Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

del adatines gera minti davei, bet abejoju, mezgant matosi, kad tose vietose tiesiog nuo siulvedzio adata nepaima . numeta labiau vienoj pusej, bet ne kelias is karto o tarkim nuo galo 20, 24 ir 55 akis. (adatineje i viso 235 adatos)
Papildyta:
supratau, perdaug svoriu padzioviau
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2013 11 10, 14:13)
čia ne knyga, o toks dideis lapas raštų iš abiejų pusių 4u.gif Ir ne mano jie o, kaip ir sakiau, Frekės 4u.gif

va toks: http://www.ebay.com/...e-/271294517339

čia net matosi ta korta, tik tuck pavidalu 4u.gif

jomajo kiek adatu, tai smulkuma gali megzt! fantastika! as kazkada buvau uztikus JAV viena pardavinejo su 500 adatu - noreciau!
net paveiksliuka iskasiau, koks grozis!
user posted image
Atsakyti
Aagnex, nu tu pavarai! Pirmi mezginiai tokie tvarkingi ir taip greitai, tai kas bus toliau?! biggrin.gif sekmes! Super!

Lace, kokia grazi tavo dukra- akis sunku atitraukt wub.gif megztukelis man irgi labai fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2013 11 11, 09:36)
Aagnex, nu tu pavarai! Pirmi mezginiai tokie tvarkingi ir taip greitai, tai kas bus toliau?!  biggrin.gif  sekmes! Super!

Ačiū 4u.gif Yra iš ko mokytis wub.gif
Atsakyti
Ir dar vienas megztinis

user posted image
Atsakyti
Zuzana, kooooooks grazus man sitas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2013 11 11, 11:17)
Zuzana, kooooooks grazus man sitas  wub.gif

drinks_cheers.gif , man irgi wub.gif
Būtu įdomu pamatyt ir kitu rakursu g.gif
Atsakyti
Zuzana labai gražu. Norisi pamatyti ant menekeno ar moterytės . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 11, 01:49)
as kazkada buvau uztikus JAV viena pardavinejo su 500 adatu - noreciau!
net paveiksliuka iskasiau, koks grozis!

tai pas mane masina praktiskai identiska, t.y. konstrukcija, tik adatu maziau mirksiukas.gif
Atsakyti
grazus darbukai. Ir aaagnex, puikiai draugauji. Kokio cia tau lygio reikia. Pora menesiu jei tik mezgat, esat pati geram lygije. Saunuole.

zuzana* fainas megztukas, bent jau is foto atrodo kad ir nemazas gabaritais. Turiu omeny ismiera tikrai didesniam zmogui biggrin.gif . Noretusi taip pat kitokioj busenoij ji pamatyt, kad eitu suprasti konstruktyva megztuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 11, 12:07)
grazus darbukai. Ir aaagnex, puikiai draugauji. Kokio cia tau lygio reikia. Pora menesiu jei tik mezgat, esat pati geram lygije. Saunuole.

ačiū 4u.gif

patapetuosiu dar biggrin.gif visai šviežias ką tik nuo mašinos, todėl tik kampukas, o ne visam gražume šalikas 4u.gif Snoodu bus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 11 lapkričio 2013 - 14:11
o as nubruzinau per savaitgali skara. susimoviau ant virbaliuku mezgu krasciuka. Kazkaip super greit nusubruzina. Reikes kartot, nes ne nespejau pajust malonumo biggrin.gif .

gal ta pacia proga kas nors turite graziu krasciuku schemuciu. bandziau savaitgali skaru tema pavartaliot. pagrindinai ravelverio skaros ir mokamos schemos.
Atsakyti