Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

nea, tik iki keliu - ziu kur rankoves baigiasi smile.gif nufotkinsiu siandien ant manekeno. dar dregna, nes susitraukus kaip desra.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 19, 12:05)
nea, tik iki keliu - ziu kur rankoves baigiasi smile.gif nufotkinsiu siandien ant manekeno. dar dregna, nes susitraukus kaip desra.

Be manekeno tai baisiai atrodo. Tik giltinei tiks suknė ( ir iš kur toks kūdumas?), bet giltinei juodos reikia biggrin.gif Neužpykite Jautiena wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1Rimam: 19 lapkričio 2013 - 12:31
biggrin.gif megzta stulpeliu - todel taip sutraukta.
Atsakyti
Egle, oho kiek daug bigsmile.gif . Dviejų megztukėlių apykaklės truputį per mažai išimtos, gali būt nesmagu nešioti, smaugs. O jau paskutinė suknelė tai nereali 4u.gif . Kaip ji megzta?
Atsakyti
Egles grazios spalvos labai ir kruopstus darbeliai. apykakles kai kuriu man irgi idomu kaip tokios nesiotusi. o jau suknios didumas! kaip numegzta ir is kokiu siulu prasom pasidalinkit!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 19 lapkričio 2013 - 13:52
QUOTE(akirera @ 2013 11 19, 13:30)
Egle, oho kiek daug  bigsmile.gif . Dviejų megztukėlių apykaklės truputį per mažai išimtos, gali būt nesmagu nešioti, smaugs. O jau paskutinė suknelė tai nereali  4u.gif . Kaip ji megzta?

ten tokios jos turi buti tos papykakles ten tradiciai norgiski megztiniai nezinau kodel bet norvegam jos patogios mane tai negyvai uzsmaugtu

o suknute megzta is 8 daliu sijonine dalis daryta ir susiuta apacia 6,4m gavos

Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 11 19, 13:48)
Egles grazios spalvos labai ir kruopstus darbeliai. apykakles kai kuriu man irgi idomu kaip tokios nesiotusi. o jau suknios didumas! kaip numegzta ir is kokiu siulu prasom pasidalinkit!

siulas sukneles alpaka o ji siaip yra 42-44 tam tarpe dydzio tik susmigsciau adatelem kad eitu nufotkint
Atsakyti
Alpaka wub.gif dydzio tai taip, jauciu ir svorio truputi yra wink.gif o gal tai Lace storio siuliukas?

Bandziau pafotkint savo suknia. Kambary sviesu, tiesiogine saule krenta, sienos baltos, o nuotraukos vistiek isplauke doh.gif plius tokiam dalykui reikia manekeno su rankom ir kojom, bet kad jie brangus be proto schmoll.gif

siuliukus isigijau secondhand'uose (mano naujas hobis! - einu per tas parduotuvytes ciupinedama megztiniu rankoves - pirsteliai istreniruoti vilna uzjaust, nors kai kurie senesni akrilikai irgi kaip vilna ciupinejasi). nusipirkau 5XL vyriska megztini is 100% merinuku, visiskai nauja su etiketem, kainavo 3.50eur thumbup.gif isardziau, pagarinau, palyginau ir praktiskai visus sumezgiau i sita "kurini". galetu but ilgesne, bet siulu uzteko tik iki keliu. uztat siltumas, minkstumas neispasakytas, ant nuogo kuno gali vilktis. tikriausia spalva - paskutinej foto.

user posted image

user posted image

user posted image

Megzta Knitmaster F370K+FRP70, siuliukai 100% merino, storis speju apie 700m/100g, susinaudojo 350g, itempimas 3.0-2.0, plotis sijono 210 akiu, ilgis 580eiliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 19 lapkričio 2013 - 15:07
Jautiena va dabar tai labai gražu ir spalva labai graži, atsiimu (jeigu galima) žodžius "giltinei".
Atsakyti
haha, man iki giltines kaip iki menulio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 19 lapkričio 2013 - 18:06
sveikutės bigsmile.gif ta "giltinės" suknelė ištraukė mane iš pogrindžio.labai daili wub.gif kruopšti apdaila thumbup.gif
Atsakyti
bet as kai pagalvoju, kad cia su plonamezge...... ir dar 2-3 tankumu..... tai apdailos niekad nepadaryciau doh.gif jautiena tikrai nepirktinis darbas? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ne pirktinis ne prisiekiu biggrin.gif

Olaiva parodytum mum ka pati veiki, juk tavo darbeliai visada isskirtiniai, su polekiu.
Atsakyti