Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

QUOTE(Lace @ 2013 11 20, 09:28)
Jautiena, žiūriu žiūriu į tą suknelę, apsisukus ir vėl grįžtu pažiūrėti.  smile.gif Šiaip mano santykis sus suknelėm labai komplikuotas, netinka jos man, o turbūt dėl to ir nepatinka. Bet niekada negaliu ramiai praeiti pro tokią preciziškai dailią apdailą.  wub.gif Kaip ta apykaklės apdaila padaryta? Nuo kurio galo megzta? Ir dar užbūrė rankovės įstatymas - kokiu būdu jinai prisiūta? ar gal primegzta? g.gif
mano figura irgi netinkama tokiom suknelem, bet uzsikepiau ir nusimezgiau ir ka? o ta, kad niekad nedevesiu, nes netinka. manau, apacia nuresiu ir bus megztinukas labai liuks!
rankoves prisiutos, paprasciausiai nuleidinejant dvi krastines akis perkeliau i prieki sumezgamos akies, kad begtu krastelis lygiu akiu, o paskui susiuvau. kaip darau kaklo apdaila buvau neseniai parasius, gal net sitoj temoj, arba praeitos pabaigoj.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 22, 01:13)
mano figura irgi netinkama tokiom suknelem, bet uzsikepiau ir nusimezgiau ir ka? o ta, kad niekad nedevesiu, nes netinka. manau, apacia nuresiu ir bus megztinukas labai liuks!
rankoves prisiutos, paprasciausiai nuleidinejant dvi krastines akis perkeliau i prieki  sumezgamos akies, kad begtu krastelis lygiu akiu, o paskui susiuvau. kaip darau kaklo apdaila buvau neseniai parasius, gal net sitoj temoj, arba praeitos pabaigoj.

kodel netinkama, man atrodo visai gerai atrodo ta suknele thumbup.gif megztuka gali kita nusimegzti 4u.gif
Atsakyti
Jautiena - širdis verkia skaitant, kad šita nuostabi suknelė wub.gif megztiniu pavirs 4u.gif Dėl figūros tinkamumo, tai jaučiu, kad ne figūra netinkama būna, o tiesiog mūsų supratimas g.gif man pavyzdžiui labai gražu ir moteriška suknelė, net ir ne ant tobulos figūros. Ir nusimezgus turiu ne vieną. Ir pažiūrėt visai patinka, nu bet išėjus į gatvę keistai jaučiuosi, kompleksuoju doh.gif
Atsakyti
Jautiena, nuostabi suknele. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pristatau paskutini savo darbeli. Paltas megztas su "Brother" masina, atrodo kaip veltas, su pamusalu sintipono pagrindu.Manekenui per mazas, tad su nuotrauka kiek sunkiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzana*: 23 lapkričio 2013 - 14:51
QUOTE(zuzana* @ 2013 11 23, 15:50)
Jautiena, nuostabi suknele. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Pristatau paskutini savo darbeli. Paltas megztas su "Brother" masina, atrodo kaip veltas, su pamusalu sintipono pagrindu.Manekenui per mazas, tad su nuotrauka kiek sunkiau smile.gif

Ohooooo 4u.gif thumbup.gif 4u.gif Ir iš ko tu čia jį "nuvėlei" schmoll.gif ?????

Jautiena, tikrai nieeekaip netikiu, kad tau suknelė netinka lotuliukas.gif Prašom ant podiumo visu ūgiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 23 lapkričio 2013 - 16:26
Darbeja, aciu. Siulai 70% mochera ir 30% poliamido. Megzta weaving budu .
Atsakyti
Zuzana - labai grazus paltukas thumbup.gif
net neatrodo kad megztas, kaip siutinis smile.gif
Atsakyti
zuzanai 10 is 10 balu uz toki dideli darba, saunuole, gerai pasidarbavai.
as pamaniau, kad is bucle siulu bus, bet nepataikiau. atrodo labai gerai, pasakytum austinis, o ne megztinis biggrin.gif na weaving ir yra audimas, bet visgi ant mezgamosios mirksiukas.gif

QUOTE(darbeja @ 2013 11 23, 15:23)
Jautiena, tikrai nieeekaip netikiu, kad tau suknelė netinka  lotuliukas.gif Prašom ant podiumo visu ūgiu  tongue.gif
baik tu, as puza uzsiauginus lytais jame kas gyventu, bet kad negyvena. sese buvo uzsivilkus ta suknia, ji dydziu mazesne uz mane - na labai aptempta, ypac sijonui truksta plocio, gaila siulu daugiau neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 23 lapkričio 2013 - 22:44
Štai mano darbeliai anūkėliams. Ryt išsiūsiu už Atlanto.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(1Rimam @ 2013 11 24, 15:20)
Štai mano darbeliai anūkėliams. Ryt išsiūsiu už Atlanto.

Puiku thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif
Suknytė superinė, kiek darbelio įdėta tai ojoj lotuliukas.gif , liemenė irgi graži, tik ne iš kart supratau doh.gif , kad prieky arklio galva ax.gif
Džiaugsis anūkėliai bigsmile.gif
Atsakyti
Paltas tikrai ispudingas. Isties kaip veltas atrodo.

Dar labai patiko suknute ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu kaip snagu į tiek grožybių akis paganyt - šaunuolės merginos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jautienos suknutė, tai tikrai kaip fabrična, gaila bus jei nukirpsi ax.gif

Olaiva rodos retai, bet kai deda vaizdų, tai nors griūk iš klumpių ir nuo mezginių, ir nuo jų pateikimo thumbup.gif thumbup.gif

Zuzana vis naujas technikas mėgina thumbup.gif thumbup.gif

1Rimam anūkėliai bus patenkinti močiutės grožybėm drinks_cheers.gif

Lace su savo gožybėm irgi į neviltį varo, ot gabi moteriškė - tik nusipirko mašiną ir tokie šedevrai thumbup.gif doh.gif

Atsiprašau, jei kurios asmeniškai nepaminėjau, bet darbuojatės tikrai šauniai drinks_cheers.gif

Nesėdžiu ir aš rankų sudėjus, bet eilinių mezginių nerodysiu, tik paskutinę suknutę ax.gif

user posted image
Atsakyti