aaagnex, man rodos tei tuck nei skip nereik kaitaliot siulo. pabandyk nekaitaliot. gal tame esme
adatu severenkai as turiu galeciau net visa severianka su neva1 parduoti uz simbolini 100lt. viena adatoms kita mezganti
reikia reikia.
QUOTE(Freke @ 2013 11 10, 19:52)
aaagnex, man rodos tei tuck nei skip nereik kaitaliot siulo. pabandyk nekaitaliot. gal tame esme
bandžiau nekaitaliot, o sudėt kaip paprastai spavotiems - mezga viena spalva
Dabar dar klausimas
jeigu aš noriu tuck arba skip raštu megzt megztinio su trikampe iškirpte priekį... tai iškirptę priėjus numezgu vieną pusę, o tada atsuku kortą iki tos pačios eilės ir kitą pusę numezgu? nesusimakaluos raštas?
Suprojektavau net 2 megztinius
aha paziurejau instrukcijoje. tikrai reikia. kazkaip neprireike man tu rastu tai nebandzius
QUOTE(Freke @ 2013 11 10, 20:40)
aha paziurejau instrukcijoje. tikrai reikia. kazkaip neprireike man tu rastu tai nebandzius
nu va - vieni atradimai
Kiek leidžia įsiterpt mano teorinės žinios
Manu labai panaši perfokorta turėtų būt, kaip III.27.
Nekeičian spalvų gaunas raštas kaip viršuj dešinėj, o keičiant kas dvi eiles (prie kortos kairėj pusėj apačioj parodyta D J D J), gaunasi raštas dešinėj nuo perfokortos,
Abiem atvejais reikia megzt nuspaudus abu TUCK klavišus
Manu labai panaši perfokorta turėtų būt, kaip III.27.
Nekeičian spalvų gaunas raštas kaip viršuj dešinėj, o keičiant kas dvi eiles (prie kortos kairėj pusėj apačioj parodyta D J D J), gaunasi raštas dešinėj nuo perfokortos,
Abiem atvejais reikia megzt nuspaudus abu TUCK klavišus
tai taip as ir sakau, paveiksliuka su raidem irgi idejau. isbandyta
aaagnex, teisingai galvoji. uzsirasyk numeriuka nuo kortos, kur pries iskirpte sustojai ir kurioj pusej karieta buvo. paskui kita puse mezgant korta nustatysi numeriukas-1, karieta priesingoj negu pries tai pusej, visos adatos darbinej padeti, abu Slip mygtukai nuspausti ir praleki "tuscia eiga" - taip pasizymes adatos, kaip ir buvo paskutinej eilej pries dalybas.
as siandien numezgiau viena rankove (per trumpa) ir padariau puse kaklo apdailos. rytoj pabaigsiu kakla ir permegsiu ta rankove. ir antra turiu numezgus, bet ana net tik kad per trumpa bet ir per siaura
aaagnex, teisingai galvoji. uzsirasyk numeriuka nuo kortos, kur pries iskirpte sustojai ir kurioj pusej karieta buvo. paskui kita puse mezgant korta nustatysi numeriukas-1, karieta priesingoj negu pries tai pusej, visos adatos darbinej padeti, abu Slip mygtukai nuspausti ir praleki "tuscia eiga" - taip pasizymes adatos, kaip ir buvo paskutinej eilej pries dalybas.
as siandien numezgiau viena rankove (per trumpa) ir padariau puse kaklo apdailos. rytoj pabaigsiu kakla ir permegsiu ta rankove. ir antra turiu numezgus, bet ana net tik kad per trumpa bet ir per siaura
Ant kortų raidelių nėra. Faktas, kad jeigu būčiau keitus rečiau siūlą (tarkim kas 4 eiles) panašiau į tikrąjį būtų gavęsi Bet tai neesmė. Smalsumą patenkinau O vat tuo neteisingu būdu išgautu raštu būtinai megsiu megztinį arba liemenę
Dar prie viso to pabandžiau ir FAIR ISLE raštą dvispalvį - bus megztiniu kažkada irgi Foto tokia jau labai labai gėdinga
Dar prie viso to pabandžiau ir FAIR ISLE raštą dvispalvį - bus megztiniu kažkada irgi Foto tokia jau labai labai gėdinga
tai jau esi visus rastus kaip ir ivaldziusi
QUOTE(jautiena @ 2013 11 10, 22:10)
tai jau esi visus rastus kaip ir ivaldziusi
ne, dar Weaving nebandžiau ir paprasto spalvoto bet būtinai būtinai irgi išbandysiu
o sakykit, jeigu aš tuck raštu nubrūžinu šaliką. Geroji jo pusė, tai blogom akim? tai reiškia, kad jis riesis į tą gerąją pusę ir reikia kažkaip apdirbt kraštus? kaip tą padaryt paprasčiausiai? Noriu snoodo - ilgo šaliko susiūtais galais
merginos, as su klauimu. mano griozduko karieta siek tiek durniuoja, aisku masina kitokia nei pas jus, bet gal bent aptakiai liga pasakysit, mezgant i viena puse numeta tris akis vienoj vietoj (vis toj pacioj), i kita puse, vel kelias akis, atsibodo rankiot, pakeiciau tas adatas tris kartus (maza kas) vis tiek meta. kokiu ideju yra?
svoriai? nors as neissivaizduoju to aparato veikimo principo... paprastu masinu gali but sulankstyti kabliai ar pati adatine netiesi, nelygi...
o neina iziuret letai letai vaziuojant? as paprastai susilenkus is apacios ar priekio ziuriu kas vyksta su akim ir paiskeja...
o neina iziuret letai letai vaziuojant? as paprastai susilenkus is apacios ar priekio ziuriu kas vyksta su akim ir paiskeja...