Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Laimuže, suknelė puiki. thumbup.gif Aš tai ir vėl bandžiau apdailą per padidinimo stiklą apžiūrėti, ot turiu silpnybę preciziškom apdailom. doh.gif
Atsakyti
L@imuze,suknute nuostabi 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
1Rimam: labai patiko vidurine liemene su arklio galva.
L@imuzhes suknele nepriekaistinga.

mergicos kurios turit riberio plating'o pribumbasa, ar nebandet megzt kojiniu su juo? man taip svieciasi, kad iseitu pvz peda kitos spavos negu virsus - idomiai atrodytu.
Atsakyti
Laimuže, liuk suknelė, kaip visad thumbup.gif

Jautiena, kojinių nemezgiau, bet būtinai pabandyk.
Aš labai daug bandymukų platingu pavariau. Labai reik spalvas atitaikyt, nes kai kurie bandymukai tokie atrodo kaip senobiniai, be skonio ir vaizdo tokie, per prasti, kaip ardyti ir permegzti. O kartais labai liuks sugula.
Atsakyti
as platingo detale turiu tik pagrindinei karietai, o riberio tik siandien nupirkau - uztruks kol atkeliaus, o man jau dabar "cekava" kaip gaunasi...
mano manymu platingas yra labai naudingas, kai tarkim turi kokio labai mandro, bet per plono siulo, tada gali antra siula paprastesni, pigesni, taip nusimegs grazus mezginys tik is puse kiekio brangaus siulo.
pvz as turiu alpakos lace storio - vienas per mazai ant standartines, bet kai pridejau panasaus atspalvio paprastos pusvilnes gija ir pamezgiau platingu - vaizdas buvo kaip vien is tos alpakos.
arba dar kitas variantas kai siulas yra kandantis - tada vidinej pusej galima paleist kokio minkstesnio svelnesnio gija ir mezginys mieliau devesis.
Atsakyti
Che che, teks biški pasikankiinti, kol detalė atkeliaus biggrin.gif Šiaip geras dalykas tik ardyt dar labiaus užknisa tongue.gif
Tik sau nebedarysiu smarkiai kontrastingų spalvų gumyčių - labai jos vyriškai atrodo. Panašiai kaip gariūniniai vyriški garinti megztiniai .
Šiaip geras dalykas, galima įdomių dalykų prigalvot ir likučius sunaikint.
Man žiauriai tuck'as platingu patinka. Sakiau gal kokią ploną mocherą išbandysiu kokiam išeiginiam kailiukui.
Atsakyti
Pasikeikėt ir palikot nežinioj. doh.gif Eisiu dabar visagalio googliaus mandrų žodžių paklausinėt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2013 11 26, 17:40)
Che che, teks biški pasikankiinti, kol detalė atkeliaus biggrin.gif  Šiaip geras dalykas tik ardyt dar labiaus užknisa tongue.gif
...
neuzknisa, kai turi du siulu vyniotuvus tongue.gif

man stulpeliai platingu labai negrazu, kaip pati sakai: gariunai kazkokie, ar rusijos giluma lotuliukas.gif

Lace: plating googlink wink.gif dedasi i ta gelzgali kur sukasi prie karietos kitoks gidas siului, kuris leidzia dvi siulu gijas lygiagreciai, jos niekada nepersipina, todel gera mezginio puse gaunasi viena spalva, o blogoji - kita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 26 lapkričio 2013 - 19:51
Labas, merginos. Mane irgi labai domina platingas, bet dar nemėginusi esu. Va, įdomu ar platingu apvaliai eina megzti?
Pasirodau su savo eiliniais mezginiais, kaip dažniausiai - mocheriniais (labai myliu mocherą) ax.gif .
Kai paruošiau megztinį fotosesijai, tik tada pamačiau, kad kaklo apdailą ne ta puse padariau lotuliukas.gif , teko perdaryti. Įkeliu abiejų kaklų foto

user posted image

user posted image

Ir šalikėlis

user posted image
Atsakyti
Akirera, tu tikrai moheros specė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pasidalinkit patirtim kaip numegztus salikus lyginat ? nes man tai po plovomo ir lyginimo jie kreivi gaunas
Atsakyti
Darbėja, ačiū 4u.gif

QUOTE(Egles Håndverk @ 2013 11 27, 10:49)
pasidalinkit patirtim kaip numegztus salikus lyginat ? nes man tai po plovomo ir lyginimo jie kreivi gaunas

Aš šalikų neskalbiu. Turiu garo lygintuvą, kuriuo išgarinu ir išlyginu, šalikai tampa kaip ledas. Garinu ne per atstumą, o tiesiogiai.
Atsakyti