroninį žirgelį.
Įvairių eksperimentų nelyginti ir paskubom nufotkinti rezultatai Skip, Weawing, Lace ir žakardo. Iki raštų programavimo dar toli kaip iki mėnulio schmoll.gif , bet jau pradeda patikt mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
man regis as skip dar nesu bandzius. kas cia tokio?
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 12 04, 00:20)
man regis as skip dar nesu bandzius. kas cia tokio?

Mezgimo požiūriu tai tas pats kaip Tuck, tik čia reikia nuspaust abu Skip klavišus, Gaunas pratrauktas nemegztas siūlas po akim. Skiriasi kortos. Pažiūrėk pcardpatsc.pdf, ten yra ir megztų pvz, ir kortos šalia.
Atsakyti
Darbėja, snoodas toks minkštulis, man dabar jo labai reiktų, pas mus darbe tvarko radiatorius ir atjungė šilumą. Tai pagaliau žaisliuką jau gavote, įsivaizduoju kaip neina atsiplėšti. Gera dovanėlė thumbup.gif
Atsakyti
Akirera, įdomu vėl mokintis, tik laiko trūksta ir dar nepasitikiu savim prie naujojo žaisliuko.
Su perfokortine jau buvo viskas aišku, o dabar vėl instrukcijų lapai vargsta nuo vartymo doh.gif . Galimybės didelės, bet kada jas pasiseks įvaldyt?????? Po truputį pradedu atsekt veikimo principus, bet viskas vyksta labai lėtai lotuliukas.gif .
Kol kas vis dar ką reikia skubiai numegzt naudoju savo mylimą perfokortinį bigsmile.gif
O tokį koriukinį snoodą atsisėsk, viens du - ir nusibrūžinsi. Tikrai nesunku, o gaunasi purus, minkštas ir šiltutis bigsmile.gif Ir abi pusės jo gražios, net nežinau, kuri gražesnė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 04 gruodžio 2013 - 10:16

Labai daug paskutiniu laiku rodoma gražių darbų čia wub.gif wub.gif wub.gif , pasižiūriu , paaikčioju, pasisemiu įkvėpimo... Visos visos - šaunuolės 4u.gif
Labai patiko man zuzanos paltukas ir darbejos snodas thumbup.gif . Norėjau paklausti, kokio ilgio ir pločio cm. mezgat snodus? Noriu sau irgi nusimegzt...
Ir dar , gal kam bus naudinga: daugelis mūsų, čia mezgančių , naudojasi http://www.mnemosina.ru/ Tai va , nors naudojuosi šia programa senai, tik nesenai atradau, kad suvedus visus išmatavimus ir gavus paskaičiuotą brėžinį , jį galima koreguoti pagal savo poreikius, na jei mezgi liemenę pvz. ir reikia gilesnių pažasties išėmimų, arba sugalvoji labai didelę kaklo apdailą pvz. ir reikia labai plataus kaklo išėmimo ir panašiai, tai ant jau paskaičiuoto brėžinio esančius centimetrus galima pakeisti, sau reikalingais ir spausti "peresčiot',' ir gausim patobulintą variantą... Nu gal supratot, ką čia norėjau pasakyt, o gal jau ir žinot blush2.gif ...
Darbėja, sveikinu su nauju pirkiniu 4u.gif
Atsakyti