Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2013 11 12, 11:12)
dar nenuprendziau, bet manau apie 4x maziau, negu paprastai jos yra parduodamos. blem prisisnekejau cia, dabar gausiu eit jos valyt ir krapstyt...

eeee, as pirma biggrin.gif 4u.gif . aha katik paziurejau kainas, kosmosas blink.gif
Atsakyti
Lace, ačiū. Žinojau šitą būdą, tik nežinojau, kad taip vadinasi smile.gif
Atsakyti
gerai o su storamezge kokios storio +- siula galima megzti, nelauzant masinos. Vistiek reikia susidaryt ispudi. O rientuotis pagal adatu isdestyma.

Tarkim manoji dabartine 4.5 atstumas, 100gr.--->400
Tai storamezge 9.0 atstumas, 100gr--200 ax.gif
Atsakyti
Priklauso nuo siūlo struktūros. Mano mezga 100 gr.-90m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1Rimam: 12 lapkričio 2013 - 13:12
tokio storo dar nebandziau, bet pilnai tikiu kad mezga. mezgiau kepure is 240m/100g, tai prapuoles tas siuliukas buvo tarp adatu ir kabliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 12, 10:15)
eeee, as pirma  biggrin.gif  4u.gif . aha katik paziurejau kainas, kosmosas blink.gif

(finger) as pirma kainos uzklausiau tongue.gif ir necypk pelem uzleisiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif seile varvinu jau du metai. taip kad. senesnem pirmenybe ir storesnem lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 11 12, 10:12)
dar nenuprendziau, bet manau apie 4x maziau, negu paprastai jos yra parduodamos. blem prisisnekejau cia, dabar gausiu eit jos valyt ir krapstyt...

jo jo eini ir krapstai, kad iki kaledu spetu suvazinet biggrin.gif biggrin.gif ir dar aisku reiktu kai ka apdoroti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
pelem uzleisiu blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

jau pradejau valyt, vaizdelis nekoks... tik parsivezus ja truputi pamezgiau - mezge, riberio net nekabinau tai neaisku. sios savaites pabaigoj, jau zinosiu rezultata - ar ten ji ko verta, ar visai snipstas...

o buvo taip: uzmaciau skelbima, kad parduoda kelias masinas, pati nezino ka, simta metu su puse nenaudota ir t.t. lialialia, is paveiksliuku matau, kad viena storamezge. skambinu, taip taip kh260 su riberiu, tik pravalyt reik ir megs. ok, lekiu 150km i viena puse, o ten blyn naaafffig!!! garaze laikyta, sudrekus ir parudijus, na ir taip ziurejau ir kitaip, na norisi man jos ir viskas, negi bus veltui vaziuota. o pardaveja dar kaina pradejo giedoti is ebayjaus matyt nusiziurejus, sako maciau online jos daug pinigu kainuoja ir t.t. o as sakau, o kokios buklej tos uz daug pinigu ar nepastebejo, ha sakau, tik kapeiku galiu duot. vienzo parsitempiau namo ta stormezge ir dar viena standartine, abi su riberiais. tai standartas buvo labai geroj buklej, matyt knitmasterius rimciau gamino, o stai brotheris nesildomoj patalpoj pasedejo ir parejo... bet cia tik puse istorijos...
lygiai po savaites, vel ziuriu skelbimas, jau kitam airijos gale, vel masinu kruva, vel nieko nezino, po laiptais n-metu tupejo, paveiksliukus perverciu - vel stormezge! skambinu, lekiu, ziuriu ka ten turi - o ten blyn LEDINE, na naudota, bet viskas o viskas yra ir dar turi standartine kh891 su riberiu ir ta grazute meilute, tik kad viskas i viena kruva suvelta, nesuprasi nei kur pradzia nei pabaiga, bet mano eksperto akiai iskart aisku, kad pries akis lobis, tai ir priglaudziau abi... na nors nagus nusigrauzt, kad pries savaite ta kita emiau, bet ka padarysi. pagalvojau, kad ta pirmaja i ebayju imesiu ir paiims kas, kad ir dalim, jeigu ji nemegs. vien karietos po 150+eur eina, o as nesuprantu, kodel stormezges tokios populiaros, man susidares ispudis, kad jos nera labai patvarios g.gif

suma-sumarum as ja pagaivinsiu savaitele, pameginsiu numegzt ja koki mezgini ir duosiu zinia, ok? o jus dabar suskaiciuokit kiek pas mane sandely masinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 12, 18:54)
pelem uzleisiu blink.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ,

cia toks pasakymas kai nescia sunervyja biggrin.gif tipo anos turi tokiu galiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif nezinojai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, pakankinau as savo masinele, kazka visi isderinau, vienoj pusej galine adine numeta kas antra kilpa po mano krapstymo. pasitarusi su mama nusprendziau kad pas mane ne adatine kreiva o ta sija prie kurios tvirtinasi siulvedis yra siek tiek persikreipes. nesu garantuota, bet tiketina, nes masina ilgai buvo numesta velniai zino kur. dar ryt vakare pabandysiu as ja su gulsciuku pamatuot, pareguliuoti padeti, gal kai svorius pakabinu yra koks nors grindu nuolydis ir svoris nevienodai ant adatiniu psikirsto g.gif

blogiausiu atveju kviesiu as po poros savaiciu meistra, tegu jis paziuri, paderina. dar reiks paparasyt svoriu atsarginiu ir dar vienos svorio juostos per visa adatine.

dar viena prisiminiau, kai pas meistra pirkau atitempejus siulams, sake, kad masina reikia 'pramankstinti' jei ji seniai nedirbus, per visa adatine pamegzti, kad adatos apsitrintu g.gif

o as drasi, jau puse megztinio nusimezgiau ir bac, pradejo numetineti tas akis zaraza doh.gif

---

Jautiena, o galpersigalvosi ir nebeparduosi, mano mama vienu metu turejo 2 nevutes identiskas, tiesiog jos drauge issiskyre, ir exas pasieme sau sukas ir svorius, kad ji pasikankintu, mama tada ta masina nusipirko is daruges papigiai.kadangi vaziavo i Rusija daznai pas gimines, tai gavo teukstamu daliu ir maste parduoti, bet pasibaige tuo kad du metus dirbo su abiem lotuliukas.gif kol galop pardave smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 12 lapkričio 2013 - 20:41
Freke, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , ir kad išsipildytų senas mano palinkėjimas tau-kad tektų pinti kasas mirksiukas.gif

Nevai adatų ir aš turiu, jei kam reikia ax.gif Padovanočiau, nes ir man padovanojo mirksiukas.gif
Atsakyti
na jei per likusi laika niekas neisaugs, tai ir as kasas pinsiu ax.gif vakar pamaciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 12 lapkričio 2013 - 21:35
sveikinu!
Atsakyti