rodau zakarda
Kvartetas, labai graziai ir daliai gavosi blogoji puse
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 01, 18:09)
rodau zakarda
Tikrai labai , bet velnias, reikia vėl to spalvų keitiklio dairytis, o jau pasižadėjau sau nieko nebepirkt Rankinis siūlų kaitaliojimas manęs kažkodėl nežavi
paleisiu si virusa ziuriu
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 01, 20:08)
paleisiu si virusa ziuriu
o manes nekabina per daug knisalynes del tokios puses. as esu geriau issprendusi ta siulgaliu slepima. tai man tas ala dvigubas zakardas nevez aisku jei cia tik juosta, bet kai nemezgu viso mezginio spalvoto tai ir nereik
Sveikos,
Labai reikia pagalbos.
Kaip galima pasidaryti savo rasto kortele mezgimo masinai? Pati nemezgu bet noriu duoti uzsakyma, ir paveiksliuka noreciau sukurti pati.
Ar visos masinos naudoja korteles, o gal kitos kompiuterizuotos, gal kas su tokiom dirbat?
p.s. atsiprasau uz ,,zaluma"
Labai reikia pagalbos.
Kaip galima pasidaryti savo rasto kortele mezgimo masinai? Pati nemezgu bet noriu duoti uzsakyma, ir paveiksliuka noreciau sukurti pati.
Ar visos masinos naudoja korteles, o gal kitos kompiuterizuotos, gal kas su tokiom dirbat?
p.s. atsiprasau uz ,,zaluma"
Kvartetas užsispyrus kaip reikiant
Darbeja, o tu neturi keitiklio ????????
Frekė jau seniau pliusiuką buvo užsidėjus tai dabar jau nebedomina
Tender, paišia papraščiausiai ant languoto lapo - vienas langelis - viena akis. Perfokortai raštas maximum yra iš 24 akių, o elektroninėm - kiek tik reikia, aišku ne daugiau kaip mašinos plotis.
Darbeja, o tu neturi keitiklio ????????
Frekė jau seniau pliusiuką buvo užsidėjus tai dabar jau nebedomina
Tender, paišia papraščiausiai ant languoto lapo - vienas langelis - viena akis. Perfokortai raštas maximum yra iš 24 akių, o elektroninėm - kiek tik reikia, aišku ne daugiau kaip mašinos plotis.
priklauso, kokia masina turi mezgeja, pas kuria uzsakinesit. jeigu perfokortine 24-akiu plocio, tai tiek rastas ir bus - galit paprasciausiai ant languoto popieriaus, ar pvz excel'y, 24pl x 60ilgio staciakampi pasiimti ir jame kurti savo rasteli, o mezgeja paskui nusikopijuos ji ant kortos. elektronines masinos paprastai gali megzti platesnius rastus, pvz 40akiu ploti, cia reiktu pasitikslint pas pacia mezgeja.
Aciu uz atsakymus
Jei tik ant lapo nupiesiu, ka mezgeja rankom siuliukus keis? Sudetinga nes noriu gyvuneli ismegzti
Mane domina tokie variantai:
Kazkaip atrodo 24 langeliu mazoka tiksliam piesiniui.
Jei tik ant lapo nupiesiu, ka mezgeja rankom siuliukus keis? Sudetinga nes noriu gyvuneli ismegzti
Mane domina tokie variantai:
Kazkaip atrodo 24 langeliu mazoka tiksliam piesiniui.
Tokiam piešiniui išmegzt reikia intarsijos karietos paprastai mašinai arba bent elektroninės mašinos apie kompiuterizuotas nieko negaliu pasakyt, čia jau reiktų Eglės klaust ar dar jei kas turi ...
Pirmiausia patarčiau parodyt mezgėjai savo norus ir su ja viską aptart, nes jei mezga, tai žino savo ir mašinos galimybes .
Pirmiausia patarčiau parodyt mezgėjai savo norus ir su ja viską aptart, nes jei mezga, tai žino savo ir mašinos galimybes .
Mezgejos dar neturiu, ieskosiu kas gali tai padaryt (ten kur paprastai mezgu, tokiu galimybiu neturi). Jei kas pasisiulytu buciau dekinga
vakar pavyko atnarą visai pakenčiamai numegzt su riberiu, tai gal dar kaip nors ir pavyks mums susidraugaut, tegul ir iš lėto
Turiu klausimą labiau patyrusioms mezgėjoms, kurių čia dauguma
jeigu noriu megzt tokį megztinį...
Na arba panašų Domina būtent tas variantas - dalis gerom akim, o per vidurį 1g/1b... tai kaip megzt?
1) ta lygioji dalis mezgasi ant paprastos adatinės, o viduryj tiesiog padalint kas antrą akį ant riberio, likuri dalis vėl visa ant paprastos adatinės? Bet kaip tada su tankumu? Aš riberiu maždaug 4 skaičiukais mažesniu tankumu mezgu
2) viskas mezgasi ant riberio adatinės, o tik toj vietoj kur 1g/1b tos blogosios persikelia ant paprastos adatinės?
ar kažkoks trečias variantas?
Ir dar vienas klausimas
Jeigu aš niekaip nesugebėjau nusipirkt šukų paprastų (turiu pasiskolinus trumpas, bet reiks grąžint), o turiu riberines abejas, bet noriu megzt kažkokį gabalą be atnarų tai gal galiu pradėt kitokiu siūlu, o poto nuardyt apačią?
Bet jeigu noriu apačią lenkt ir sukelt akis, kad megzt toliau viengubai, tai jau niekaip neišsiversiu su riberinėm šukom? Nes nebus kaip įtempt - ane?
Būsiu dėkinga, jei kažkuri mokanti nepatingės paaiškint
Turiu klausimą labiau patyrusioms mezgėjoms, kurių čia dauguma
jeigu noriu megzt tokį megztinį...
Na arba panašų Domina būtent tas variantas - dalis gerom akim, o per vidurį 1g/1b... tai kaip megzt?
1) ta lygioji dalis mezgasi ant paprastos adatinės, o viduryj tiesiog padalint kas antrą akį ant riberio, likuri dalis vėl visa ant paprastos adatinės? Bet kaip tada su tankumu? Aš riberiu maždaug 4 skaičiukais mažesniu tankumu mezgu
2) viskas mezgasi ant riberio adatinės, o tik toj vietoj kur 1g/1b tos blogosios persikelia ant paprastos adatinės?
ar kažkoks trečias variantas?
Ir dar vienas klausimas
Jeigu aš niekaip nesugebėjau nusipirkt šukų paprastų (turiu pasiskolinus trumpas, bet reiks grąžint), o turiu riberines abejas, bet noriu megzt kažkokį gabalą be atnarų tai gal galiu pradėt kitokiu siūlu, o poto nuardyt apačią?
Bet jeigu noriu apačią lenkt ir sukelt akis, kad megzt toliau viengubai, tai jau niekaip neišsiversiu su riberinėm šukom? Nes nebus kaip įtempt - ane?
Būsiu dėkinga, jei kažkuri mokanti nepatingės paaiškint