Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

QUOTE(Lace @ 2013 11 14, 13:36)
Ačiū už pagyrimus mano ratukui, šį kartą juos didžiuodamasi priimu, jaučiuos nusipelniusi tų pagyrų. blush2.gif Esu labai užsikėlusi kartelę atlikimo kokybei, o šitam jau net pati nieko negaliu prikišti. rolleyes.gif
Na, nieko ten labai sudėtingo nėra. Pirmąjį mezgiau pagal šitą aprašymą, praktiškai nieko nekeisdama, tik perskaičiavusi savo tankumui. Kiti du jau mano kiek modifikuoti. Principas toks - mezgamas nugarinės dalies stačiakampis, tada ilga "pala", darant platinimo klynus trumpintom eilėm, pala susiuvama akis į akį ir prisiuvama prie stačiakampio. Galiausiai įstatomos rankovės. unsure.gif

Va šitoj nuotraukoje matosi to ratuko "išklotinė", gal bus aiškesnis mezgimo principas.

O kaip ta pati ratuka be siuliu su masina mezgei?
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2013 11 15, 03:47)
O kaip ta pati ratuka be siuliu su masina mezgei?

Tai kad stebuklų nebūna. wink.gif su siūle tas ratukas, tik susiuvau akus į akį atviras akis, tai siūlės ir nesimato. wink.gif
Atsakyti
Lace, ačiū, principas aiškus, o po kiek adatų išstumdinėjote?

Kvartetas, pradžioje reikia žiūrėti į schemą ir atrodo sudėtinga, bet labai greitai įsimena raštas ir atmintinai gaunasi. Lauksim su vaizdais mirksiukas.gif
O mocherą man mezga be jokių vaškų ir su šepetėliais, bet gal reiks pabandyt nuimti juos, gal mažiau velsis g.gif

Darbėja, įmetu savo suknelę

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 15 lapkričio 2013 - 09:27
QUOTE(akirera @ 2013 11 15, 10:11)
Lace, ačiū, principas aiškus, o po kiek adatų išstumdinėjote?

Tai kad visose trijose skirtingai. wink.gif Pirmam po vieną, antram gal po dvi, o trečiam atrodo po tris unsure.gif
Atsakyti
Lace, be galo be krasto grazus mezginys, o ir manekenka traukianti aki.

sakykit kiek gramu siulu reikia tokiam mezginiui, na +-? Galvoju is tokiu https://www.e-dziewi...;category_id=69 pabandyti megzti, kazin kiek reikia 3 ar 4 matkeliu g.gif g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo succes: 15 lapkričio 2013 - 09:35
QUOTE(succes @ 2013 11 15, 10:31)
Lace,  be galo be krasto grazus mezginys, o ir manekenka traukianti aki.
sakykit kiek gramu siulu reikia tokiam mezginiui, na +-? Galvoju is tokiu  https://www.e-dziewi...;category_id=69 pabandyti  megzti, kazin kiek reikia 3 ar 4 matkeliu  g.gif  g.gif ?

Nežinau net, pagal aprašymą sako, kad S dydžiui reikia 823m, mano paskutinis kažkaip daug siūlo "suvalgė", turbūt apie 500g sumezgiau unsure.gif
Atsakyti
Lace, nuostabus darbelis thumbup.gif
kelnytes mazai panelei
user posted image
Atsakyti
sveikos, labai dailus jusu darbeliai, visoms po first.gif

as su klausimu. mano exuosviene savo mietelio skuduryne man uzrode siulu babinom po 30lt/kg, aisku pilno kilogramo nei ant vienos nera, bet siulu uztektinai. susigundziua pirkti, tik pamasciau, o kiek siais laikais nauji siulai, pusvilne uz kg buna?
Atsakyti
sveikos mezgėjėlės, tyliai skatinėju jūsų temą skersai išilgai, kaupiuosi ir aš prie jūsų prisijungt kada nors jei priimsit.
Nu jūs ir duodat, mezginių gražumas, visas iškart giriu, nuostabu. o skaityt kaip nenuobodu ir pasijuokt galima ir išmokt daug.
Skaičiau kad daug kas mezga iš vernito pusvilnės, gal galit atsakyt ar čia tie siūlai kur 100 gr kažkur 234 metro, ar šis siūlas neperstoras 5 klasės mezgimo mašinai, apie brother 891 kalbu . aš jį virbaliukais mezgu ir man patinka, ar apie kokį plonesnį iš babinų kalbat .
Atsakyti
234m/100g per storas, 350 ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2013 11 16, 20:57)
sveikos mezgėjėlės, tyliai skatinėju jūsų temą skersai išilgai, kaupiuosi ir aš prie jūsų prisijungt kada nors jei priimsit.
Nu jūs ir duodat, mezginių gražumas, visas iškart giriu, nuostabu. o skaityt kaip nenuobodu ir pasijuokt galima ir išmokt daug.
Skaičiau kad daug kas mezga iš vernito pusvilnės, gal galit atsakyt ar čia tie siūlai kur 100 gr kažkur 234 metro, ar šis siūlas neperstoras 5 klasės mezgimo mašinai, apie brother 891 kalbu . aš jį virbaliukais mezgu ir man patinka, ar apie kokį plonesnį iš babinų kalbat .

jei tas sukuotinis tai eina 10 tankumu, o jei tas siurkstusis tai masina jau verkia ir geriau jos nevirkdyt smile.gif
Atsakyti
na koks ten mezgimas 10 tankumu su per storu siulu. masinos drozimas ir tiek tongue.gif
Atsakyti