mano copy paste. jei pamenat megztuka keliau, meciau kokio noriu ir konsultavausi. Megztukelis virto suknele.
antrojoij nuotraukoij blicas iskraipe, tas praskiepas nepersimato kiaurai.
sexy ypac iskirpte nes suknele tai vos ne maza juoda. o va ta razinka labai idomi
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 09, 16:29)
mano copy paste. jei pamenat megztuka keliau, meciau kokio noriu ir konsultavausi. Megztukelis virto suknele.
Jooooo, duodi kruopų čia visoms
Man tai Ir tas praskiepas šarmo primeta
Kvatetas, super grazi suknyte
Kvartetas, oho kokia suknelė... Tas plyšiukas labai pikantiškas, bet nevulgarus Super O jau figūros dailumas...
Pasirodysiu ir aš su užmestuku dukrai... Ilgokai su juo vargau, nenorėjo bruolis megzt taip, kaip man reikia Galiausiai su abipusėm nuolaidom šiaip ne taip įveikėm. Tiesa, gumytes vis tiek teko rankytėm megzt, nes su riberiu vis dar nesišnekam.
Pasirodysiu ir aš su užmestuku dukrai... Ilgokai su juo vargau, nenorėjo bruolis megzt taip, kaip man reikia Galiausiai su abipusėm nuolaidom šiaip ne taip įveikėm. Tiesa, gumytes vis tiek teko rankytėm megzt, nes su riberiu vis dar nesišnekam.
Kvartetas super.
QUOTE(Lace @ 2013 11 09, 17:35)
nenorėjo bruolis megzt taip, kaip man reikia Galiausiai su abipusėm nuolaidom šiaip ne taip įveikėm.
Lace, nesupratau kur nusleidai, panašu, kad išprievartavai savo Lace karietukę taip kaip ir norėjai
Gražu , ir spalva
QUOTE(darbeja @ 2013 11 09, 17:44)
Lace, nesupratau kur nusleidai, panašu, kad išprievartavai savo Lace karietukę taip kaip ir norėjai
Gražu , ir spalva
Gražu , ir spalva
Teko truputį nusileist ir man - pakoreagavau iškarpos formą truputį. Pradiniame variante bėda buvo tame, kad man reikėjo platinant pridėti po kokias 40 akių iš kiekvienos pusės. Ir vat toje vietoje man niekaip nepavyko užkabinus šukas išmegzti kiauraraštį - arba strigo lace karieta, arba numetinėjo akis, arba iš viso nutraukinėjo siūlą...
kvartetas - graži suknytė Kada aš tokį lygį pasieksiu?
Lace - užmestukas labai labai, tiek spalva, tiek savo ažūriškumu forma stačiakampis? Ar kažkaip modifikavai? Jei taip - gal turi foto iki susiuvimo? Kokių išmatavimų, jei stačiakampis? Kažką tokio ir aš įsivaiduoju, tik rašto norėčiau jau kito
Lace - užmestukas labai labai, tiek spalva, tiek savo ažūriškumu forma stačiakampis? Ar kažkaip modifikavai? Jei taip - gal turi foto iki susiuvimo? Kokių išmatavimų, jei stačiakampis? Kažką tokio ir aš įsivaiduoju, tik rašto norėčiau jau kito
QUOTE(aaagnex @ 2013 11 09, 17:57)
Forma - ne visai stačiakampis, bandysiu nufotografuoti savo brėžinį Rašto ir aš norėčiau kito, bet tą, kurio norėčiau aš, bruolis kategoriškai atsisako megzt..
QUOTE(Lace @ 2013 11 09, 17:00)
Forma - ne visai stačiakampis, bandysiu nufotografuoti savo brėžinį Rašto ir aš norėčiau kito, bet tą, kurio norėčiau aš, bruolis kategoriškai atsisako megzt..
mano brolis, tai nėra toks visai kategoriškas dėl rašto Nu bet vat turiu Frekės 2 kortas su tokiom lyg bangelėm, tai vat tuos griežtai atsisako megzt o šiaip, aš tai skylamušio neturiu, tai vis dar visas frekės kortas pasisavinus
Aš kadangi portas turiu lygiai dvi, daugiau dar nespėjau išsikalti, tai vat vieną iš jų mezgą, kitą - beveik ne.. Nieko, kada nors ir aš prasigyvensiu...
Va taip maždaug atrodo mano užmestuko brėžinys.
Va taip maždaug atrodo mano užmestuko brėžinys.