Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

QUOTE(zigri @ 2015 06 16, 19:02)
kazkada buvo kalbeta apie mergina Ginenuose namuose darancia manikiura. dar dirba ji? kaip kainos? ar antakius tvarko? gal kas turi jos kontaktus?  4u.gif

sveikos,

gal zinot kas lapiu apylinkese manikiura daro, gal galit kontaktus parasyti. Dekui
Atsakyti
QUOTE(vandenyje @ 2015 10 02, 16:40)
sveikos,

gal zinot kas lapiu apylinkese manikiura daro, gal galit kontaktus parasyti. Dekui

Zinau kas daro vaikams ir kudikiams masaza ir manksta ll gerai atvyksta i namus jei reiketu.
4u.gif
gal kas daug morku priaugino noreciau nusipirkti pasiulykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musyle: 15 spalio 2015 - 07:07
https://www.facebook...2705801/?ref=hl darau manikiūrą, pedikiūrą, ilgalaikį gelinį lakavimą, tvarkau antakius, gelinių nagų korekcija. Lapėse, mokyklos g. rašykite žinutę čia, arba fb. tel nr. 867425656
Atsakyti
Sveikos mamytes. Priimkite ir mus į burį. Nuo Gruodžio 1 dienos keliamės gyventi į Šatijų km. Turiu dukryte 5 metukų ir sūnelį 1 m. Labai ieškosime draugių ir draugų. Mano mergytei didžiausias klausimas ar ji ten susiras draugų.
Atsakyti
Laba. As esu is paciu Lapiu smile.gif O draugu tikrai rasit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naivuolee24 @ 2015 11 12, 15:27)
Sveikos mamytes. Priimkite ir mus į burį. Nuo Gruodžio 1 dienos keliamės gyventi į Šatijų km. Turiu dukryte 5 metukų ir sūnelį 1 m. Labai ieškosime draugių ir draugų. Mano mergytei didžiausias klausimas ar ji ten susiras draugų.

Junkis į fb sb Satijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naivuolee24 @ 2015 11 12, 17:27)

labukas 4u.gif priimam zinoma bigsmile.gif

QUOTE(Anabele. @ 2015 11 13, 01:40)
Junkis į fb sb Satijai smile.gif

super ideja aciu thumbup.gif
Atsakyti
Gerai, butinai Jungsiuosi. Labai malonu. Dabar ir aš vis stengsiuosi dalyvauti pokalbiuose. Sakykit kokį naudojate interntą. Nes mąstom su vyru kokį pasijungti ten įsikėlus.
Atsakyti
QUOTE(Naivuolee24 @ 2015 11 14, 12:50)
Gerai, butinai Jungsiuosi. Labai malonu. Dabar ir aš vis stengsiuosi dalyvauti pokalbiuose. Sakykit kokį naudojate interntą. Nes mąstom su vyru kokį pasijungti ten įsikėlus.

Pas mus Bites vodafone mobile connect, tik aisku ne labai super gaudo dar nuo oro priklauso zodziu buna kartais s... internetas verysad.gif bet nieko geriau kol kas neatradom, buvom ir kitu isbande ir omnitelio bet nelabai irgi, dobej tokioj gyvenam tad ...
O gal rimtai kas ka turit koki geresni cia sodose, nes ir mastom gal pakeist laikas i ka kitko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julcikas @ 2015 11 14, 13:22)
Pas mus Bites vodafone mobile connect, tik aisku ne labai super gaudo dar nuo oro priklauso zodziu buna kartais s... internetas  verysad.gif  bet nieko geriau kol kas neatradom, buvom ir kitu isbande ir omnitelio bet nelabai irgi, dobej tokioj gyvenam tad  ...
O gal rimtai kas ka turit koki geresni cia sodose, nes ir mastom gal pakeist laikas i ka kitko  smile.gif

Na jai ka ir mes tada bandysime bites, laukiam dar kaskokiu pasiulymu. Nes tie zmones kur gyvena sake irgi naudojo bites. Is kokios Jus gatves "julcikas"?
Atsakyti
QUOTE(Naivuolee24 @ 2015 11 14, 20:03)
Na jai ka ir mes tada bandysime bites, laukiam dar kaskokiu pasiulymu. Nes tie zmones kur gyvena sake irgi naudojo bites. Is kokios Jus gatves "julcikas"?

Siaurines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naivuolee24 @ 2015 11 14, 18:03)

Mes naudojamės internetu mygtukas. Veikia puikiai.
Į kokoa gatve atsikraustot?
Atsakyti