Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2013 11 19, 20:29)
ne pirktinis ne prisiekiu biggrin.gif

Olaiva parodytum mum ka pati veiki, juk tavo darbeliai visada isskirtiniai, su polekiu.

rankom mezgiaupaskutiniu metu,o vasara dulkejo mano mezgamoji.si menesi pradejau ja krutinti bigsmile.gif dziusta kol kas mano mezginiai.
mezgiau va šita visa masina,tik virsaus lapelius rankom.bet viso foto aisku neturiu... ko nesimato,megzta lygiai,is twidinio siulo,kuri labai isimylejau rolleyes.gif

user posted image

user posted image

tai,kas dziusta,visiski masininiai mezginiai.vienas dzius gal savaite biggrin.gif
Atsakyti
Jautiena, po vakarykščio pateisaliuko foto šiandienins vaizdelis iš koto verčia wub.gif

Egle, gražūs visi darbeliai thumbup.gif thumbup.gif

Olaiva, kiek matosi tai thumbup.gif thumbup.gif Tikrai fainas siūliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 19, 14:44)
Alpaka  wub.gif dydzio tai taip, jauciu ir svorio truputi yra wink.gif o gal tai Lace storio siuliukas?

[/i][/size]

ne siuliukas skirtas 3mm virbalais megzti tai neplonas mezgiau 9 tankumu suejo 1,4 kg
Atsakyti
1,4kg? ohoho, jaustusi tokia apsirengus. bet kaip silta turetu but po tokiu sijonu!

Olaiva: apie tai ir kalbu! nuostabiai paprastai grazu! ir pavydas tokiu graziu siuliuku!
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 19, 21:17)
1,4kg? ohoho, jaustusi tokia apsirengus. bet kaip silta turetu but po tokiu sijonu!

Olaiva: apie tai ir kalbu! nuostabiai paprastai grazu! ir pavydas tokiu graziu siuliuku!

jo nelengva smile.gif bet ir kliente nemaza biggrin.gif

siaip nesios ta suknele ji be to vestuvinio pasijonio jis tik foto grozui buvo uzdetas smile.gif
Atsakyti
sveikos, suknele ir mane pakerejo

as vis kankinu savo masinyte, visai pabludo, seniau numesdavo i viena puse mezgant 3-4 akis nuo vienos adatines, dabar jau nuo tos pacios adatines gera gabala kas antra aki numeta. va ir paremontavau savo jegom doh.gif gal pasiulymu kokiu?

kas del siulu kainos apie kuriuos rasiau, tai nesulaukusi protingo patarimo (pati siulus paskutini karta pirkau savo diplomini darydama 2006 metais, tai nuo kainu atsilikus sviesmeciais biggrin.gif ) nusipirkau as juos, pasirodo ne pusvilne o ciela 100% skotiska vilna, dar o jos kaina google siek teik pasufleravo, vadinbasi neprasoviau. rankos niezti kaip norisi pasikalbeti su masina, bet kol kas iseina tik vakare, kai jau nervai patampyti pasedet. tai gal todel s.. gaunasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 19 lapkričio 2013 - 22:37
QUOTE(jautiena @ 2013 11 19, 00:12)
kuria vieta kaklo? isemima? toj nuplaukusioj foto juk nieko nesimato. mezgiau pagal mnemosina instrukcija su kai kuriais lyriniais nukrypimais.

nurasiau sian ta antraja storamezge i savartyna. na ne i savartyna, bet eis "ant daliu", nes vaizdelis manes netenkina. mezga, bet tai kas is to, bjauru butu su ja dirbti. tik gaila i ja sukisto laiko ir pastangu. sedziu pikta kaip sirse.

Jo kaklo pats isemimas,man niekad gražiai nesigauna.kazkada man atrodo intarcia megzta tavo buvo o kaklas lyg pagalbiniu siulu?ar kažką maisau?
Atsakyti
nuostabus darbai. giriu visas 4u.gif
Atsakyti
Jautiena, žiūriu žiūriu į tą suknelę, apsisukus ir vėl grįžtu pažiūrėti. smile.gif Šiaip mano santykis sus suknelėm labai komplikuotas, netinka jos man, o turbūt dėl to ir nepatinka. Bet niekada negaliu ramiai praeiti pro tokią preciziškai dailią apdailą. wub.gif Kaip ta apykaklės apdaila padaryta? Nuo kurio galo megzta? Ir dar užbūrė rankovės įstatymas - kokiu būdu jinai prisiūta? ar gal primegzta? g.gif
Atsakyti
atnešu parodyti visą mašininį megztukėlį.anksčiau dailindavau rankom,dabar su riberiu susidraugavau truputį bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes darbstuoles,
Gavau is anytos brother'iuka 881 bet esu visiskai zalia sad.gif ziurejau as tas pamokeles ir youtubei. Mezgant lygiuoju paprastu mezgimu man pacioje pradzioje siula suvelia, bet paskui isivaziuoja ir viskas ok. Tai ka as galeciau ne taip daryti? ar pradedu ne taip megzti? O kaip su perfokortom reikia rastus megzti? ar ta antraja karietele naudoti, nes youtubej viena irasa matciau kad pastumdo ta lace karieta po to ta tikraja su siulu..nu niekaip man nedaeina kaip zirafai per ilga kakla sad.gif
Atsakyti
QUOTE(innmar @ 2013 11 20, 11:02)
Sveikutes darbstuoles,
Gavau is anytos brother'iuka 881 bet esu visiskai zalia sad.gif ziurejau as tas pamokeles ir youtubei. Mezgant lygiuoju paprastu mezgimu man pacioje pradzioje siula suvelia, bet paskui isivaziuoja ir viskas ok. Tai ka as galeciau ne taip daryti? ar pradedu ne taip megzti? O kaip su perfokortom reikia rastus megzti? ar ta antraja karietele naudoti, nes youtubej viena irasa matciau kad pastumdo ta lace karieta po to ta tikraja su siulu..nu niekaip man nedaeina kaip zirafai per ilga kakla sad.gif

susirasti ir perziureti instrukcija. yra nuorodu su instrukcijom bus aiskiau. aisku jos dazniausiai anglu kalba buna, bet pradmenys vistiek pateikti neblogi.
Atsakyti