Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

Baik tu čia su tais užkeikimais. Maža, kas kur dega ir kokie niekšai gyvena...
Atsakyti
nespjauk i tai, as zinau ka reiskia gyvent su dvaselem smile.gif
Atsakyti
Na gal kapinaitės ne prie ko, bet visokiais užkeikimais tikiu. Labiausiai dabar gaila šeimų likusių...O aš šiąnakt labia prastai miegojau, dar tas vėjas...na nejauku nejauku.
Atsakyti
O aš vakar vakare sugebėjau ananaso prisivalgyt, tai atsikėliau su skrandžio skausmu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2013 12 01, 22:32)

Tik nesakyk, kad pas tave namie blink.gif
Atsakyti
na čia lyg ir nėra,o ką,yra kas nutikę šitam name?smile.gif esu gyvenus kitam name:)
Atsakyti
Nežinau nieko apie tavo namą, tik kažkaip pagalvojau, kad būtų baisu kaimynystėj kokių dvasių turėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2013 12 01, 23:32)

blink.gif nu nu, pasakok
Atsakyti
Neprigąsdinkit, o tai paskui naktį prašysiu MB iki tualeto palydėt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir vejai savaitgali praūžė, labai nejauku miegoti kai toks vėjas, man jau geriau, kai žaibuoja ar griaudėja, nei vėjai, uraganai....Nuo ryt girdėjau žaislams akcijos, IKI mačiau reklamą, turbūt ir Maximoj? g.gif
Atsakyti
Taip, nuo ryt Maxima 40 proc. nuolaida žaislams. Aš šiandien buvau Megos Senukuose, tai jau nupirkau savo panelei Kalėdų dovanas, radau beveik viską ką buvo laiškutyje Kalėdų seneliui doh.gif Žaislams buvo akcijos 30-40 proc., bet ne visiems ko gero, na, bent jau Lego Friends tai nupirkau pigiau nei kur kitur internete radau smile.gif
Atsakyti
As visai be fantazijos, ka cia savo panelytei reiks dovanoti g.gif
Atsakyti