Sveikos
Gal kas žinote arti mamytę, auginančią vaikiuką, kuri priimtų į kompaniją ir mūsų 2metų mergytę?
3-4 pusdienius per savaitę.
parašykite į AŽ
Papildyta:
sveika greitai rasite draugų sveiki atvykstantys
Gal kas žinote arti mamytę, auginančią vaikiuką, kuri priimtų į kompaniją ir mūsų 2metų mergytę?
3-4 pusdienius per savaitę.
parašykite į AŽ
Papildyta:
QUOTE(Naivuolee24 @ 2015 11 12, 16:27)
Sveikos mamytes. Priimkite ir mus į burį. Nuo Gruodžio 1 dienos keliamės gyventi į Šatijų km. Turiu dukryte 5 metukų ir sūnelį 1 m. Labai ieškosime draugių ir draugų. Mano mergytei didžiausias klausimas ar ji ten susiras draugų.
sveika greitai rasite draugų sveiki atvykstantys
QUOTE(Naivuolee24 @ 2015 11 15, 17:09)
Mes atsikraustom į Grikių gatvė 11.
Per porą gatvelių nuo manęs netoli reiks eit kavos gert
Sveika, galiu priimti nuo gruodzio kai atsikraustysiu, tik aš turiu sūnelį metuku ir dukrytę 5 metų, tik ji keliaus į darželi. Gal sutartu abu, susidraugautų. Ir žaistu abu. Dar smagiau būtų abiems.
Papildyta:
Kaip smagu, kad yra arti gyvenančių. Ir galėsime manau greitai prie kavos susipažinti.
Papildyta:
Kaip smagu, kad yra arti gyvenančių. Ir galėsime manau greitai prie kavos susipažinti.
QUOTE(Naivuolee24 @ 2015 11 15, 17:25)
Sveika, galiu priimti nuo gruodzio kai atsikraustysiu, tik aš turiu sūnelį metuku ir dukrytę 5 metų, tik ji keliaus į darželi. Gal sutartu abu, susidraugautų. Ir žaistu abu. Dar smagiau būtų abiems.
Papildyta:
Papildyta:
Pas mane 4mėn ir 2,5 mergaitės. Kuo daugiau aplink jaunų šeimų, tuo linksmiau gyvent
QUOTE(Anabele. @ 2015 11 15, 20:23)
Pas mane 4mėn ir 2,5 mergaitės. Kuo daugiau aplink jaunų šeimų, tuo linksmiau gyvent
Na smagu tikrai, kad yra jaunu seimu. Ir kad turesime mazu draugiu princesiu. Nes kai pirkome, neisivaizdavom kokiu aplink vaikuciu bus ir panasiai. Svarbiausia ziurejom kad mokykla netoli butu.
QUOTE(Naivuolee24 @ 2015 11 15, 18:41)
Na smagu tikrai, kad yra jaunu seimu. Ir kad turesime mazu draugiu princesiu. Nes kai pirkome, neisivaizdavom kokiu aplink vaikuciu bus ir panasiai. Svarbiausia ziurejom kad mokykla netoli butu.
Jums už tvoros jauna šeima gyvena su berniuku apie tris metus
O į mokyklą Lapių planuojat leisti?
QUOTE(Anabele. @ 2015 11 15, 20:49)
Jums už tvoros jauna šeima gyvena su berniuku apie tris metus
Sveiki, taip planuojame i lapiu mokykla. Darzeli pabaigsime kaune, o toliau i lapiu. O jus koki darzeli lankote lapese ar i kauna veziojat? Nes su maziuku nesugalvojom ka darysim dar.
QUOTE(Naivuolee24 @ 2015 11 17, 13:32)
Sveiki, taip planuojame i lapiu mokykla. Darzeli pabaigsime kaune, o toliau i lapiu. O jus koki darzeli lankote lapese ar i kauna veziojat? Nes su maziuku nesugalvojom ka darysim dar.
Lapių darželin savo mažąją užrašiau vos gimusią, tai gal kaip nors ir pateksime ateinantį rugsėjį, eilė baisinė.
Papildyta:
QUOTE(Naivuolee24 @ 2015 11 15, 18:25)
būtų faina labai, parašysiu į až
QUOTE(Naivuolee24 @ 2015 11 17, 12:32)
Į lapiu darželį pakliūti, tai kaip loterijoj laimėti pagal eilė gaus tik nuo 4,5 metų, o mažoji iš vis kažin ar pateks. Leidžiam į Domeikavos privatų darželį. Gal kada sulauksim eilės ir valstybiniam
Noriu kiek pasirodyti kuo užsiimu,gal kas ko norėsit
https://www.facebook...3/photos_stream
https://www.facebook...3/photos_stream
QUOTE(Anabele. @ 2015 11 17, 18:17)
Į lapiu darželį pakliūti, tai kaip loterijoj laimėti pagal eilė gaus tik nuo 4,5 metų, o mažoji iš vis kažin ar pateks. Leidžiam į Domeikavos privatų darželį. Gal kada sulauksim eilės ir valstybiniam
Tada vadinas teks mazaji veziot i kauna. Nes dabar sese lanko girinuka ir i ji tokios pat eiles, bet pagal prioriteta priklauso broliui tai tikimes patekti. O i mokykla kada idomu tada reik uzrasyt kad patekti.
Papildyta:
QUOTE(spukike @ 2015 11 17, 15:24)
Lapių darželin savo mažąją užrašiau vos gimusią, tai gal kaip nors ir pateksime ateinantį rugsėjį, eilė baisinė.
Papildyta:
Papildyta:
Tvarkoj butinai rasykit aisku. Gi pati auginu leliu namie, tai visai nesunku Tik susitvarkysiu isikursiu ir prasom laukiam jusu.