Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

QUOTE(Marselle @ 2014 10 12, 15:19)
cia ta gatve kur palei tvenkini eina.

blogai,kad jauni vangiai dalyvauja. paskui bobules ir nubalsuoja nesamones nes jaunimas savo nuomones neisreiskia  doh.gif 
bobulem nereik nei vaiku zaidimu aiksteliu nei pliazu nei dar ko,nes gi ju vaikai uzauge  doh.gif  o jauni nelabai eina i susirinkinus. butu atvirksciai,butu tvarka  thumbup.gif

idomu kiek tu bobuliu visus metus cia gyvena? g.gif gal kazkaip reiktu tam tikrus klausimu susirinkimuose aptarti tik su pastoviai gyvenanciais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zigri: 13 spalio 2014 - 08:36
QUOTE(zigri @ 2014 10 13, 08:27)
idomu kiek tu bobuliu visus metus cia gyvena?  g.gif gal kazkaip reiktu tam tikrus klausimu  susirinkimuose aptarti tik su pastoviai gyvenanciais?

istatymiskai neimanoma taip butu skaidyti. gi yra bendrija yra nariai ir visi kartu viska sprendzia.
del gyvenimo,tai nustebtumet suzinojusios kiek bobuliu gyvena nuo pavasario iki salnu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anabele. @ 2014 10 13, 12:16)
istatymiskai neimanoma taip butu skaidyti. gi yra bendrija yra nariai ir visi kartu viska sprendzia.
del gyvenimo,tai nustebtumet suzinojusios kiek bobuliu gyvena nuo pavasario iki salnu  lotuliukas.gif

Oi kaip nebuostabu as jau vien apie mus kokius 7 sklypus suskaiciuoju ir visi seria kates su kaciukais visi myli o ziema tie alkani gyvuneliai alkani po langais klaidzioja
Atsakyti
labux smile.gif

nu ka su kaimynais toliau vyks karas gun_bandana.gif
kas per zmones siaubas, ju nieks nekabina patys sau prisivire koses, snd jie uzstate kelia man ir ignoravo mano pipsejima kad patrauktu masina blink.gif zodziu karas yra karas, as daugiau nebegaliu, jie to nori, eisiu iki galo, ir iki stulpu griovimo ir dar nezinia ko gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julcikas: 15 spalio 2014 - 18:38
QUOTE(julcikas @ 2014 10 15, 18:33)
labux  smile.gif

nu ka su kaimynais toliau vyks karas  gun_bandana.gif
kas per zmones siaubas, ju nieks nekabina patys sau prisivire koses, snd jie uzstate kelia man ir ignoravo mano pipsejima kad patrauktu masina  blink.gif  zodziu karas yra karas, as daugiau nebegaliu, jie to nori, eisiu iki galo, ir iki stulpu griovimo ir dar nezinia ko  gun_bandana.gif  bash.gif

baikit gadint sau nervus. turit gi iseiti. nu ir kantrybes pas tave smile.gif
nusispjauciau ir nebevaziuociau pro juos. kaip sakoma ,,duok durniui kelia"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anabele.: 15 spalio 2014 - 22:16
Labas kaimyneles, be metu simtas metu, kaip gyvuojat? smile.gif
Cia mano vyras laisvalaikiu uzsema rankdarbiais smile.gif
user posted image]My Webpage[/URL]
Gal ka sudomins wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Anabele. @ 2014 10 16, 00:14)
baikit gadint sau nervus. turit gi iseiti. nu ir kantrybes pas tave smile.gif
nusispjauciau ir nebevaziuociau pro juos. kaip sakoma ,,duok durniui kelia"

nu zinai... pirkom namus su siuo keliu o ne keliu per pieva anam gale, o beto reikia nemaizai ideti i ta ivaziavima anam gale, nes siaip nemazas keliukas gautusi per pieva iki namo,ir beto ziema is ten i kalna sunku isvaziuoti, nu zodziu...
cia jau ne mano problem jei zmones to negali suprasti kas yra realybe, tokiem zmonem manau reikia irodyti kaip yra is tiesu, o ne kad gyventu savo svajonese kad as vis gi vazineju per ju kiema, isikale sau i galva kad visu sodu valdzia esas ir va kas gaunasi, visos babulkos zino kas jie tokie.
Is jusu puses zinau kad palaikimo negausim tad kreipsimes i zemetvarka, tegu jie aiskina jiems kas ir kaip.
zmones pradejo man kersyti uz gauta bauda uz suns paleidima, naglumas begalinis tad... pries 8metus ta reikala reikejo sutvarkyti, kad buvom kazkaip nedrasus,(vaiku gimimas ir panasiai) bandem duot kaip tu sakei''durniui kelia'' neuzkabindavom ju, nors to ir dbr nedarau, kas pradeda tai jie, gyventu sau ramiai nedarytu nesamoniu ir butu viskas ramu, o jei jie nori paspalvinti savo gyvenima ant senatves tai prasom.

jolanita kaip fainiai atrodo kedute wub.gif mum netinka mes jau uzauge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julcikas @ 2014 10 16, 10:25)

jolanita kaip fainiai atrodo kedute  wub.gif  mum netinka mes jau uzauge  4u.gif

na gal kada prireiks orginalios dovaneles kokiam mazyliui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julcikas @ 2014 10 16, 10:25)
nu zinai... pirkom namus su siuo keliu o ne keliu per pieva anam gale, o beto reikia nemaizai ideti i ta ivaziavima anam gale, nes siaip nemazas  keliukas gautusi per pieva iki namo,ir beto ziema is ten i kalna sunku isvaziuoti,  nu zodziu...
cia jau ne mano problem jei zmones to negali suprasti kas yra realybe, tokiem zmonem manau reikia irodyti kaip yra is tiesu, o ne kad gyventu savo svajonese kad as vis gi vazineju per ju kiema, isikale sau i galva kad visu sodu valdzia esas ir va kas gaunasi, visos babulkos zino kas jie tokie.
Is jusu puses zinau kad palaikimo negausim tad kreipsimes i zemetvarka, tegu jie aiskina jiems kas ir kaip.
zmones pradejo man kersyti uz gauta bauda uz suns paleidima, naglumas begalinis tad... pries 8metus ta reikala reikejo sutvarkyti, kad buvom kazkaip nedrasus,(vaiku gimimas ir panasiai) bandem duot kaip tu sakei''durniui kelia'' neuzkabindavom ju, nors to ir dbr nedarau, kas pradeda tai jie, gyventu sau ramiai nedarytu nesamoniu ir butu viskas ramu, o jei jie nori paspalvinti savo gyvenima ant senatves tai prasom.
jolanita kaip fainiai atrodo kedute  wub.gif  mum netinka mes jau uzauge  4u.gif

is musu puses palaikymas nepadetu niekaip. cia tik teisminis kelias laukia,nes kaip suprantu tie zmones nezada nusileist.

dabar tokia mintis kilo. o tas stulpas yra su jusu sutikimu? ant ribos padarytas?
o tu kvieti policija kai uzstato kelia? siulau fotkint ir det i epolicija kai uzstato,pavargs moket baudas gi viena syki
Atsakyti
QUOTE(Anabele. @ 2014 10 16, 14:32)
is musu puses palaikymas nepadetu niekaip. cia tik teisminis kelias laukia,nes kaip suprantu tie zmones nezada nusileist.

dabar tokia mintis kilo. o tas stulpas yra su jusu sutikimu? ant ribos padarytas?
o tu kvieti policija kai uzstato kelia? siulau fotkint ir det i epolicija kai uzstato,pavargs moket baudas gi viena syki

jie kaip ir zino tiesa, tik va tyciuojasi is manes ir tiek blink.gif
as nufotkinau vakar ir net gi buvau policijoi iskart po sito ivykio, na ir ten man pasake paziurejo fotke, kad kol as iskviesiu jis patrauks masina ir tiek, o tu minti davei reiks idet i epolicija, nes cia man sake padet nieko negalim, tik nebent kaip as sakau i zemetvarka skusimes, kai ten buvom mum paaiskino ka reiktu daryti, tik tadam mes kazkaip luktelejom dar, bet ziuriu kad vis gi reiks eiti siuo keliu. policija ir sako gal statyniai nelegalus pas ji ir t.t.
kai irodinejau kad yra kelias, jiem geodezistas pasake kad stulpas nevietoje, ir kad kelias turi buti 4metrai, ir kad musu sutikimu jis gali cia ramiai stoveti,geodezistas sako na grazus stulpas palikit ji ramybeje, as jau tadam jam pasakiau mum jo nereikia jis mum nekarta trugde,bet na kai vyras isliekes daznai buna, as kartais tiesiog ramiai, nereikalauju kad nugriautu, na jie tyli, na ir mes gal iskart nereikalavom jo griauti, kazkaip man reikejo atsipusti nuo to triuksmo del kelio.
o kai state tvora musu nieks neklause, nes mes tik buvo atsikrauste i cia, gal ir musu klaida, kad iskart kaip rasiau jau, nesiaiskinom kas ir kaip, ir nebuvo irodanciu dokumentu kad cia tikrai kelias,mumis nieks nenorejo tyketi, jie bande irodyteti zodziu mum kad cia ner kelio, buvo pastovus pykciai kai pravaziuodavom, ir ko tik nebuvo, yra fotke kaip toji ''grazuole''akmenu ant kelio man pridejo kad atseit nevazineciau, nu pasaka buvo begalo...
Atsakyti
Sveikos, as vel su vaizdine medziaga pas jus smile.gif
Dingo kaimynams katinelis sad.gif
user posted image]My Webpage[/URL]
Katinukui 4 mėn., kailiukas rainas, snukutis ir letenėlės baltos. Jis atsekė paskui nepažystamus paauglius į autobuso stotelę ir negrįžo namo. Ką nors žinančius apie katinuko likimą, prašome pranešti, mažoji šeimininkė bus labai dėkinga.

Tel 8 699 80380
Atsakyti
QUOTE(jolanita @ 2014 10 28, 12:15)
Sveikos, as vel su vaizdine medziaga pas jus smile.gif
Dingo kaimynams katinelis sad.gif

*****, atrodo, mačiau šiandien doh.gif dar pagalvojau, kad va, mažylis koks vienas sėdi. Tik neatsimenu tiksliai kur, nes paštininkę vadavau ir pikta buvau, kad labai daug siuntinių doh.gif kažkaip ne tas galvoj buvo. ar tik ne lapių gatvėj tupėjo, smiltynuose. Ten nelabai toli nuo stotelės.
Atsakyti