Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Oi , merginos, duodat jūs čia vaizdų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu esat nerealios - ypač naujai mašinas įsigijusios, tuoj kompleksą įvarysit su savo grožiais ir tempais, blink.gif reiks slėptis blush2.gif
Jau tikrai - iš pavydo turbūt nereiktų girt, bet sąžinė kužda - kad reik reik, nes mezginiai liuksiški thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tad visoms visoms be išimties po daug 4u.gif 4u.gif už tokius grožius thumbup.gif
Kvarteto suknutę tikiuosi gyvai pačiupint, tai tada jau gal ir "prikibt" rasiu prie ko nors lotuliukas.gif
o šiaip tikrai smagu drinks_cheers.gif esat visos šaunuolės ir tik pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
Laimuže - ačiū 4u.gif . Jūs esat viena tų į kurias norisi lygiuotis 4u.gif

O gal galit kuri paaiškint ką bogai numezgiau dvispalviam skip raštelyj? g.gif Spaudžiau tuos 2 klavišus PART, pasukau ant KC ir siūlus kaitaliojau kas 2 eiles 4u.gif Ką dar reikėjo padaryt? g.gif Man, tai ir toks jis gražus biggrin.gif , bet šiaip įdomu ką reikėjo padaryt, kad būtų taip kaip reikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 10 lapkričio 2013 - 13:16
aaagnex, ačiū 4u.gif bet dar koks pusmetis ir man reiks į Jus visas lygiuotis blush2.gif
ir negaliu nieko patart, nes dar iki skip raštų nepriėjau schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@imužė: 10 lapkričio 2013 - 13:17
QUOTE(L@imužė @ 2013 11 10, 13:16)
ir negaliu nieko patart, nes dar iki skip raštų nepriėjau  schmoll.gif  verysad.gif

nu aš kadangi turiu atsirinkt kokių kortų man reikia - tai viską iš eilės mezgu biggrin.gif ir sumasčiau, kad toks tankus raštelis puikiai tiktų mano taip norimam sijonui blush2.gif Tai ir pabandžiau grynai smalsumo vedama 4u.gif bet jis gavosi visai visai ne toks kaip paveikslėlyj cool.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės, ar dar įmanoma kur nors nusipirkti adatų mezgimo mašinom,pas mane senutė "SEVERENKA". Mezga dar puikiai tik adatų trūkumas ?? smile.gif
Atsakyti
aaagnex - paveikslely nera parasyta, kas kiek eiliu siula keist? paprastai buna.
megztukelis geras, kad stulpeliai laisvoki apacioj, tai pati matai, nesikabinesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 10, 14:33)
aaagnex - paveikslely nera parasyta, kas kiek eiliu siula keist? paprastai buna.
megztukelis geras, kad stulpeliai laisvoki apacioj, tai pati matai, nesikabinesiu biggrin.gif

No.108(skip) parašyta

daugiau nieko nematau 4u.gif

Atsakyti
nezinau apie kokia knyga kalba eina ir greiciausiai jos neturiu... kad ant kortos butu pazymeta nesu macius. tik tose rastu knygose, buna raides, B, G, H bet kokios, kas kazkiek eiliu.
pvz:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 10 lapkričio 2013 - 15:15
QUOTE(jautiena @ 2013 11 10, 15:11)
nezinau apie kokia knyga kalba eina ir greiciausiai jos neturiu... kad ant kortos butu pazymeta nesu macius. tik tose rastu knygose, buna raides, B, G, H bet kokios, kas kazkiek eiliu.

čia ne knyga, o toks dideis lapas raštų iš abiejų pusių 4u.gif Ir ne mano jie o, kaip ir sakiau, Frekės 4u.gif

va toks: http://www.ebay.com/...e-/271294517339

čia net matosi ta korta, tik tuck pavidalu 4u.gif
Atsakyti
jeigu nera pazymeta, tai teks atsirinkti paciai...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 10, 15:17)
jeigu nera pazymeta, tai teks atsirinkti paciai...

ačiū - supratau 4u.gif bent jau aišku kame bėda mirksiukas.gif Kaip ir sakiau man jis ir toks gražus, bet norisi žinot kaip teisingai numegzt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 10 lapkričio 2013 - 15:24
QUOTE(energija @ 2013 11 10, 15:13)
Sveikos, mamytės,  ar dar įmanoma kur nors nusipirkti adatų mezgimo mašinom,pas mane senutė "SEVERENKA". Mezga  dar puikiai tik adatų trūkumas ?? smile.gif

kasiulai.lt yra adatu mezgimo masinoms, tik nezinau ar visu mezgimo masinu vienodos adatos.
Atsakyti