Yra gera knyga apie riberį http://machineknitti...king.html?cat=9 paspaudus nuorodą, leidžia atsisiųsti tai 850 riberio apraše, 65 psl. yra parodyta kaip galima pareguliuoti riberį, jei tarkim nesutampa P su H
kad sita knyga 59psl.
Labukas naujuose namuose, ačiū Kvartetui
Lace, nu gražus šalis
Dėl riberio nelabai ką pasakysiu, nes neturėjau tokių bėdų ......
Skarą mezgiau tokiu principu kaip kad Kvartetas ir mąsto, tik vienas minusiukas - kiauraraštį teko rankom megzt, nes nebeužteko mašinos pločio, lygiai mezgiau kol per visą adatinę gavos akys, o paskui jau ant virbaliukų abi dalis permečiau. Antrą trikampį primezginėjau iškart mezgimo eigoje, kad nereikėtų paskui siūt ...
Lace, nu gražus šalis
Dėl riberio nelabai ką pasakysiu, nes neturėjau tokių bėdų ......
Skarą mezgiau tokiu principu kaip kad Kvartetas ir mąsto, tik vienas minusiukas - kiauraraštį teko rankom megzt, nes nebeužteko mašinos pločio, lygiai mezgiau kol per visą adatinę gavos akys, o paskui jau ant virbaliukų abi dalis permečiau. Antrą trikampį primezginėjau iškart mezgimo eigoje, kad nereikėtų paskui siūt ...
Grazi skara. Tai pavyko mochera prisijaukinti?
Nu galiu pasidziaugti, kad perkandau as ta zakarda. Uzknisantis reikalas kas keleta eiliu siula kaitalioti. Ir is per mazai giju bandziau. Snd persuksiu, kad po 3gijas eitu abieju spalvu. Megsiu per naujo bandymuka.
Nu galiu pasidziaugti, kad perkandau as ta zakarda. Uzknisantis reikalas kas keleta eiliu siula kaitalioti. Ir is per mazai giju bandziau. Snd persuksiu, kad po 3gijas eitu abieju spalvu. Megsiu per naujo bandymuka.
Kvartetas, mohera lygiai mezga be problemų, juk n šalių turiu primezgus, bet kiauraraščiui mėto akis ir viskas ...
Mėginau ir aš tą dvigubą žakardą, irgi kažkas gavosi, bet jau tas siūlų kaitaliojimas tai ...
Mėginau ir aš tą dvigubą žakardą, irgi kažkas gavosi, bet jau tas siūlų kaitaliojimas tai ...
QUOTE(L@imužė @ 2013 11 01, 12:39)
Kvartetas, mohera lygiai mezga be problemų, juk n šalių turiu primezgus, bet kiauraraščiui mėto akis ir viskas ...
tu irgi neturi to siulo kaitaliotojo?
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 01, 12:52)
tu irgi neturi to siulo kaitaliotojo?
Turiu, tik tingėjau dėtis
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 01, 11:08)
kad sita knyga 59psl.
Knyga žydru viršeliu aš pasakoju apie 850 riberį nes mano toks, tokį esu išstudijavusi skersai išilgai
http://machineknitti...ice-manual.html 65psl.
L@imuze: o kas kiek eiliu didinai/platinai?
QUOTE(jautiena @ 2013 11 01, 14:11)
L@imuze: o kas kiek eiliu didinai/platinai?
kas antroj eilėj, specialiai palikau skylutės kad būtų ..
QUOTE(L@imužė @ 2013 11 01, 13:12)
kas antroj eilėj, specialiai palikau skylutės kad būtų ..
aciukas. planuoju ka kaledom dovanu megsiu, nes kojines ir riesines jau bus visiem nusibode
QUOTE(jautiena @ 2013 11 01, 17:55)
aciukas. planuoju ka kaledom dovanu megsiu, nes kojines ir riesines jau bus visiem nusibode
Šiaip jei nešiot vietoj šaliko apsisukus man šis variantas labiau patinka ...