Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

QUOTE(jolanita @ 2013 12 06, 14:14)
nu, as siandien saviskei Silainiu Maximoj prigriebiau dovanele, tai ramu  bigsmile.gif  Nors del savo maziausiai galva skaudejo, va krikstadukrai ir vyro sunenams dar reiks supirkti   g.gif   tie jau paaugliuka  doh.gif

o ka nupirkai jei ne paslaptis? o as vakar akropolio maximoj buvau uzlekusi po darbo, ale nekilo ranka nieko pirkti doh.gif kazkoks savartynas, zaislai ismetyti, pakuotes dauguma pazeistos, kai kurie zaislai ant zemes voliojosi, nu negaliu, nekilo rankos is to jovalo kazka pirkti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 06 gruodžio 2013 - 14:28
QUOTE(Gija* @ 2013 12 06, 14:18)
o ka nupirkai jei ne paslaptis? o as vakar akropolio maximoj buvau uzlekusi po darbo, ale nekilo ranka nieko pirkti  doh.gif  kazkoks savartynas, zaislai ismetyti, pakuotes dauguma pazeistos, kai kurie zaisla ant zemes voliojasi, nu negaliu, nekilo rankos is to jovalo kazka pirkti  doh.gif

ane blink.gif o sitoj viskas labai tvarkinga, is vis man vienintele maxima Kaune kuri patinka, po remonto, kai atskyre prekes per 2 aukstus, tai ciki thumbup.gif
nupirkau toki grojanti kilimeli su minnie mouse, nes ji pas mus baisi gerbeja lotuliukas.gif o ten gali ant zemes ji patiesti ir sokti, ji pas mus plius dar sokeja nereali
Nu manau turetu patikti thumbup.gif buvau isemus is dezes, bet batarkiu ner, tai nepratestavau rolleyes.gif
Atsakyti
tai fainiai labai, maniškė tai barbes nori ir visko kas su ja susije smile.gif))) o Sarkuvos Maxima man irgi labiausiai patinka....Bet šiaip su vaikais jau pasimokiau, mano pastebėjimu jiems nereikia vienos ir brangios dovanos, jiems idomiau daugiau, kad ir smulkmenu, tad prie dovanos pridesiu ir po zurnala ir flamasteriu ir karoliukus nupirkau mazikei, kad butu daug...va tada buna efektas smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 06 gruodžio 2013 - 15:16
Tikrai taip,svarbu ir dovanu kiekis biggrin.gif aš irgi po smulkesnį, bet įdomų daiktelį. O siaip eisiu dar i knygyna ir ten pirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2013 12 06, 15:15)
tai fainiai labai, maniškė tai barbes nori ir visko kas su ja susije smile.gif))) o Sarkuvos Maxima man irgi labiausiai patinka....Bet šiaip su vaikais jau pasimokiau, mano pastebėjimu jiems nereikia vienos ir brangios dovanos, jiems idomiau daugiau, kad ir smulkmenu, tad prie dovanos pridesiu ir po zurnala ir flamasteriu ir karoliukus nupirkau mazikei, kad butu daug...va tada buna efektas smile.gif))

na musiske gauna po dovanele kiekviena andvento sekmadieni, plius po kazkoki maza skanesta idedu kasdien i advento kalendoriaus kisenele, tai jai visas sitas advento laikotartis dziaugsmingas smile.gif
o per Kaledas, tai gaus gi ir daugiau dovanu nuo seneliu, pusbroliu, krikstateviu...
Papildyta:
tesiant apie dovanas, ka zadat dovanoti savo tevams, uosviams,kazkaip as siais metais visai be fantazijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2013 12 04, 11:31)
Sveikos, o as kazkaip nusivylusi maxima, uzkelia ten tas kainas dirbtinai, kiek teko nusipirkti, anksciau vien is maximos pirkdavau, o dabar ir mes, ir uosviai ir dar keli pazystami pastebejo, kad lygiai tie patys zaislai kaip maximoje, norfoje ir siaip pigiau kainuoja ir dar kai buna nuolaidos 40 proc. dar pigiau nusiperki ir eiliu nera ir pasirinkimas didelis....
Kaip drauge pasakojo apie JAMAM, nusiziurejo megztini, nusipirko ir namie pastebejo kad ant kainos uzklijuota kita kaina, daug aukstesne nei pries tai buvusi, nepatingejo nuvaziuoti ta pacia diena su cekiu i maxima, informacijoj paklause, nusijuoke, sako turite teise grazinti, sako o kam zmones "isdurinejate" uzklijuodami didesne kaina, sako supraskit mes ant kai kurioms prekems turime taip daryti...na jie zaidzia su tokiom prekem, kuriu kainos daznai neisidemi pirkejas...

Per "jamam" atkreipkit dėmesį į pardavėjų akis - visą naktį perkainavimus darė biggrin.gif. Per paprastas akcijas būna didesnės nuolaidos, kai parduotuvės pačios išsipardavinėja, o ne kai primeta jiems išpardavimus ponai iš aukštai.
Atsakyti
Sveikutes,
Visos čia apie Kalėdų dovanas kalbat, o as kitu klausimu patrukdysiu: gal kas pasigenot juodo katuko, kokiu 3-4 mėnesiu, tvarkingas priziuretas, su ankakliu nuo blusu. Viena naktį pas kaimynus praleido, dabar pas mus įsitaisė, nes tie išvažiavo ir ji i lauką išleido. Gal girdėjote, gal koks jūsų kaimynas pasigedo...veiksmas vyksta Tvenkiniu g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo napoli: 07 gruodžio 2013 - 18:08
Katuko jau neturiu, o taip vaikai jau ruošėsi ji augint, o ir as jau nepriestaravau, tikiuosi jis saugiai grįžo pas tikruosius šeimininkus. Isiprase i namus, pasisilde, viena karta buvau isstumus lauk, kad savo gamtinius reikalus atliktų, tai kol šunį pavedziojau, niekur nėjo, radau teresoj apie langus besitrinanti, o kai vakare vėl šunį vedžiau ir ji i lauką isstumiau, nors ir labai jis nenorėjo, tai po 10 min niekur neradau, dingo kaip i vandenįsad.gif.
Atsakyti
Gal kada i dvara susibegam? pries sventes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 11, 00:10)
Gal kada i dvara susibegam? pries sventes?   g.gif

tai gal jau kita savaite, nes maniske sia sedi namie, o ir as pati biski sirguliuoju doh.gif
man tik kitas treciadienis visai netinka, nes visa diena uzimta rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkaip itariu,kad tai bus neimanoma misija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2013 12 11, 10:58)
Kazkaip itariu,kad tai bus neimanoma misija biggrin.gif

as manau, kad kas nores-ateis, kas sirgs ar seip nenores tai ne smile.gif

as kitam forume sedziu, kur visos kartu nescios buvom, o dabar su leliais jau. Na ir ka- taip susibendravom, kad susitinkam kas dvi savaites, vasara kas 2 dienas biggrin.gif vaziuojam kartu i Sostine pasizmonet, susitikt su kitom forumietem. Pradzioj buvo daug bendraujanciu, su laiku atkrito, bet Kaunietes likom 6, bendraujam ir seimom. Organizavom leliuku fotosesija, tai ir is Utenos, Vilniaus, Pabrades prisijunge smile.gif Taip kad viskas imanoma thumbup.gif Reikia tik noro
Atsakyti