del adatines gera minti davei, bet abejoju, mezgant matosi, kad tose vietose tiesiog nuo siulvedzio adata nepaima . numeta labiau vienoj pusej, bet ne kelias is karto o tarkim nuo galo 20, 24 ir 55 akis. (adatineje i viso 235 adatos)
Papildyta:
supratau, perdaug svoriu padzioviau
QUOTE(aaagnex @ 2013 11 10, 14:13)
čia ne knyga, o toks dideis lapas raštų iš abiejų pusių Ir ne mano jie o, kaip ir sakiau, Frekės
va toks: http://www.ebay.com/...e-/271294517339
čia net matosi ta korta, tik tuck pavidalu
va toks: http://www.ebay.com/...e-/271294517339
čia net matosi ta korta, tik tuck pavidalu
jomajo kiek adatu, tai smulkuma gali megzt! fantastika! as kazkada buvau uztikus JAV viena pardavinejo su 500 adatu - noreciau!
net paveiksliuka iskasiau, koks grozis!
QUOTE(une @ 2013 11 11, 09:36)
Aagnex, nu tu pavarai! Pirmi mezginiai tokie tvarkingi ir taip greitai, tai kas bus toliau?! sekmes! Super!
Ačiū Yra iš ko mokytis
QUOTE(une @ 2013 11 11, 11:17)
Zuzana, kooooooks grazus man sitas
, man irgi
Būtu įdomu pamatyt ir kitu rakursu
Zuzana labai gražu. Norisi pamatyti ant menekeno ar moterytės .
QUOTE(jautiena @ 2013 11 11, 01:49)
as kazkada buvau uztikus JAV viena pardavinejo su 500 adatu - noreciau!
tai pas mane masina praktiskai identiska, t.y. konstrukcija, tik adatu maziau
grazus darbukai. Ir aaagnex, puikiai draugauji. Kokio cia tau lygio reikia. Pora menesiu jei tik mezgat, esat pati geram lygije. Saunuole.
zuzana* fainas megztukas, bent jau is foto atrodo kad ir nemazas gabaritais. Turiu omeny ismiera tikrai didesniam zmogui . Noretusi taip pat kitokioj busenoij ji pamatyt, kad eitu suprasti konstruktyva megztuko
zuzana* fainas megztukas, bent jau is foto atrodo kad ir nemazas gabaritais. Turiu omeny ismiera tikrai didesniam zmogui . Noretusi taip pat kitokioj busenoij ji pamatyt, kad eitu suprasti konstruktyva megztuko
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 11, 12:07)
grazus darbukai. Ir aaagnex, puikiai draugauji. Kokio cia tau lygio reikia. Pora menesiu jei tik mezgat, esat pati geram lygije. Saunuole.
ačiū
patapetuosiu dar visai šviežias ką tik nuo mašinos, todėl tik kampukas, o ne visam gražume šalikas Snoodu bus
o as nubruzinau per savaitgali skara. susimoviau ant virbaliuku mezgu krasciuka. Kazkaip super greit nusubruzina. Reikes kartot, nes ne nespejau pajust malonumo .
gal ta pacia proga kas nors turite graziu krasciuku schemuciu. bandziau savaitgali skaru tema pavartaliot. pagrindinai ravelverio skaros ir mokamos schemos.
gal ta pacia proga kas nors turite graziu krasciuku schemuciu. bandziau savaitgali skaru tema pavartaliot. pagrindinai ravelverio skaros ir mokamos schemos.