Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Nugi giruosi... blush2.gif Ratukinio megztuko antras dublis. smile.gif Šį kartą mudviejų su bruoliu draugyste esu visai patenkinta. thumbup.gif Siūlai kažkokie seniai pirkti kojininiai, etiketės išmestos. Stumdžiau stumdžiau, jau galvojau, kad reiks į kojines sumegzt… Megztukas numegztas iš antro karto, pirmą kartą artėjant prie galo supratau, kad turimo siūlo tikrai neužteks… Laimei pavyko surasti labai panašios grafitinės pilkos spalvos ir storio Red Heart kojininio siūlo. smile.gif Rezultate mano akiai megztukas dėl tų siūlų prikombinavimo tik išlošė smile.gif

user posted image

Jei kas norit iš arčiau apžiūėti, daugiau foto čia
Atsakyti
Nerealiai bigsmile.gif wub.gif tikrai kaip graziai dera spalvos!
Atsakyti
Lace, ką jau čia ir bepridurti bigsmile.gif
Gražūs abu tavo tvariniai wub.gif thumbup.gif

Parodysiu ir aš savo blush2.gif ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 11 07, 13:30)
Gražūs abu tavo tvariniai  wub.gif  thumbup.gif

Parodysiu ir aš savo  blush2.gif  ax.gif

Kad ir tavieji tvariniai nenusileidžia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 11 07, 12:48)
Nugi giruosi... blush2.gif Ratukinio megztuko antras dublis.  smile.gif

Lace, tkrai, labai laabai wub.gif Ir man šitas dublis labiau bigsmile.gif Reiks kada prisiruošt atkasus tinkamų siūlų bandyt kopint doh.gif

Ristna, labai gerai nušalmavai thumbup.gif Paprasta ir atrodo liuks, turėtų būt ir patogu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif
Darbėja, tilptumėte į jį tikrai. Kadangi mano manekenė lieknutė, tai aš nugaroje suėmus atliekamą ir susegus, kad gražiai gultų, nes kabotų kaip ant pagalio lotuliukas.gif
Lace, labai geras ratukinis, nugara gražiai sukomponuota ir nerealiai geros spalvos.
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus ax.gif
Atsakyti
Ir dar vienas pirmas blynas - ziemines pedkelnes. Uz klaidas prasau atleisti ax.gif
user posted image
Atsakyti
sekancioms madas smile.gif

2013/14 ruduo/ziema

Roberto Cavalli
user posted image
user posted image

Anna Sui
user posted image

John Galiano
user posted image

Ariunaa
user posted image

DKNY
user posted image

nepaakyciau kad man sio sezono tendencijos labai jau patiktu, dauguma tai tokie nutampyti megztiniai is itin storu siulu, kaip is tevo pavogta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 11 08, 11:24)
Ir dar vienas pirmas blynas

Gražu 4u.gif 4u.gif

Va tą Anna Sui suknelę ir buvau nusižiūrėjus kaip norimą nusimegzt sau, tik kad va schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , nespėjau šiam savaitgaliui, o jau paskui prisiruošt tai nežinau ar kada sugebėsiu g.gif
O tie tėviški mezginiai tai man visai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprašau, jei ne vietoje kreipiuosi. Puseserė paskolino man mezgimo mašiną Brother KH 840. Žiūriu, kad ji neturi nei vienos perfokortos, ir aprašymo kaip ja naudotis. doh.gif Sakė, kad pati ja nesinaudojo 20 metų pragulėjo tik ir nepabandė su ja megzti ir pati jau nežada bandyti, todėl nieko negali padėti ir pas ją tų daikčiukų nėra. Gal galėtų kuri padėti, gal turi šios mašinos naudojimo instrukciją (gal net rusiškai, nes angliškai nesuprantu, bet iš bėdos ir angliškai tiktų). O taip pat gal kuri mezgėjėlė turi po 2 vienodas perfokortas ar šiaip nereikalingų? Labai dėkui ir laukiu pagalbos. smile.gif Aš kaunietė, bet galiu siųstis
Atsakyti
va cia instrukcija angliska. http://machineknitti...user-guide.html

o kortu tai nezinau as vienodu neturiu nebent iskalti ka galima, bet kazin kokie norai ir ko reik g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 08 lapkričio 2013 - 16:29