QUOTE(Anabele. @ 2014 10 16, 14:32)
is musu puses palaikymas nepadetu niekaip. cia tik teisminis kelias laukia,nes kaip suprantu tie zmones nezada nusileist.
dabar tokia mintis kilo. o tas stulpas yra su jusu sutikimu? ant ribos padarytas?
o tu kvieti policija kai uzstato kelia? siulau fotkint ir det i epolicija kai uzstato,pavargs moket baudas gi viena syki
jie kaip ir zino tiesa, tik va tyciuojasi is manes ir tiek
as nufotkinau vakar ir net gi buvau policijoi iskart po sito ivykio, na ir ten man pasake paziurejo fotke, kad kol as iskviesiu jis patrauks masina ir tiek, o tu minti davei reiks idet i epolicija, nes cia man sake padet nieko negalim, tik nebent kaip as sakau i zemetvarka skusimes, kai ten buvom mum paaiskino ka reiktu daryti, tik tadam mes kazkaip luktelejom dar, bet ziuriu kad vis gi reiks eiti siuo keliu. policija ir sako gal statyniai nelegalus pas ji ir t.t.
kai irodinejau kad yra kelias, jiem geodezistas pasake kad stulpas nevietoje, ir kad kelias turi buti 4metrai, ir kad musu sutikimu jis gali cia ramiai stoveti,geodezistas sako na grazus stulpas palikit ji ramybeje, as jau tadam jam pasakiau mum jo nereikia jis mum nekarta trugde,bet na kai vyras isliekes daznai buna, as kartais tiesiog ramiai, nereikalauju kad nugriautu, na jie tyli, na ir mes gal iskart nereikalavom jo griauti, kazkaip man reikejo atsipusti nuo to triuksmo del kelio.
o kai state tvora musu nieks neklause, nes mes tik buvo atsikrauste i cia, gal ir musu klaida, kad iskart kaip rasiau jau, nesiaiskinom kas ir kaip, ir nebuvo irodanciu dokumentu kad cia tikrai kelias,mumis nieks nenorejo tyketi, jie bande irodyteti zodziu mum kad cia ner kelio, buvo pastovus pykciai kai pravaziuodavom, ir ko tik nebuvo, yra fotke kaip toji ''grazuole''akmenu ant kelio man pridejo kad atseit nevazineciau, nu pasaka buvo begalo...