Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

o mes potruputi ruosiames bigsmile.gif

idomu ar siemet Natha prekiaus gyvom egutem g.gif smile.gif
Atsakyti
o as sakiau paklausiu gal kas turit koki grazu wordini varianta su kaledu seniu rasyciau vaikam laiska nuo kaledu senio
Atsakyti
QUOTE(julcikas @ 2014 12 01, 22:44)
idomu ar siemet Natha prekiaus gyvom egutem  g.gif  smile.gif

Prekiaus smile.gif Kirstų bus nuo pirmadienio. Vazonuose jau turim.
Mūsų puslapis čia http://egluteskaledoms.lt/, galit apsižiūrėti, ką turim. O geriausia, aišku, apsižiūrėti pas mus kieme smile.gif Prieš atvažiuojant pasiskambinkit šituo nr. 8 655 04522. Čia ne mano numeris, tai neprisistatinėkit, vis viena nepažins lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kodencija @ 2014 12 02, 08:01)
o as sakiau paklausiu gal kas turit koki grazu wordini varianta su kaledu seniu rasyciau vaikam laiska nuo kaledu senio

Kokio senio nori? Didelio per visą lapą, kamputyj ar kaip? Galiu padaryt vakare, vis viena neturiu ką veikt kai vakarai tokie ilgi.
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2014 12 03, 14:18)

Kokio senio nori? Didelio per visą lapą, kamputyj ar kaip? Galiu padaryt vakare, vis viena neturiu ką veikt kai vakarai tokie ilgi.

jokio skitrumo kad butu smagu . internete yra daug visoki, bet su tekstais kurie man nelabai tinka noriu savo vaikiukams ir seses pupuliukams nusiusti
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2014 12 04, 07:56)
jokio skitrumo kad butu smagu . internete yra daug visoki, bet su tekstais kurie man nelabai tinka noriu savo vaikiukams ir seses pupuliukams nusiusti

Ok, padarysiu kažką smile.gif tavo email atrodo turiu kažkur.
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2014 12 04, 12:13)
Ok, padarysiu kažką smile.gif tavo email atrodo turiu kažkur.

kur jus dedate nebenesiojamus rubus? tiek vaikuciu isaugtus, tiek savo? yra keli rubeliai tinkami nesiojimui, bet po gimdymo neilendu I juos arba per daug aptempti.. g.gif
Atsakyti
bandau pardavinėti geresnius per musumazyliai, manodrabuziai, o prastesnius teškiu lauk be gailesčio
Atsakyti
labukas smile.gif

mes dalinames rubeliais, kai ka buna parduodu, o pagrinde tai atyduodam mazesniems uz mus smile.gif
man ner katntrybes pardavineti internete rubelius, maisai stovi trugdo kol parduosi tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(julcikas @ 2015 01 12, 15:18)
labukas  smile.gif

mes dalinames rubeliais, kai ka buna parduodu, o pagrinde tai atyduodam mazesniems uz mus  smile.gif
man ner katntrybes pardavineti internete rubelius, maisai stovi trugdo kol parduosi tai  doh.gif

man irgi nera kantrybes internete pardavineti. kiek gali uz drabuzi paimti jei dar ir siuntimas i kita miesta kainuoja? blush2.gif nera tie brangus ar iseiginiai drabuzeliai. o atiduoti neturiu kam..
Atsakyti
ooooo net nustebau, temuke atgijo.... vis zvilgreliu tyluma nuo kaledu...
mes irgi dalinames tai ka gaunam labai mylim ir nesiojam, o tuos ka turim isaugtus nesu i darba kolegiu vaikuciam mazesniem uz mus, bandziau kombinzona ziemini parduoti tai per kokius vargus pardaviau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodencija: 15 sausio 2015 - 11:36
Ka veikiat? Kazko cia labai tylu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anabele. @ 2015 01 21, 21:14)
Ka veikiat?  Kazko cia labai tylu  g.gif

sniega kasam doh.gif
Atsakyti