pelem uzleisiu
jau pradejau valyt, vaizdelis nekoks... tik parsivezus ja truputi pamezgiau - mezge, riberio net nekabinau tai neaisku. sios savaites pabaigoj, jau zinosiu rezultata - ar ten ji ko verta, ar visai snipstas...
o buvo taip: uzmaciau skelbima, kad parduoda kelias masinas, pati nezino ka, simta metu su puse nenaudota ir t.t. lialialia, is paveiksliuku matau, kad viena storamezge. skambinu, taip taip kh260 su riberiu, tik pravalyt reik ir megs. ok, lekiu 150km i viena puse, o ten blyn naaafffig!!! garaze laikyta, sudrekus ir parudijus, na ir taip ziurejau ir kitaip, na norisi man jos ir viskas, negi bus veltui vaziuota. o pardaveja dar kaina pradejo giedoti is ebayjaus matyt nusiziurejus, sako maciau online jos daug pinigu kainuoja ir t.t. o as sakau, o kokios buklej tos uz daug pinigu ar nepastebejo, ha sakau, tik kapeiku galiu duot. vienzo parsitempiau namo ta stormezge ir dar viena standartine, abi su riberiais. tai standartas buvo labai geroj buklej, matyt knitmasterius rimciau gamino, o stai brotheris nesildomoj patalpoj pasedejo ir parejo... bet cia tik puse istorijos...
lygiai po savaites, vel ziuriu skelbimas, jau kitam airijos gale, vel masinu kruva, vel nieko nezino, po laiptais n-metu tupejo, paveiksliukus perverciu - vel stormezge! skambinu, lekiu, ziuriu ka ten turi - o ten blyn LEDINE, na naudota, bet viskas o viskas yra ir dar turi standartine kh891 su riberiu ir ta grazute meilute, tik kad viskas i viena kruva suvelta, nesuprasi nei kur pradzia nei pabaiga, bet mano eksperto akiai iskart aisku, kad pries akis lobis, tai ir priglaudziau abi... na nors nagus nusigrauzt, kad pries savaite ta kita emiau, bet ka padarysi. pagalvojau, kad ta pirmaja i ebayju imesiu ir paiims kas, kad ir dalim, jeigu ji nemegs. vien karietos po 150+eur eina, o as nesuprantu, kodel stormezges tokios populiaros, man susidares ispudis, kad jos nera labai patvarios
suma-sumarum as ja pagaivinsiu savaitele, pameginsiu numegzt ja koki mezgini ir duosiu zinia, ok? o jus dabar suskaiciuokit kiek pas mane sandely masinu