Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

QUOTE(Natha @ 2014 06 25, 17:42)
Tiksliai žinosim po kelių dienų, nes neaišku, kiek užtruks pagaminti ir dar ne visas medžiagas pirkom. Tikimės sutilpti iki 1000Lt.  Šiaip šitas fotkėj tai 3800Lt kainuoja biggrin.gif

labai labai, man patinka thumbup.gif
thumbup.gif , man beziurint sita foto, vyras per kiema ejo, sakua man labai tokio reika lotuliukas.gif sako; "zmona jau visai nukvakai, kai pasensi tada lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodencija: 25 birželio 2014 - 19:19
QUOTE(Kodencija @ 2014 06 25, 19:15)
labai labai, man patinka thumbup.gif
thumbup.gif , man beziurint sita foto, vyras per kiema ejo, sakua man labai tokio reika  lotuliukas.gif  sako; "zmona jau visai nukvakai, kai pasensi tada  lotuliukas.gif

Kam senatvės laukt biggrin.gif Aš tai tik abejojau ar tokio noriu, nes jei keliom dienom išvažiuosim, kas tas vištas prižiūrės. Bet paskui pardoj pažiūrėjau, kad yra ir girdyklų, ir šėryklų kur kelioms dienoms galima užpildyt. O aš kiaušinius tik rinksiu, tik rinksiu lotuliukas.gif ir dar mėšlą į daržą versiu, tai klestės mano daržovės lotuliukas.gif

beje, kaip jūsų daržai laikosi? Nes aš prasikeikiau šiemet, sudygo gal tik penktadalis, kas sudygo, tai ligota. Trešnės serga, gėlės amarais aplipę, agrastas visas uogas pametė. Bliaut norisi pažiūrėjus ir tiek verysad.gif
Atsakyti
Nieko nesodinau ir del nieko sirdies neskauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2014 06 26, 17:10)
Kam senatvės laukt biggrin.gif Aš tai tik abejojau ar tokio noriu, nes jei keliom dienom išvažiuosim, kas tas vištas prižiūrės. Bet paskui pardoj pažiūrėjau, kad yra ir girdyklų, ir šėryklų kur kelioms dienoms galima užpildyt. O aš kiaušinius tik rinksiu, tik rinksiu  lotuliukas.gif ir dar mėšlą į daržą versiu, tai klestės mano daržovės  lotuliukas.gif

beje, kaip jūsų daržai laikosi? Nes aš prasikeikiau šiemet, sudygo gal tik penktadalis, kas sudygo, tai ligota. Trešnės serga, gėlės amarais aplipę, agrastas visas uogas pametė. Bliaut norisi pažiūrėjus ir tiek  verysad.gif

Su augimu tikrai simet labai prastai g.gif is 20agurku tik 5 sudygo, ot derlius bus biggrin.gif taip salta, tai kas gali augti? doh.gif amaru antpludis irgi simet neispasakytas.. maza to, kad obelaites ir slyvos , tr5esnes, vysnios visos aplipusios amarais. tai ir krapai ir alyva net blink.gif nesuprantu kas simet.. mama irgi vargsta. sako, su darzais simet visai nesiseka, labai daug kas nesudygo, daug ka atsodinejo. sake, pirma karta braskes amarai uzuole blink.gif kazkokia amaru invazija doh.gif
beja, kaip simet yra su laistymo vandeniu? kokiomis sventinemis dienomis jis buna? doh.gif tragedija kazkokia, kai tos sausros buvo, tai is namu vandeni tempti?! laistymo vandens kaina ieina I metini zemes mokesti. tai uz ka mes mokam? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zigri: 27 birželio 2014 - 05:36
QUOTE(Natha @ 2014 06 26, 16:10)
  lotuliukas.gif

beje, kaip jūsų daržai laikosi? Nes aš prasikeikiau šiemet, sudygo gal tik penktadalis, kas sudygo, tai ligota. Trešnės serga, gėlės amarais aplipę, agrastas visas uogas pametė. Bliaut norisi pažiūrėjus ir tiek  verysad.gif

tresnes ir pas mus amatuotos, darzai sunkiai is pokelio sparaginiu pupeliu isdygo vos dvi ir tas pacias dukra ravedama isravejo biggrin.gif
Atsakyti
Nu man agurkai, pomidorai dygo neblogai, kad tik derliaus būtų. Agurkai per Velykas jau žydėjo, tai sugebėjau nusišaldyt smile.gif. Kol atsodinti dygo, tai maniau,kad pomidorų derlius greičiau bus nei agurkų biggrin.gif. Bet dabar žiūriu, kad mezgasi visi kartu - nu tfu tfu...
Atsakyti
***** už šiukšles pilną kainą reiks mokėt...
Atsakyti
Bet keistai...Birzelio 10d priimta. Nuo liepos 1d reikia kreiptis,o gavom tik dabar ir veza tas siuksles. reikia gal seniuno klaust kaip yra..
Atsakyti
Tai kokį mėnesį gal dar veš ir taip. Aš irgi nusistebėjau, kad tik dabar praneša.
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2014 07 10, 11:46)
Tai kokį mėnesį gal dar veš ir taip. Aš irgi nusistebėjau, kad tik dabar praneša.

kokios cia naujienos del siuksliu? kad uz zeme mokesti simet gavome, tai kaip cia su tuo pabranbgimu? kodel brangina?
Atsakyti
snd supazindino su nauju pirmininku g.gif kas cia kaip cia ....
Atsakyti
QUOTE(julcikas @ 2014 07 13, 19:48)
snd supazindino su nauju pirmininku  g.gif kas cia kaip cia ....

ir kas toks?smile.gif
Atsakyti