Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

QUOTE(akirera @ 2013 11 27, 10:19)
Darbėja, ačiū  4u.gif
Aš šalikų neskalbiu. Turiu garo lygintuvą, kuriuo išgarinu ir išlyginu, šalikai tampa kaip ledas. Garinu ne per atstumą, o tiesiogiai.

o tau sonau neissitampo? nes bandziau ir taip man sonai issitampo
Atsakyti
Priminkit, kaip reikia raištelį megzt? Nes neberandu, turėjau kažkur išssisaugojus. O po metų pertraukos neprisimenu..

Radau !!!
Dar gražus apvalus raištukas nusimezga ir su ištaukta knopke(nevoj) .Ištrauki pvz knopkę iš dešinės pusės, mezgi iš 2 akių, jei nori, kad būtų batų raištuko storis, iš 3-4, jei kaip striukės raištuko storis ir mezgi n eilių, visą laiką siūlą dėdama tik iš dėšinės į kairę,spirale.O grižtant siūlo dėt nereikia.Patempi-gražus apvalus raištukas smile.gif

Ir dar radau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balla: 27 lapkričio 2013 - 11:00
Akirera, nagi gražu. 4u.gif Man ypač megztukas patiko. smile.gif

O dabar patarimo noriu klaust. Kirba dar iki gali neišsikristalizavusi idėja kažką paraštuoti. Raštą greičiausiai piešiu pati. unsure.gif Gal iš patirties galit pasakyti, kas kiek maždaug akių turi keistis siūlo spalva, kad blogojoje pusėje nebūtų basiai ilgi ir kabantys siūlai? unsure.gif

Aš kai virbalais mezgu raštus, tai stengiuosi rinktis tokius, kad siūlą keist reiktų kas 5-6 akis, jei tarpai didesni, tada jau apsukinėju siūlus vieną aplink kitą. unsure.gif Įsivaizduoju, kad mezgant mašina tie tarpai galėtų būti ir didesni, bet gal iš patirties galit tą optimalų variantą pasakyti? g.gif
Atsakyti
Egles Håndverk, man šonai neišsitampo, nestumdau mezginio, o tiesiog ištiesusi garu (stipriausiu) užfiksuoju ir palieku taip kol visiškai išdžius, dažniausiai per naktį.
Lace, ačiū 4u.gif . Aš mezgusi raštuotus, iki 10 akių nekliūva. Nors žiūrint koks tai mezginys, jei kojinės, tai išvis kas 2-3 akis geriau kaitalioti, o jei rūbas....
Kai mezgiau suknelę su elniais, kai kuriose vietose buvo iki 14 akių, tai perkirpau siūlą ir surišau
Atsakyti
Mergaitės, kaip čia pas jus gražu ir jauku. jau kuris laikas seku jūsų temą kasdien.
Kiek grožių prigaminta, giriu visas kartu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Iš jūsų gavau įkvėpimo įsigyti mezgimo mašiną. Tikiuosi greitu laiku prisijungti prie jūsų, jei priimsit g.gif
Atsakyti
Močiuttė, junkitės prie mūsų, mielai priimsim drinks_cheers.gif
Egles Håndverk, dar pamiršau kai ką pasakyti. Megzdama šaliką kiekvienoj eilėj neišmezgu paskutinės akies, gaunasi, kad ji išsimezga kas antrą eilę. Tai gali būti pas tave ta priežastis dėl išsitampiusių šonų g.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 11 28, 08:41)
Močiuttė, junkitės prie mūsų, mielai priimsim  drinks_cheers.gif
Egles Håndverk, dar pamiršau kai ką pasakyti. Megzdama šaliką kiekvienoj eilėj neišmezgu paskutinės akies, gaunasi, kad ji išsimezga kas antrą eilę. Tai gali būti pas tave ta priežastis dėl išsitampiusių šonų  g.gif

o kaip tu jos neismezgi ? gal gali paaiskint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egles Håndverk @ 2013 11 28, 10:37)
o kaip tu jos neismezgi ? gal gali paaiskint blush2.gif

Nuvažiavusi eilę paskutinę akį nuardau vieną kilpą, o siūlą dedu ant adatos, o ne po ja, nuvažiavusi į kitą pusę vėl tą patį padarau. Labai paprasta, tik sunku paaiškinti. Stangresnis kraštas gaunasi ir nesibanguoja. Nežinau ar supratai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 29 lapkričio 2013 - 09:08
Sveikutes, o cia mano darbelis is siulu likuciu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Jau mezginių gražumėlis bigsmile.gif
Zuzanos mergina papuošta thumbup.gif įtariu, sijonas gerai "sukasi " bigsmile.gif

Akirerai pavydžiu moherinių kiauraraščių biggrin.gif

Mano kitaip asimetriškas daikčiukas blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2013 11 27, 18:58)
Mergaitės, kaip čia pas jus gražu ir jauku. jau kuris laikas seku jūsų temą kasdien.
Kiek grožių prigaminta, giriu visas kartu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Iš jūsų gavau įkvėpimo įsigyti mezgimo mašiną. Tikiuosi greitu laiku prisijungti prie jūsų, jei priimsit  g.gif

Aš irgi tyli skaitytoja kol kas, bet irgi planuoju įsijungti į mezgėjėlių gretas ax.gif

Darbeliai visų tiesiog nepakartojami ir nuostabūs, žaviuosi ir žaviuosi. Aš kol kas dar tik esu susitarusi su viena moterimi, kad po naujų metų pamokins mane darbuotis su mezgimo mašina, o po to jau, jei nepasirodys, kad esu visiškai beviltiška mokinė, pirksiu ir mašiniukę.
Atsakyti
Ristina, aciu. Patikek,sijonas sukasi kaip turi but. smile.gif
Atsakyti