Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

QUOTE(kvartetas @ 2013 11 11, 14:56)
gal ta pacia proga kas nors turite graziu krasciuku schemuciu. bandziau savaitgali skaru tema pavartaliot. pagrindinai ravelverio skaros ir mokamos schemos.

Aš daug visokių skarų turiu prikaupus schemų ir mokamų ir ne - bet pasiūlyt labai sunku, kai tiek daug... Vat jei klaustum konkrečiai - gal ir turėčiau rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2013 11 11, 16:00)
Aš daug visokių skarų turiu prikaupus schemų ir mokamų ir ne - bet pasiūlyt labai sunku, kai tiek daug... Vat jei klaustum konkrečiai - gal ir  turėčiau rolleyes.gif

o gal gali man kaip nors persiusti , i emeila ar dar kaip nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 11, 15:18)
o gal gali man kaip nors persiusti , i emeila ar dar kaip nors blush2.gif

parašyk skype į a.ž., nu arba emailą

bet ne šiandien atsiųsiu blush2.gif
Atsakyti
Zuzana, šitas ir man gražus. smile.gif Toks išlaikytas ir nepermargas. smile.gif

Mezgu dar vieną ratukinį užmestuką. doh.gif Jau man jie truputį nusibodo, bet esu draugei pasižadėjusi numegzt tokį. unsure.gif Užtai išbandžiau mašininį kraštelio apmezgimą i-cordu. thumbup.gif

QUOTE(une @ 2013 11 11, 10:36)
Lace, kokia grazi tavo dukra- akis sunku atitraukt  wub.gif  megztukelis man irgi labai fainas  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Pas mane jos trys, viena už kitą gražesnės. tongue.gif
Atsakyti
Merginos, o kas tai yra i-cordas?
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 11 11, 16:47)
Merginos, o kas tai yra i-cordas?

I-cordas (arba kitaip "idiot cord") - tai toks kraštelio apmezgimas apvalia juostele.

Va mašininio i-cordo pamokėlė

Šitą būdą labai mėgstu, dažnai naudoju ir virbalais megzdama tokią kraštelio apdailą. Youtube reikia pasieškoti filmukų, raktiniai žodžiai "i-cord bind-off".
Atsakyti
Visoms aciu uz pagyrimus. Manekenas truputi remonte, kai bus galimybe imesiu nuotraukyte smile.gif
Atsakyti
Gal kam prireiks. Daugybė instrukcijų, žurnalų, ir viską galima parsisiųst dykai bigsmile.gif
http://machineknitti...r-knitking.html
Atsakyti
o kurios skaitosi storamezges blush2.gif . kokie skaiciukai pas broliuka? biggrin.gif eiciau pasicekavinti ju kainu. seile pavarvinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 12 lapkričio 2013 - 09:19
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 12, 10:18)
o kurios skaitosi storamezges blush2.gif . kokie skaiciukai pas broliuka? biggrin.gif  eiciau pasicekavinti ju kainu. seile pavarvinti lotuliukas.gif

KH230, neperfokortine
KH260, KH270 perfokortines
9 mm atstumas tarp adatu
Atsakyti
dar KH210. KH270 berods elektronine. kainos kosmines.
p.s. as turiu atliekama KH260+KR260, mezganti, bet su kosmetiniu defektu - pazeista rudziu. ir dar pilnai nepratestuota - niekaip neprisiuosiu. kai prisiruosiu - pardavinesiu.

Atsakyti
dar nenuprendziau, bet manau apie 4x maziau, negu paprastai jos yra parduodamos. blem prisisnekejau cia, dabar gausiu eit jos valyt ir krapstyt...
Atsakyti