Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

QUOTE(jolanita @ 2013 11 19, 15:55)
nea Silkaitiene Aklinikoj smile.gif

aa, matai taip pagalvojau, nes anksciau buvau prisirasius Avevitoj, o ten dirba Martinkiene, Mazylyje su gresianciu buvau pakliuvus pas ja, tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nesuprantu del ko ja taip giria.. Pagulde mane i viena palata su panele, kuri ruosesi abortui doh.gif kai po visko ja parveze atgal vel i palata tai fuuuu... nesmerkiu tu moteru, bet ir nenoriu, kad tokiomis akimirkomis jos salia butu
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 11 19, 15:00)
aa, matai taip pagalvojau, nes anksciau buvau prisirasius Avevitoj, o ten dirba Martinkiene, Mazylyje su gresianciu buvau pakliuvus pas ja, tai  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  nesuprantu del ko ja taip giria.. Pagulde mane i viena palata su panele, kuri ruosesi abortui  doh.gif  kai po visko ja parveze atgal vel i palata tai fuuuu...  nesmerkiu tu moteru, bet ir nenoriu, kad tokiomis akimirkomis jos salia butu

maniske II ligoninej dirba smile.gif ten nestumo potologijos atskiras skyrius yra, tai nemanau, kad guldo tas kurios abortus daro, jas i ginekologini skyriu guldo, bent jau pries 10 m taip buvo, nes tada mamai gimda isoperavo, gulejo visa menesi, nes su komplikacijom buvo, tai pakeite ne viena palatos drauge, tame tarpe ir tokiu buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena, priimkite ir mane, esu iš Radikių.. ax.gif ..turbūt žinot
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2013 11 24, 19:27)

Sveika atvykus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2013 11 24, 19:27)

mielai prasom, kuo daugiau tuo smagiau,

na ka, sveikos sulaukusios pirmo, kuklaus, bet sniego smile.gif nors mano mažasis pziūrėjas per langa pareiškė, kad čia šalna lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi mano vaikai, labai tingedami kelesi i darzeli, bet pasakiau kad yra lauke sniego, tai sparciai apsirenge, kad ta sniega pamatytu...aisku mazoka to sniego pasirode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2013 11 25, 09:55)
mielai prasom, kuo daugiau tuo smagiau,

na ka, sveikos sulaukusios pirmo, kuklaus, bet  sniego smile.gif  nors mano mažasis pziūrėjas per langa pareiškė, kad čia šalna lotuliukas.gif

Laba ryta, manoji irgi pareiškė, kad čia šerkšnas smile.gif
Atsakyti
labas mirksiukas.gif
maniske irgi vakarklausydama oru prognoze pranese mums, kad bus slapio sniego biggrin.gif
o siryt pyktelejo ant tecio, kad tiesiai is garazo isvaziavo, nieks neleido i lauka, na bet gal darzely issives juos po pirma sniegeli palakstyti rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, gal žinote ką nors, kas tvarko namuose antakius? Turėjau gerą kosmetikę Panevėžyje, na, bet nelakstysiu dabar dėl to į Panevėžį smile.gif O Kaune iš vis nežinau pas ką eiti...
A, beje, gal kažkas važinėjate (ar vyrai važinėja) į Kauno centrą kasdien prieš 8 ir grįžinėja po 17 val.? Na niekaip mes su vyru mašina nepasidaliname 4u.gif
Atsakyti
Labas, Oziarage ir Gija*!
Smagu, kad prisijungėt 4u.gif .
Seniai čia bebuvau, maniau - niekas nevyksta smile.gif, o pasirodo, dar ir kaip vyksta bigsmile.gif
Oziarage, kurioj vietoj gyveni? Vaikų čia Šatijuose sooočiai - tikrai mergytė draugų turės smile.gif
Atsakyti
Aš Žemėtvarkininkų gatvėje smile.gif Oi kaip mūsų dukrytė nori bendrauti su vaikais. Nes pirmas jos klausimas buvo ar bus aplinkui man draugių smile.gif Na, manau, kad su laiku susirasim jų ax.gif Ir aš pati draugiška, mėgstu paplepėti, tad visada prašom į svečius ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2013 11 27, 15:24)
Aš Žemėtvarkininkų gatvėje smile.gif Oi kaip mūsų dukrytė nori bendrauti su vaikais. Nes pirmas jos klausimas buvo ar bus aplinkui man draugių smile.gif Na, manau, kad su laiku susirasim jų  ax.gif  Ir aš pati draugiška, mėgstu paplepėti, tad visada prašom į svečius  ax.gif  mirksiukas.gif

zemetvarkininku pradzioj ar pabaigoj? biggrin.gif Seip maciau lyg i rastini kazkas kraustes, ejau su vezimu pro sali smile.gif gal ten jus? g.gif

maniskis kasdien vazineja i centra tik daugiau apie 9val, bet kitas kaimynas ant 8 vaziuoja

Beje, as irgi atvykele smile.gif Esu is Klaipedos, cia gyvenu 2metai, beveik apsipratau mirksiukas.gif Draugu su laiku atsiranda, kaimynai cia draugiski, sutarsim wink.gif na dabar tikrai manau, kad jus ir maciau, nes ziuriu dukryte turit, o tada kaip tik is masinos issiropste mergyte ir lyg suniukas pabego. Masina luzo nuo daiktu gausos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leiliuke: 27 lapkričio 2013 - 21:01