Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

mano copy paste. jei pamenat megztuka keliau, meciau kokio noriu ir konsultavausi. Megztukelis virto suknele.
user posted image
user posted image
user posted image

antrojoij nuotraukoij blicas iskraipe, tas praskiepas nepersimato kiaurai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 09 lapkričio 2013 - 15:30
sexy smile.gif ypac iskirpte smile.gif nes suknele tai vos ne maza juoda. o va ta razinka labai idomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 09, 16:29)
mano copy paste. jei pamenat megztuka keliau, meciau kokio noriu ir konsultavausi. Megztukelis virto suknele.

Jooooo, duodi kruopų čia visoms biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Man tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir tas praskiepas šarmo primeta 4u.gif
Atsakyti
Kvatetas, super grazi suknyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kvartetas, oho kokia suknelė... thumbup.gif Tas plyšiukas labai pikantiškas, bet nevulgarus mirksiukas.gif Super thumbup.gif O jau figūros dailumas... wub.gif

Pasirodysiu ir aš su užmestuku dukrai... blush2.gif Ilgokai su juo vargau, nenorėjo bruolis megzt taip, kaip man reikia doh.gif Galiausiai su abipusėm nuolaidom šiaip ne taip įveikėm. biggrin.gif Tiesa, gumytes vis tiek teko rankytėm megzt, nes su riberiu vis dar nesišnekam. doh.gif

user posted image
Atsakyti
Kvartetas super. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 11 09, 17:35)
nenorėjo bruolis megzt taip, kaip man reikia doh.gif Galiausiai su abipusėm nuolaidom šiaip ne taip įveikėm. 

Lace, nesupratau kur nusleidai, panašu, kad išprievartavai savo Lace karietukę rolleyes.gif taip kaip ir norėjai biggrin.gif
Gražu thumbup.gif , ir spalva drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 11 09, 17:44)
Lace, nesupratau kur nusleidai, panašu, kad išprievartavai savo Lace karietukę  rolleyes.gif taip kaip ir norėjai  biggrin.gif
Gražu  thumbup.gif , ir spalva  drinks_cheers.gif

Teko truputį nusileist ir man - pakoreagavau iškarpos formą truputį. doh.gif Pradiniame variante bėda buvo tame, kad man reikėjo platinant pridėti po kokias 40 akių iš kiekvienos pusės. unsure.gif Ir vat toje vietoje man niekaip nepavyko užkabinus šukas išmegzti kiauraraštį - arba strigo lace karieta, arba numetinėjo akis, arba iš viso nutraukinėjo siūlą... doh.gif
Atsakyti
kvartetas - graži suknytė wub.gif Kada aš tokį lygį pasieksiu? g.gif blush2.gif

Lace - užmestukas labai labai, tiek spalva, tiek savo ažūriškumu wub.gif forma stačiakampis? Ar kažkaip modifikavai? Jei taip - gal turi foto iki susiuvimo? Kokių išmatavimų, jei stačiakampis? g.gif Kažką tokio ir aš įsivaiduoju, tik rašto norėčiau jau kito rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 09 lapkričio 2013 - 16:57
QUOTE(aaagnex @ 2013 11 09, 17:57)
Lace - užmestukas labai labai, tiek spalva, tiek savo ažūriškumu wub.gif forma stačiakampis? Ar kažkaip modifikavai? Jei taip - gal turi foto iki susiuvimo? Kokių išmatavimų, jei stačiakampis? g.gif Kažką tokio ir aš įsivaiduoju, tik rašto norėčiau jau kito rolleyes.gif

Forma - ne visai stačiakampis, bandysiu nufotografuoti savo brėžinį mirksiukas.gif Rašto ir aš norėčiau kito, bet tą, kurio norėčiau aš, bruolis kategoriškai atsisako megzt.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 11 09, 17:00)
Forma - ne visai stačiakampis, bandysiu nufotografuoti savo brėžinį mirksiukas.gif Rašto ir aš norėčiau kito, bet tą, kurio norėčiau aš, bruolis kategoriškai atsisako megzt.. doh.gif

mano brolis, tai nėra toks visai kategoriškas dėl rašto biggrin.gif Nu bet vat turiu Frekės 2 kortas su tokiom lyg bangelėm, tai vat tuos griežtai atsisako megzt cool.gif o šiaip, aš tai skylamušio neturiu, tai vis dar visas frekės kortas pasisavinus blush2.gif
Atsakyti
Aš kadangi portas turiu lygiai dvi, daugiau dar nespėjau išsikalti, tai vat vieną iš jų mezgą, kitą - beveik ne.. hihihi.gif Nieko, kada nors ir aš prasigyvensiu... biggrin.gif

Va taip maždaug atrodo mano užmestuko brėžinys. mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti