Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

QUOTE(Anabele. @ 2015 01 23, 14:28)
Peckuriu problema pernai issprendem  thumbup.gif  nezinau kas gali but geriau uz granulini katila,na nebent dujos,bet su jom per didele prabanga kurentis. O cia pripylei i bunkeri granuliu ir uzmirsai 4 dienoms,kartais ir ilgiau.
Vienai aisku,kad sunku,tai dar gerai kad i darba nereikia eit,o ir vaikai nebe leliukai,vis kazkiek lengviau  4u.gif  o vyras kas kiek laiko gryzta?  Jus nezadat emigruot?

nu taip cia gerai gavosi jum thumbup.gif man tai parai pakuriu ir gerai, tik vis tiek kazkoks nerimas kad viskas butu gerai doh.gif
na nezinau ar lengviau kad dideli, abu labai judrus reikalaujantys demesio, visur dalyvaujam treniruotes visokios, namu darbu darimas, nu kaip ten sako dideli vaikai dideli vargai doh.gif biggrin.gif bet nieko pa kol kas susitvarkau tik na buna dienu kad sunku darosi doh.gif
emigruot ne, nes vyras gaunasi kad isvazineja ilgam komandiruoten, ir vis kas kart i skirtingas vietas, tad eimigruoti nelabai cia ir gautusi smile.gif

o mes va grizom is lauko, prisizaide vaikai su sniegu slapi abu doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal zinote kur nebrangiai juodzemio galima nusipirkti? darze smelis visas I virsu isejo. visai niekas nebeaugs,, reikia jau sezonui ruostis smile.gif
Atsakyti
sveikutes, BUNDAM PO ZIEMOS MIEGO !!! ziurint pro langa jau visai pavasiriskai atrodo, saule aukstai, man jau ateina noras rankas i zeme sukisti, tikslaiu sakant jau taip ir padariau siltnamyje pasejau ridikus, salotas aisku dar po N sluoksniu pleveles, bet vistiek biggrin.gif , pradedu kaip kurias gelytes jau budinti, pernai prisiekinejau pati sau, kad nesesiu nieko , neauginsiu ant palangiu, beeeeeet.... biggrin.gif , labai sunku pro seklu stendus ramiai praeiti. aisku jau ir daigykla paruosta, bet kol kas planas tik lobelijos, veliau bus kaip bus. kokie jusu planai, pasidalinkit mintim ir idejom ax.gif
Atsakyti
labukas smile.gif

na as zinok nieko dar nesodinau ir net negalvoju, vis mastau saltoka dar i siltnami list gal g.gif

as va turiu minti atsikratyt kanais, nu jau gal pavargau jieis uzsiimt, o vyras sako nu jau sitiek darbo ideta ir dbr atsikratyt, na nezinau, gal jau pavargau as juos sodint paskui iskast doh.gif , nors kai auga man grazu uzstoja nepageidaujamus vaizdus ir panasei biggrin.gif
matysiu kaip pagal nuotaika ar uzteks noro juos pasodinti visus g.gif doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julcikas: 17 vasario 2015 - 21:56
QUOTE(julcikas @ 2015 02 17, 23:55)

matysiu kaip pagal nuotaika ar uzteks noro juos pasodinti visus  g.gif  doh.gif  smile.gif

man geles grazu, bet jau iskast, pakast - ne man 2kart per metus doh.gif praeitais metais susodinau kalijas ir pamirsau iskast. kazi ar praziemojo dirvoje jos ax.gif noriu po truputi visus augalus pasidaryti taip, kaip visada bus, o ne kismet vis kazka nauja daryti biggrin.gif bet vis tu finansu pritruksta smile.gif noriu pasidaryti viena gelyna (bet superini toki) ir rozyna prie namo iejimo.
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2015 02 18, 10:33)
man geles grazu, bet jau iskast, pakast - ne man 2kart per metus  doh.gif praeitais metais susodinau kalijas ir pamirsau iskast. kazi ar praziemojo dirvoje jos  ax.gif noriu po truputi visus augalus pasidaryti taip, kaip visada bus, o ne kasmet vis kazka nauja daryti biggrin.gif bet vis tu finansu pritruksta smile.gif noriu pasidaryti viena gelyna (bet superini toki) ir rozyna prie namo iejimo.

gal zinote, kur pigiau galima nusipirkti tokiu vejos borteliu? http://www.frezija.l...ejos-borteliai/ nes uz 1m ilgio beveik 2eurus moketi biski brangoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2015 02 21, 19:35)
gal zinote, kur pigiau galima nusipirkti tokiu vejos borteliu? http://www.frezija.l...ejos-borteliai/ nes uz 1m ilgio beveik 2eurus moketi biski brangoka  g.gif

nezinau kur pigiau, bet kiek pamenu jie brangus visada buvo
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2015 02 22, 10:25)
nezinau kur pigiau, bet kiek pamenu jie brangus visada buvo

4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos!
Pasidalinkit kur kerpates kokiose kirpyklose?
Kirba mintis isbandyt maximutes kirpykla biggrin.gif gal kas buvot?
Atsakyti
labukas smile.gif
kerpames Lapiese smile.gif
Atsakyti
O kur lapese kerpa? Pirma kart girdziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anabele. @ 2015 03 20, 22:02)
O kur lapese kerpa? Pirma kart girdziu  g.gif

tikslaus adreso nepasakysiu, bet na yra moteriske, Dale, na ji namie kerpa, tik aisku reiktu susiskambyti nes turi kitu darbu smile.gif mes su vaikais pas ja jau kelinti metai kerpames smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julcikas: 20 kovo 2015 - 20:16