Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

QUOTE(Kodencija @ 2014 07 24, 13:23)
tai kad dar pernai buvo girdeti ir vestuviu o siemet kazkaip  dar neteko

Siemet ir kaimynu dainu uztenka biggrin.gif
Sestadieni vaiksciojom po dvaro apylinkes tai vaiku gimtadienis buvo su batutu lauke. Kazkaip gal jie mazai reklamuojas? Kainas uzsikele bare buvo,nes tarkim svenciant vestuves tikrai tos kainos nesikandziojo
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 07 24, 13:36)
Siemet ir kaimynu dainu uztenka biggrin.gif

musiskiai nedainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Man toks klausimas iškilo... Kaip ten Šatijuose namus žiemą šildot? Nes daugumoj gatvelių niekaip neįsivaizduoju važiuojančio sunkvežimio su malkom ar anglim ar dar kažkuo...
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2014 08 01, 13:48)
Man toks klausimas iškilo... Kaip ten Šatijuose namus žiemą šildot? Nes daugumoj gatvelių niekaip neįsivaizduoju važiuojančio sunkvežimio su malkom ar anglim ar dar kažkuo...

Mes malkom,briketais. Viskas ten su tais sunkvezimiais gerai smile.gif , ne tik malkas bet ir plytas statybom veze,trinkeles. Gyvenamu vagoneliu privezta tai cia jau ne sunkvezimiuku o kazkokia spec masina veza
Atsakyti
Tada vadinasi man tik iš baimės tos gatvelės tokios siaurutės pasirodė, nes teko pavežioti paštą šią savaitę, tai į tas mažas gatveles bijojau sukti, kad į kokį kuoliuką ar akmenuką mašinos nenudaužčiau smile.gif
Atsakyti
gal zinote kur netoli karjerai yra, kur butu galima su vaikais pasimaudyti?
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2014 08 03, 12:43)
gal zinote kur netoli karjerai yra, kur butu galima su vaikais pasimaudyti?

Draseikiuose tai nežinau, ar su vaikais labai smagu būtų, nes ten gan greitai gilėja. Per google earth pažiūrėkit, važiuojant link Jonavos toks karjeriukas yra, ten yra labai patogi vieta su vaikais maudytis, visai negilu. Bet šiaip plaukioti nelabai smagu, nes žolės per kojas brauko ir bent jau man tai nejauku būna biggrin.gif ir tai nėra labai netoli, jaučiu kokia 10km gal net gautųsi.
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2014 08 05, 10:26)
Draseikiuose tai nežinau, ar su vaikais labai smagu būtų, nes ten gan greitai gilėja. Per google earth pažiūrėkit, važiuojant link Jonavos toks karjeriukas yra, ten yra labai patogi vieta su vaikais maudytis, visai negilu. Bet šiaip plaukioti nelabai smagu, nes žolės per kojas brauko ir bent jau man tai nejauku būna biggrin.gif ir tai nėra labai netoli, jaučiu kokia 10km gal net gautųsi.

gal zinote kada ta picerija Lapese atsidarys? essen.gif
Atsakyti
Dėl picerijos man pačiai labai įdomu biggrin.gif jaučiu, laukia mokslo metų pradžios.
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2014 08 06, 10:26)
Dėl picerijos man pačiai labai įdomu biggrin.gif jaučiu, laukia mokslo metų pradžios.

ir dabar yra norinciu picu paragaut smile.gif o gal zinote kokia firma cia bus? ar no name? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2014 08 05, 09:26)

laba visoms,
Drąsiekiuose tai labai šaunu su vaikais pagrindiniame pliaže, kaip tik ten labai lėtai gylėja, tik tiek, kad žmonių daug.
O kur pa picerija žada atidaryt, kurioj vietoj?
Atsakyti
QUOTE(vandenyje @ 2014 08 06, 17:23)
laba visoms,
Drąsiekiuose tai labai šaunu su vaikais pagrindiniame pliaže, kaip tik ten labai lėtai gylėja, tik tiek, kad žmonių daug.
O kur pa picerija žada atidaryt, kurioj vietoj?

Lapese, priesais Aibe aiksteleje smile.gif
Atsakyti