as irgi dar nesugalvoau princesei dovanos gal ryt ka maximoj rasiu
kazin i kokia vaziuot? i savanoriu? kur daugiausiai zaislu?
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 02, 19:20)
nu nu, pasakok
Oi cia yra ka pasakot:) reikia prie arbatos puodelio gyvenau laisves alejoj nuo gimimo ir tam bute turejome bilduka. Aisku labiausiai bendravo su teciu mano. Kai issikraustem is to buto, visi issikalbejom,kad kas kam nutikdavo ten,nes siaip atrode,kaip pasakysi,kad girdi zingsnius ar kazka,pagalvos,kad nusisneki:)) nu n situaciju:)
QUOTE(blondi13 @ 2013 12 02, 21:57)
Oi cia yra ka pasakot:) reikia prie arbatos puodelio gyvenau laisves alejoj nuo gimimo ir tam bute turejome bilduka. Aisku labiausiai bendravo su teciu mano. Kai issikraustem is to buto, visi issikalbejom,kad kas kam nutikdavo ten,nes siaip atrode,kaip pasakysi,kad girdi zingsnius ar kazka,pagalvos,kad nusisneki:)) nu n situaciju:)
eina sau.. buciau nudurnejus as bijau visu situ padareliu, bet istorijas megstu
reiks kaist arbata ir kviest i svecius
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 02, 20:20)
as irgi dar nesugalvoau princesei dovanos gal ryt ka maximoj rasiu
nu tavo dar toks amzius, pakol pati gali nuspresti ko labiau reikia, va maniske tokia jau ant ribos jei paklausciau ko nori, jauciu isvardintu noru sarasa, bet nezinau ar cia klaust, ar siais metais dar sau pasilikti teise nuspresti, nes kitais metais, tai jau tikrai reiks savo nuomone tvirtai
As lygp lanuoju penktadieni iki akropolio palekt, tai ten maximoj gal ka ir isrinksiu, aisku jei neisnes visko iki to laiko
QUOTE(jolanita @ 2013 12 03, 08:57)
nu tavo dar toks amzius, pakol pati gali nuspresti ko labiau reikia, va maniske tokia jau ant ribos jei paklausciau ko nori, jauciu isvardintu noru sarasa, bet nezinau ar cia klaust, ar siais metais dar sau pasilikti teise nuspresti, nes kitais metais, tai jau tikrai reiks savo nuomone tvirtai
As lygp lanuoju penktadieni iki akropolio palekt, tai ten maximoj gal ka ir isrinksiu, aisku jei neisnes visko iki to laiko
Kažkur rašė, kad Akropolio aikštelės kolonos slenka, tai aš jo jau bijau...
QUOTE(Krištolinė Orchidėja @ 2013 12 03, 08:58)
ai, nezinai kur ir kada ant taves dangus uzgrius siaip mes aplamai ne maximu gerbejai, tai i pusmeti koki karta tik tenka apsilankyti, na gal sitoj musu mazojoj dazniau, bet po to, kai atsidare aibe, tai i ja nulekiam jei kokios smulkmes prireikia
QUOTE(Krištolinė Orchidėja @ 2013 12 03, 09:58)
ten tas parkingas gal ir nesaugus, jau kiek tvarkytas, pertvarkytas. Na bet jai jau butu avarines bukles, neleistu ten vaziuot. As kazkaip nesigasdinu, jei bus lemta mirt, tai ir plyta ant galvos gali uzkrist, nebutinai maximos stogas.
leiliuke, galesiu pripasakot tau ka esu patyrus su baubiukais
jolanita, akropoio maximoje kazin ar rasi daug tu zaislu,man labiau prie sirdies hyper maxima savanoriu,kazkaip zaislu gausa didesne man taip atrodo
jolanita, akropoio maximoje kazin ar rasi daug tu zaislu,man labiau prie sirdies hyper maxima savanoriu,kazkaip zaislu gausa didesne man taip atrodo
QUOTE(blondi13 @ 2013 12 03, 11:40)
leiliuke, galesiu pripasakot tau ka esu patyrus su baubiukais
labas visoms
Ir as manau, kad hyperyje daugiausiai zaislu, bet as jauciu varysiu per pertrauka i akropoly, bu man salia darbo.
Arba reik dar prakentet ir sestadieni vaziuot i hyperi, siaip pildo tuos zaislus, tai gal neispirks visko
Nesugalvoju, ka maziausiai nupirkt, gal ka uzmatysiu
QUOTE(vandenyje @ 2013 12 03, 12:59)
labas visoms
Ir as manau, kad hyperyje daugiausiai zaislu, bet as jauciu varysiu per pertrauka i akropoly, bu man salia darbo.
Arba reik dar prakentet ir sestadieni vaziuot i hyperi, siaip pildo tuos zaislus, tai gal neispirks visko
mano lyg tuom pasakorium susidomejusi per reklama, tai sakiau gal ta ir paimsiu gavo per gimtadieni nuo krikstateviu kalba lavinancia knygute, tai tikrai geras dalykas, nemazai nauju zodziu ismoko jau per pora savaiciu
o musiskis zodini laiska Kaledu seniui pateike, nori didelio dviracio, tai vyras kazkur nuziurejo, pirksim, bet dar vaikuciu turim tokiu mylimu tai irgi reiktu prasukt pro kokia maxima