Kvartetas, Freke, Darbėja, ačiū už patarimą, po darbo dumsiu į norfą pasidairyti. Kaži prie ko tie tepalai gali būti pastatyti norfoj?
aaagnex, tvarkingas, gražus megztukas . Jau spalva, tai išvis super, aš nuo jos svaigstu
QUOTE(akirera @ 2013 11 06, 16:07)
Kvartetas, Freke, Darbėja, ačiū už patarimą, po darbo dumsiu į norfą pasidairyti. Kaži prie ko tie tepalai gali būti pastatyti norfoj?
aaagnex, tvarkingas, gražus megztukas . Jau spalva, tai išvis super, aš nuo jos svaigstu
jei dar nevelu ieskok prie automobiliniu visi rakandu. tokiomazo balto buteliuko. aisku gal ju buna ir brangesniu. bet sita naudoju metai laiko jau. tai kazkaip man net su situ geriau buvo nei su wurth silikoniniu.....
Aš tepalą pirkau Senukuose. Padėtas prie siuvimo mašinų. Ant jo užrašas aukštos klasės siuvimo mezgimo mašinoms ir kt.
QUOTE(kvartetas @ 2013 10 31, 15:25)
Nzn ar teisingai galvoju, bet as megzciau 2 atskirus trikampius ir juos sujungciau. Paprasciau butu prie sonu dadeti akis, nei su tuo irankiu perkelineti akis, kad platetu mezginio viduri .
tiesa ir as masciau skara megzti ir turbut tikrai daeisiu iki jos. kiek ziurinejau ju, tai bent jau as tokiu keliu eiciau
ir pradeciau nuo mazo trikampiuko lygiom akim, o uzbaigciau kiaurarascio bloku. man regis lengviau kiaurarasti megzti ir taip akiu nenumetineja, kai jau yra daugiau mezginio ir galima svorius paskirstyti .
tiesa ir as masciau skara megzti ir turbut tikrai daeisiu iki jos. kiek ziurinejau ju, tai bent jau as tokiu keliu eiciau
ir pradeciau nuo mazo trikampiuko lygiom akim, o uzbaigciau kiaurarascio bloku. man regis lengviau kiaurarasti megzti ir taip akiu nenumetineja, kai jau yra daugiau mezginio ir galima svorius paskirstyti .
QUOTE(Ristina @ 2013 10 31, 15:30)
Parašyta apie skarą:
"тут виден шов:
(сшиваю шали так: цепляю иглой за большие дужки самой последней петли - краевой. Если присмотреться, то по краю вязанного полотна на машине есть большая дужка петли- 1 ряд, и второй ряд маленькая дужка - как бы узелок. Цепляю иглой только большие дужки! Получается, что игла с нитью образует зигзаг)"
Susiūta, siuvant kraštinės akies kilputes. Mezgant mašina gerom akim, matosi kad yra viena eilė, kuri baigiasi kaip mazgeliu, o kita eilė - kilpute. tai siuva būtent adatą kabinant už tų kilpučių
Nežinau ar tiksliai išverčiau
"тут виден шов:
(сшиваю шали так: цепляю иглой за большие дужки самой последней петли - краевой. Если присмотреться, то по краю вязанного полотна на машине есть большая дужка петли- 1 ряд, и второй ряд маленькая дужка - как бы узелок. Цепляю иглой только большие дужки! Получается, что игла с нитью образует зигзаг)"
Susiūta, siuvant kraštinės akies kilputes. Mezgant mašina gerom akim, matosi kad yra viena eilė, kuri baigiasi kaip mazgeliu, o kita eilė - kilpute. tai siuva būtent adatą kabinant už tų kilpučių
Nežinau ar tiksliai išverčiau
QUOTE(L@imužė @ 2013 11 01, 11:16)
Labukas naujuose namuose, ačiū Kvartetui
Lace, nu gražus šalis
Dėl riberio nelabai ką pasakysiu, nes neturėjau tokių bėdų ......
Skarą mezgiau tokiu principu kaip kad Kvartetas ir mąsto, tik vienas minusiukas - kiauraraštį teko rankom megzt, nes nebeužteko mašinos pločio, lygiai mezgiau kol per visą adatinę gavos akys, o paskui jau ant virbaliukų abi dalis permečiau. Antrą trikampį primezginėjau iškart mezgimo eigoje, kad nereikėtų paskui siūt ...
Lace, nu gražus šalis
Dėl riberio nelabai ką pasakysiu, nes neturėjau tokių bėdų ......
Skarą mezgiau tokiu principu kaip kad Kvartetas ir mąsto, tik vienas minusiukas - kiauraraštį teko rankom megzt, nes nebeužteko mašinos pločio, lygiai mezgiau kol per visą adatinę gavos akys, o paskui jau ant virbaliukų abi dalis permečiau. Antrą trikampį primezginėjau iškart mezgimo eigoje, kad nereikėtų paskui siūt ...
aciu, mergytes, uz paaiskinimus, bandysiu kaledoms pora skaru dovanoms numegzti.
QUOTE(jautiena @ 2013 11 02, 14:58)
atsimenat vasara buvo uzplauke cia mezginet tokias kiauras bliuzkes, as irgi mezgiau, bet ne kas gavosi, tai ir neuzsivilkau, nei karto. bet siandien pakilojau ir pagalvojau, kad rastas visai grazus, reiktu kazka kitai vasarai tokiu susiorganizuot (foto nugara, nes prieki krievai nufotkinau ):
Visai noreciau tokios, tik gal tunikos ilgomis rankovemis, ant maikytes nesioti.
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 06, 11:40)
kadangi niekas netapetuoja temos vaizdais. imesiu foto. nes paskutines mintys tik apie dvieju fonturu zakarda.
vo ka pamaciau
idomus tas vidurinis variantas kelnes kombinzonas. vienintelis tokio tipo drabuziu minusas. jei uzsimanysi i tuoleta, reik beveik visiskai issirengti . o ir prieki aplamai nematau jokiu uzsegimu ar uztrauktuko buvimo pedsaku. tada viskas padaryta nugaroij. reiktu eit dviese i wc , kad padetu issinerti is skuros antrosios.
man vyras dave masinini tepaliuka toki purskiama, kaip kad VD gali uzsidet ta siaudeli. bet flakono dydis didelis. reiktu nufotkinti gryzus namo
vo ka pamaciau
idomus tas vidurinis variantas kelnes kombinzonas. vienintelis tokio tipo drabuziu minusas. jei uzsimanysi i tuoleta, reik beveik visiskai issirengti . o ir prieki aplamai nematau jokiu uzsegimu ar uztrauktuko buvimo pedsaku. tada viskas padaryta nugaroij. reiktu eit dviese i wc , kad padetu issinerti is skuros antrosios.
man vyras dave masinini tepaliuka toki purskiama, kaip kad VD gali uzsidet ta siaudeli. bet flakono dydis didelis. reiktu nufotkinti gryzus namo
i kompanija kvartetui http://www.masinis.l...-mo-lego/10813/ Gal ir nieko visai butu toks naminis kombinzonas.
aaagnex, grazus megztukas, toks rugegelem kvepintis.
Lace, pagrobsiu ideja jusu raudonojo saliko. Turiu 300 g. raudonu, nu labai raudonu siulu, kurie jau puse metu guli niekam nereikalingi.
Ačiū, merginos, nulėkiau vakar į norfą ir radau lygiai tokį kaip jūs pasakojate tepaliuką ir nusipirkau. Šiandien čiustysiu, valysiu, tvarkysiu mašinėlę, nes ji visa baisi po projekto, kurį baigiau. Mezgiau iš 100 proc. vilnos, tai ji visa apdulkėjusi, "su kailiuku"
Rodau kaltininką
Oi, kol rašiau, atsirado naujų vaizdų
Darbėja, šaunūs, šilti mezginukai, vaikutis dar šaunesnis
Rodau kaltininką
Oi, kol rašiau, atsirado naujų vaizdų
Darbėja, šaunūs, šilti mezginukai, vaikutis dar šaunesnis
QUOTE(succes @ 2013 11 07, 09:36)
Lace, pagrobsiu ideja jusu raudonojo saliko. Turiu 300 g. raudonu, nu labai raudonu siulu, kurie jau puse metu guli niekam nereikalingi.
Mielai prašom. Tik kad menka ten mano autorystė - tiesiog jaukinausi lace karietą, nieko mandresnio tuo tarpu išspausti nepavyko, tai bent šaliką nusibrūžinau.
Papildyta:
Darbėjos maži darbukai ant šaunaus kavalieriaus
Oho koks Akireros diddarbis Kaip man dar iki tokių darbų toli. Ypač žiūriu į apdailą ir neįsivaizduoju, kaip mašina tai padaryti.
Darbeja labai fainos kepurytės ir man reikia išmokti megzti savo anūkams.
Akirera labai gražu.
Aš noriu išmokti megzti su Lace karieta, bet....
Macheros ji nemezga, arba prastai mezga siūlas kabinasi už tų metalinių kabliukų labai sunku sužiūrėti. Kame gali būti problema?
Akirera labai gražu.
Aš noriu išmokti megzti su Lace karieta, bet....
Macheros ji nemezga, arba prastai mezga siūlas kabinasi už tų metalinių kabliukų labai sunku sužiūrėti. Kame gali būti problema?
niu grazus siandienos ryto tie tapetai. ......
QUOTE(akirera @ 2013 11 07, 10:24)
Rodau kaltininką
Nu žiauriai gražus kaltininkas Gaila, netilpčiau, o prašyčiau išsinuomuot šiam šeštadienio vakarui
Zuzana, gražu
Ačiū visoms bendrai už mano tapetukų įvertinimą
Vaikinas tai gal ir nesidžiaugia, bet smagu, kad mamytė patenkinta