Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

QUOTE(julcikas @ 2014 07 13, 19:48)
snd supazindino su nauju pirmininku  g.gif kas cia kaip cia ....

biggrin.gif ir kas jis toks?
Jis laikinai einantis nuo balandzio iki.. neaisku kada
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 07 13, 23:03)
biggrin.gif ir kas jis toks?
Jis laikinai einantis nuo balandzio iki.. neaisku kada

kad nezinau, jaunas toks smile.gif atejo su izdininku, sako naujas musu pirmininkas, ir idave anketa uzpildyti apie vandens nuoteku nuleidima ir vsio tiek te zinau g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julcikas @ 2014 07 13, 22:12)
kad nezinau, jaunas toks smile.gif  atejo su izdininku, sako naujas musu pirmininkas, ir idave anketa uzpildyti apie vandens nuoteku nuleidima ir vsio tiek te zinau  g.gif  smile.gif

Sveika susipazinus su mano vyru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 07 14, 00:58)
Sveika susipazinus su mano vyru smile.gif

oba, o man buvo atejusios tokios mintys ar nebus jis tavo vyras, bet nedrisau klausti, o cia pasirodo taip ir yra, nuojauta manes neapgauna thumbup.gif drinks_cheers.gif

o faina, ir manau jis apziurejo musu situacija visa, ta kelia, nes teko praeiti per ten smile.gif ir panasiai ir mano tuos kaimynus ''auksinius'' mate, bendravo doh.gif biggrin.gif

as su jais vis dar kariauju, na dbr siai minutei apstojo, bet buvo ir iki policijos daeja, ir viskas mano naudai bigsmile.gif o toliau vis dar kariausim manau, nes daug niuansu su jais reikia issiaiskinti del kelio musu ivaziavimo tvoros doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julcikas @ 2014 07 14, 01:18)
oba, o man buvo atejusios tokios mintys ar nebus jis tavo vyras, bet nedrisau klausti, o cia pasirodo taip ir yra, nuojauta manes neapgauna  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

o faina, ir manau jis apziurejo musu situacija visa, ta kelia, nes teko praeiti per ten  smile.gif  ir panasiai ir mano tuos kaimynus ''auksinius'' mate, bendravo  doh.gif  biggrin.gif

as su jais vis dar kariauju, na dbr siai minutei apstojo, bet buvo ir iki policijos daeja, ir viskas mano naudai  bigsmile.gif  o toliau vis dar kariausim manau, nes daug niuansu su jais reikia issiaiskinti del kelio musu ivaziavimo tvoros doh.gif  lotuliukas.gif

Reiskias apie jus gryzes snekejo. Sako anas galas apsiramino smile.gif dar toliau uz jusu yra gerssniu kaimynu,kurie iki mustyniu daeina biggrin.gif
as jusu vietoj eiciau teisiniu keliu. Arba jei yra koks popierius,kur papaisytas tas kelias,tai kiekviena kart pamacius uzdarytus vartus kviesciau policija. Ant kelii negali but jokiu tvoru ir vartu. Cia is tos serijos: jei gaisras ar ka,gi neisi kaimynu rakto prasyt.
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 07 14, 09:05)
Reiskias apie jus gryzes snekejo. Sako anas galas apsiramino smile.gif dar toliau uz jusu yra gerssniu kaimynu,kurie iki mustyniu daeina biggrin.gif
as jusu vietoj eiciau teisiniu keliu. Arba jei yra koks popierius,kur papaisytas tas kelias,tai kiekviena kart pamacius uzdarytus vartus kviesciau policija. Ant kelii negali but jokiu tvoru ir vartu. Cia is tos serijos: jei gaisras ar ka,gi neisi kaimynu rakto prasyt.

oj cia as visa rasineli galiu prirasyti apie kaiminus ir savo, ir net tuos kur tikriausiai zinau apie ka eina kalba, tokia zila moteris, ji laaaaaaabai arsi doh.gif blink.gif ana rudeni kai del kelio cia pradejom paskui aiskintis, ji man bade masina su sekatorium blink.gif

o kam eit teisiniu budu, popieriai jau yra viskas ok, rybos aiskios, tik va reikia dar patraukti stulpa kur nevietoj pastate mano kaimynas ant mano ivaziavimo, jis zino kad reikia patraukti, bet netraukia, kol jauciu nepradesiu as jau aiskiai prasyti to, kitaip bus jam blogai zodziu, zemetvarkininkoj snekejom apie tai, nu kad reiks pirmininkui rasyti skunda ir t.t. ivaziavimas-kelias turi buti 4metrai, o cia nu gal 3bus, o gal nebus net unsure.gif tad reikia visa sita reikala uzbaigti, bet as va vis turiu susiimti, man daug nervu sveikatos kainuoja su jais aiskintis, nes zmones gal nesupranta jau visai nieko, galvoja cia viskuo seimininkai, na as jau nekarta minejau ka jie daro unsure.gif zodziu ... vyras pastoviai isvazzeves grista trumoam jis tikrai neturi noro i juos net ziureti, o jau as susiimu ir aiskinsiuos, neseniai parasiau ant ju policijai kad suni paleidineja, dideli suni, perpejimai prasymai keliu metu nepadejo, tai as nuejau ir padariau, ir gavo ispejima, dbr apsiramino net neziuri i mano puse, bet mano vaikai net byjo tuo keliu su dviraciais vaziuoti, net ta kaimine kai ju suo loja, iskart isbega laukan ir ziuri, anksciau net sakydavo nevazinek suo loja, erzini, nu zodziu, o kokie izeidinejimai is ju i mano puse, jug cia suskambejo aplink kokia as baisi ir t.t, nes isdrisau i policija nueiti, ir jiem gedos pridariau, bet visi palaiko juos, nieks nesusimasto, o jei kai suo ikas vaikui, kas tadam bus, jie tik sneka jis nieko neuzgavo ir t.t net izdininkas juos palaiko situo atveju, kad as pergrieztai cia su jais, bet pala, tai jau tesiasi gal du metus, na ne kasdien, bet kas savaitgali, tuoj bijuosiu vaiku i lauka isleist, tai va zodziu kaimynai ''auksiniai'' doh.gif unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Kiek metu jus jau taip gyvenat?
Man jau butu kantrybe trukus. Rasykit tuos skundus,tegu supranta,kad nenuleisit ranku.
Panasu,kad mes jau issiauklejom kaimynus,retokai ivaziavima uzstato. Prigrasinau policijom biggrin.gif nes zenklai stovi jau,kad visoj bendrijoj ant gatviu masinas statyt negalima. Sakiau fotkinsiu ir siusiu i epolicija smile.gif issigando baudu matyt
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 07 14, 23:57)
Kiek metu jus jau taip gyvenat?
Man jau butu kantrybe trukus. Rasykit tuos skundus,tegu supranta,kad nenuleisit ranku.
Panasu,kad mes jau issiauklejom kaimynus,retokai ivaziavima uzstato. Prigrasinau policijom biggrin.gif nes zenklai stovi jau,kad visoj bendrijoj ant gatviu masinas statyt negalima. Sakiau fotkinsiu ir siusiu i epolicija smile.gif issigando baudu matyt

8 metai jau kaip cia gyvenam smile.gif
na musu ta keliuka kur vaziuojam jau link kiemo buna savatgaliais pristato, i kelkrasti, bet ziurek vis tiek kad ko neuzkabinti doh.gif o kai vyrs grista su savo didele tai vos pralenda, viena karta lauke gal 10min pipsines kol patrauke nors veina masina, ato pastate lygegreciai viena kitos abeju pusiu kelkrascio doh.gif

na as tik pradejau aukleti, ir panasu jau ramesni, bet kaip sakiau dar bus apie ka su jais kariauti, nes taip paprastai draugiskai jie nemoka tvarkyti reikalu, nes jauciasi teisus doh.gif
Atsakyti
Tai 10min juokas smile.gif as 1,5val laukiau karta. Pavelavau i darba. Nes masina paliko ir su kita masina isvaziavo.. o dar kartas toks ilgesnis buvo kai uzstate kelia,o patys maudytis isejo. Sakau jei gaisras ar dar kokia nelaime,neprivaziuotu nieks

O pas jus ten jauni tie kaimynai?
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 07 15, 00:37)
O pas jus ten jauni tie kaimynai?

oj ne seni jau kaip ir pensijoj, bet senis dar dirba kazkur
Atsakyti
Satiju dvaras pradejo veikt tik pagal uzsakymus sad.gif nebebus salia nueit taures vyno sad.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 07 23, 23:05)
Satiju dvaras pradejo veikt tik pagal uzsakymus sad.gif nebebus salia nueit taures vyno sad.gif

tai kad dar pernai buvo girdeti ir vestuviu o siemet kazkaip dar neteko
Atsakyti