Oi , merginos, duodat jūs čia vaizdų nu esat nerealios - ypač naujai mašinas įsigijusios, tuoj kompleksą įvarysit su savo grožiais ir tempais, reiks slėptis
Jau tikrai - iš pavydo turbūt nereiktų girt, bet sąžinė kužda - kad reik reik, nes mezginiai liuksiški Tad visoms visoms be išimties po daug už tokius grožius
Kvarteto suknutę tikiuosi gyvai pačiupint, tai tada jau gal ir "prikibt" rasiu prie ko nors
o šiaip tikrai smagu esat visos šaunuolės ir tik pirmyn
Laimuže - ačiū . Jūs esat viena tų į kurias norisi lygiuotis
O gal galit kuri paaiškint ką bogai numezgiau dvispalviam skip raštelyj? Spaudžiau tuos 2 klavišus PART, pasukau ant KC ir siūlus kaitaliojau kas 2 eiles Ką dar reikėjo padaryt? Man, tai ir toks jis gražus , bet šiaip įdomu ką reikėjo padaryt, kad būtų taip kaip reikia
O gal galit kuri paaiškint ką bogai numezgiau dvispalviam skip raštelyj? Spaudžiau tuos 2 klavišus PART, pasukau ant KC ir siūlus kaitaliojau kas 2 eiles Ką dar reikėjo padaryt? Man, tai ir toks jis gražus , bet šiaip įdomu ką reikėjo padaryt, kad būtų taip kaip reikia
aaagnex, ačiū bet dar koks pusmetis ir man reiks į Jus visas lygiuotis
ir negaliu nieko patart, nes dar iki skip raštų nepriėjau
QUOTE(L@imužė @ 2013 11 10, 13:16)
nu aš kadangi turiu atsirinkt kokių kortų man reikia - tai viską iš eilės mezgu ir sumasčiau, kad toks tankus raštelis puikiai tiktų mano taip norimam sijonui Tai ir pabandžiau grynai smalsumo vedama bet jis gavosi visai visai ne toks kaip paveikslėlyj
Sveikos, mamytės, ar dar įmanoma kur nors nusipirkti adatų mezgimo mašinom,pas mane senutė "SEVERENKA". Mezga dar puikiai tik adatų trūkumas ??
aaagnex - paveikslely nera parasyta, kas kiek eiliu siula keist? paprastai buna.
megztukelis geras, kad stulpeliai laisvoki apacioj, tai pati matai, nesikabinesiu
megztukelis geras, kad stulpeliai laisvoki apacioj, tai pati matai, nesikabinesiu
QUOTE(jautiena @ 2013 11 10, 14:33)
aaagnex - paveikslely nera parasyta, kas kiek eiliu siula keist? paprastai buna.
No.108(skip) parašyta
daugiau nieko nematau
nezinau apie kokia knyga kalba eina ir greiciausiai jos neturiu... kad ant kortos butu pazymeta nesu macius. tik tose rastu knygose, buna raides, B, G, H bet kokios, kas kazkiek eiliu.
pvz:
pvz:
QUOTE(jautiena @ 2013 11 10, 15:11)
nezinau apie kokia knyga kalba eina ir greiciausiai jos neturiu... kad ant kortos butu pazymeta nesu macius. tik tose rastu knygose, buna raides, B, G, H bet kokios, kas kazkiek eiliu.
čia ne knyga, o toks dideis lapas raštų iš abiejų pusių Ir ne mano jie o, kaip ir sakiau, Frekės
va toks: http://www.ebay.com/...e-/271294517339
čia net matosi ta korta, tik tuck pavidalu
jeigu nera pazymeta, tai teks atsirinkti paciai...
QUOTE(jautiena @ 2013 11 10, 15:17)
jeigu nera pazymeta, tai teks atsirinkti paciai...
ačiū - supratau bent jau aišku kame bėda Kaip ir sakiau man jis ir toks gražus, bet norisi žinot kaip teisingai numegzt
QUOTE(energija @ 2013 11 10, 15:13)
Sveikos, mamytės, ar dar įmanoma kur nors nusipirkti adatų mezgimo mašinom,pas mane senutė "SEVERENKA". Mezga dar puikiai tik adatų trūkumas ??
kasiulai.lt yra adatu mezgimo masinoms, tik nezinau ar visu mezgimo masinu vienodos adatos.