QUOTE(leiliuke @ 2014 07 14, 09:05)
Reiskias apie jus gryzes snekejo. Sako anas galas apsiramino
dar toliau uz jusu yra gerssniu kaimynu,kurie iki mustyniu daeina
as jusu vietoj eiciau teisiniu keliu. Arba jei yra koks popierius,kur papaisytas tas kelias,tai kiekviena kart pamacius uzdarytus vartus kviesciau policija. Ant kelii negali but jokiu tvoru ir vartu. Cia is tos serijos: jei gaisras ar ka,gi neisi kaimynu rakto prasyt.
oj cia as visa rasineli galiu prirasyti apie kaiminus ir savo, ir net tuos kur tikriausiai zinau apie ka eina kalba, tokia zila moteris, ji laaaaaaabai arsi
ana rudeni kai del kelio cia pradejom paskui aiskintis, ji man bade masina su sekatorium
o kam eit teisiniu budu, popieriai jau yra viskas ok, rybos aiskios, tik va reikia dar patraukti stulpa kur nevietoj pastate mano kaimynas ant mano ivaziavimo, jis zino kad reikia patraukti, bet netraukia, kol jauciu nepradesiu as jau aiskiai prasyti to, kitaip bus jam blogai zodziu, zemetvarkininkoj snekejom apie tai, nu kad reiks pirmininkui rasyti skunda ir t.t. ivaziavimas-kelias turi buti 4metrai, o cia nu gal 3bus, o gal nebus net
tad reikia visa sita reikala uzbaigti, bet as va vis turiu susiimti, man daug nervu sveikatos kainuoja su jais aiskintis, nes zmones gal nesupranta jau visai nieko, galvoja cia viskuo seimininkai, na as jau nekarta minejau ka jie daro
zodziu ... vyras pastoviai isvazzeves grista trumoam jis tikrai neturi noro i juos net ziureti, o jau as susiimu ir aiskinsiuos, neseniai parasiau ant ju policijai kad suni paleidineja, dideli suni, perpejimai prasymai keliu metu nepadejo, tai as nuejau ir padariau, ir gavo ispejima, dbr apsiramino net neziuri i mano puse, bet mano vaikai net byjo tuo keliu su dviraciais vaziuoti, net ta kaimine kai ju suo loja, iskart isbega laukan ir ziuri, anksciau net sakydavo nevazinek suo loja, erzini, nu zodziu, o kokie izeidinejimai is ju i mano puse, jug cia suskambejo aplink kokia as baisi ir t.t, nes isdrisau i policija nueiti, ir jiem gedos pridariau, bet visi palaiko juos, nieks nesusimasto, o jei kai suo ikas vaikui, kas tadam bus, jie tik sneka jis nieko neuzgavo ir t.t net izdininkas juos palaiko situo atveju, kad as pergrieztai cia su jais, bet pala, tai jau tesiasi gal du metus, na ne kasdien, bet kas savaitgali, tuoj bijuosiu vaiku i lauka isleist, tai va zodziu kaimynai ''auksiniai''