Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

nebandei tai nesakyk. irnesakyk.gif ten etiketes nesamones raso tongue.gif juk parasiau jei sukuotine tai mezga ir gerai. o jei nesukuotine tai ne. tada tikrai yra masinos lauzymas. kam tada tas 10 tankumas jei mezgi tik 1,2 ar 3. tongue.gif mezgiau ir ne viena daikta buten is tu sukuotiniu. ir masina nesuluzo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 16 lapkričio 2013 - 22:13
ok ok, sprunku uodega pabrukus, tik pelem neuzleisk tongue.gif

10 tankumas - moherai tongue.gif
Atsakyti
instrukcijoj raso kitaip smile.gif o ir nezinant tu siulu negali ir komentuoti, nes ten kokias turi etiketes tokias ir deda doh.gif juk mums palieka tik atliekas... pagrindas iskeliauja eksportui.... tai dar 10 tankumas net buna ir retokas. butent kad Vernito yra dveji tie siulai vieni siurkstus kiti blizgantys sukuotiniai.

va ir nei masina verke nei ka ax.gif aisku kita gal ir pasakytu, kad cia virbalais galima megzti ir t.t. gal ir galima ale kam varintis vien lygiom akim ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 16 lapkričio 2013 - 22:53
Freke, jautiena ačiū už nuomonę . užviriau diskusiją smile.gif tikrai ten ant etikečių nesmones ko gero rašo, kiti siulai tokio ilgio storesni būna.
Atsakyti
Štai mano vienas iš pirmųjų darbų.
user posted image
Atsakyti
Rimam, gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai įdomūs siūliukai mėlyni. Kokie čia???

Freke, pasirodo tave reikia "patraukt už uodegos", kad parodytum savo mezginius 4u.gif 4u.gif 4u.gif Fainuolė ir suknytė, ir mažylė bigsmile.gif , ir kepurėlė su blauzdinėm linksmi biggrin.gif
Atsakyti
Siūlų sudėtis 96% Polyacryl ir 4%Polyester. Man tų siūlų trūko, tai sukausi iš padėties apmezgiau geltonu. O siūlų spalva violetinė, o nuotaukoje atrodo mėlina. Nemoku nei paveiksliuko į dėti, nei spalvos parodyti. Gėda oi gėda. blush2.gif
Atsakyti
Mezgu ir gana daug iš "Vernito" siūlų, bet iš jų gamintų siūlų, kurie yra ritėse bigsmile.gif

Su matkeliiais tai 8-10tankumas svyruoja. Tikrai yra jų visokių storių. Maxima dabar neseniai paleidusi jų buvo asortimentą nemažą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 11 17, 12:50)
Rimam, gražu  4u.gif  4u.gif  4u.gif Labai įdomūs siūliukai mėlyni. Kokie čia???

Freke, pasirodo tave reikia "patraukt už uodegos", kad parodytum savo mezginius  4u.gif  4u.gif  4u.gif Fainuolė ir suknytė, ir mažylė  bigsmile.gif , ir kepurėlė su blauzdinėm linksmi  biggrin.gif

kad senienos cia ax.gif tiesiog prisiminiau kad esu mezgusi ne viena ir ne du darbus. tai ir parodziau kad imanoma. ir masina neverkia ax.gif
Atsakyti
1Rimam: aukstus balus skiriam uz atlikimo technika ir modelio grozi. o dizainas... hm... na sakyciau "ne mano skonio" blush2.gif

Freke taip gauna auksta ivertima uz linksmus dalykelius kleckui...

As siandien puse dienos pjoviausi su ta puvena storamezge... Sveiku adatu pagrindinei adatinei pritrukau, nors suorganizavau tas 114 is ko turejau, bet kai kurios taip visai ant ribos doh.gif rytoj riberiui adatas desiu, bet sitos visai prastos, tai nesigaus 114 schmoll.gif

Bet mezgu, jau kad mezgu, o triuksmo kiek nuo jos, kaip nuo patrankos lotuliukas.gif
user posted image
dar kortoj klaida pasimate biggrin.gif rankos mano juodos kaip kokio mechaniko, bet turiu pasakyt, kad man masinas krapstyt patinka labiau negu jomis megzt biggrin.gif

user posted image
o cia matosi, kas atsitinka, kai palieka karieta sedet simta metu nejudinama ant adatines schmoll.gif isrudijo plotai tiesiai po karieta doh.gif

jeigu riberis rytoj veiks, tai jau turiu galvoj minti, ka megsiu, kaip faina tokios kumelines akys po plonamezges - mezginys tiesiog akyse auga thumbup.gif

ir pabaigai papasakosiu linksma istorija, kuria perskaiciau senam mezgimo zurnale.
autore, dar jauna budama, keliavo autostopu po Didziaja Britanija kartu su savo drauge. abi merginos - prancuzes. ji mego megzti ir tokioj kelionej turejo tam begale laiko, tai kartu su ja keliavo ir jos mezginys. kai ji nesuprasdavo ko nors mezgimo schemoj, ji galejo gatveje paklausti bet kurios moters ir gauti atsakyma - jai nepasitaike nei viena, kuri nezinotu apie mezgima.
o jos drauge nebuvo mezgeja, bet jai taip pat knietejo ismokti. taigi autore ja vis mokino, bet sitai kreivarankei labai nesiseke, plius nepadejo ir tai, kad ji buvo kairiaranke (atbulai juk viskas).
tai stai, karta kazkur Skotijos gludumoj jos susistabde fura ir isiprase pavezamos. furoj autore issitrauke savo megztini ir iniko megzti, o jos drauge kankinosi su savo 10cm x 10cm pavyzdeliu gerosiomis akimis. na tas 10 x 10, labai panasejo i kreiva trikampi, nes ji vis pamesdavo akis ir t.t. pakeliui furistas sustojo degalinej pasistiprint. taip isejo, kad autore liko kabinoj kartu su juo, o jos drauge dar apsipirkinejo. vairuotojas pradejo jai kazka sakyti su stipriu skotisku akcentu, o ji niekaip negalejo jo suprasti, tai vis prase pakartoti. po kiek laiko tokio nesusnekejimo, jai "daejo", kad jis mano, kad jos drauge buvo yra protiskai atsilikusi, nes nemoka megzti.
stai matot, tais laikais nemezganti moteris buvo laikoma nevisprote biggrin.gif
Atsakyti
prajuokinai tu cia lotuliukas.gif . kagi vadinas sitoij temoij visos pacios paciausios biggrin.gif
Atsakyti
jautiena, galvojau istorijos moralas bus ciut kitoks biggrin.gif furistas issitrauks is priekabos ir mezgimo masina padovanos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o tie darbai nu rimtai seni. kokiu 2011metu jei ne senesni. kleckui dar tik siulus perku lotuliukas.gif blush2.gif ir idejas generuoju. ir varve seilinu kaip apdailas tokias ismokti.......
Atsakyti